قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

نوسازی 1500 کلاس درس در یزد آغاز شد - تسنیم

مدیرکل نوسازی مدارس یزد از پیشرفت 72 درصدی طرح‌های آموزشی و آغاز بازسازی 1500 کلاس درس خبر داد.
 نوسازی 1500 کلاس درس در یزد آغاز شد - تسنیم

استانها

محمد یارمند مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان یزد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یزد، از پیشرفت قابل توجه طرح‌های نهضت عدالت آموزشی در استان خبر داد و اعلام کرد: همزمان با آماده‌سازی فضاهای آموزشی برای آغاز سال تحصیلی جدید، عملیات بازسازی و بهسازی هزار و 500 کلاس درس در قالب چهارمین مرحله طرح «شهید عجمیان» نیز آغاز می‌شود.

یارمند با اشاره به جایگاه یزد در اجرای برنامه‌های توسعه فضاهای آموزشی اظهار کرد: استان یزد از استان‌های پیشتاز در اجرای نهضت توسعه عدالت آموزشی به شمار می‌رود و تاکنون 163 پروژه در سامانه «ساتع» به ثبت رسیده که بیانگر روند رو به رشد اجرای طرح‌های عمرانی در حوزه آموزش است.

وی با بیان اینکه سال گذشته 60 پروژه آموزشی در قالب این نهضت به بهره‌برداری رسید، افزود: این طرح‌ها عمدتاً در مناطق دارای کمبود فضای آموزشی اجرا شد و نقش مؤثری در کاهش تراکم دانش‌آموزان و ارتقای کیفیت محیط‌های آموزشی ایفا کرد.

مدیرکل نوسازی مدارس استان ادامه داد: در گام دوم نهضت عدالت آموزشی نیز 60 پروژه فعال شامل حدود 540 کلاس درس در نقاط مختلف استان در حال اجراست که میانگین پیشرفت فیزیکی آن‌ها به 72 درصد رسیده و بخش مهمی از این پروژه‌ها تا آغاز سال تحصیلی جدید آماده بهره‌برداری خواهد شد.

یارمند نقش خیران مدرسه‌ساز را در پیشبرد این طرح‌ها بسیار مؤثر دانست و گفت: مشارکت خیران، پشتوانه اصلی توسعه زیرساخت‌های آموزشی استان است و بسیاری از پروژه‌های ساخت مدرسه و کلاس درس با همراهی و سرمایه‌گذاری این نیک‌اندیشان اجرا می‌شود.

وی همچنین از آغاز چهارمین مرحله اجرای طرح «شهید عجمیان» خبر داد و اظهار کرد: این طرح با رویکردی فرهنگی و تربیتی و با مشارکت دانش‌آموزان، معلمان، گروه‌های جهادی و تشکل‌های دانش‌آموزی اجرا می‌شود و هدف آن تقویت مشارکت مردمی در بهسازی مدارس و ایجاد حس مسئولیت‌پذیری در میان نسل جوان است.

مدیرکل نوسازی مدارس یزد افزود: اجرای این طرح با همکاری سازمان نوسازی مدارس، آموزش‌وپرورش، قرارگاه جهادی عدالت تربیتی، بسیج سازندگی، بسیج دانش‌آموزی و گروه‌های جهادی انجام می‌شود و تاکنون نتایج قابل توجهی در ارتقای کیفیت فضاهای آموزشی به همراه داشته است.

وی با اشاره به مهم‌ترین اقدامات پیش‌بینی‌شده در این مرحله گفت: رنگ‌آمیزی کلاس‌ها و محوطه مدارس، تعمیر میز و نیمکت‌ها، مرمت در و پنجره، بازسازی تخته‌های کلاس، اجرای دیوارنگاره‌های تربیتی، ایزوگام و تعمیر سرویس‌های بهداشتی از جمله اقداماتی است که برای ارتقای کیفیت مدارس مناطق کم‌برخوردار انجام خواهد شد.

یارمند در پایان تأکید کرد: در قالب چهارمین مرحله طرح «شهید عجمیان»، هزار و 500 کلاس درس در مدارس استان یزد بازسازی و بهسازی می‌شود تا دانش‌آموزان سال تحصیلی جدید را در محیطی ایمن، استاندارد و باکیفیت آغاز کنند.

انتهای پیام/781  





 حق امید‌ها را خرج بیرو‌ها نکنیم
۴۶ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

حق امید‌ها را خرج بیرو‌ها نکنیم

امید‌های فوتبال ایران به سادگی ناامید می‌شود اگر بهترین فرصت را صرفاً به بهانه کسب نتیجه تقدیم بزرگسالان کنیم

 گزارشی از روند حضور استارتاپ ها الکام‌پیچ/ تمدید زمان ثبت‌نام
۱ ساعت قبل / سایت توسعه برند

گزارشی از روند حضور استارتاپ ها الکام‌پیچ/ تمدید زمان ثبت‌نام

استقبال گسترده استارتاپ‌ها در دوره جدید این رویداد: پس از بررسی اولیه درخواست‌های دریافت‌شده، ۵۶ استارتاپ و تیم نوآور شرایط حضور در بخش ارایه الکام‌پیچ ۱۴۰۵ را به دست آورده‌اند؛ تیم‌هایی که از میان تعداد قابل توجهی از درخواست‌های ثبت‌شده انتخاب شده‌اند و از نظر حوزه فعالیت، تنوع قابل توجهی دارند.

 مجوز واردات ۲۵ هزار خودروی کارکرده در 1405
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

مجوز واردات ۲۵ هزار خودروی کارکرده در 1405

دنیای اقتصاد: سخنگوی وزارت صمت گفت: مطابق آیین‌نامه نحوه واردات خودرو‌های کارکرده، کارگروه ویژه میزان واردات خودرو‌های کارکرده را برای سال جاری، ۲۵هزار دستگاه تعیین کرده است.

 راغفر: اعلام قیمت بنزین ۸۷ هزار تومانی نوعی فضاسازی برای پذیرش قیمت‌های پایین‌تر است | تصمیماتی که زمینه انفجار اجتماعی ایجاد کنند بسیار پرهزینه است
۲ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

راغفر: اعلام قیمت بنزین ۸۷ هزار تومانی نوعی فضاسازی برای پذیرش قیمت‌های پایین‌تر است | تصمیماتی که زمینه انفجار اجتماعی ایجاد کنند بسیار پرهزینه است

حسین راغفر معتقد است اعلام چنین رقمی با هدف ایجاد شوک روانی و آماده کردن افکار عمومی برای پذیرش نرخ‌هایی مانند ۴۰ هزار تومان انجام شده است، اما حتی چنین عملیات روانی نیز نمی‌تواند آثار منفی افزایش قیمت بنزین را از بین ببرد.

 تاکید پزشکیان بر برابری جنسیتی در پرتو عدالت
۱ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

تاکید پزشکیان بر برابری جنسیتی در پرتو عدالت

آرمان امروز: مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، در سخنانی با تأکید بر جایگاه انسان و اهمیت علم، آگاهی و تلاش، بر این نکته تأکید کرد که جنسیت نباید معیاری برای سنجش توانمندی‌های انسانی باشد. او با استناد به مفاهیم قرآنی، تلاش و همت انسان را فارغ از زن یا مرد بودن، عامل اصلی رشد، شکوفایی استعدادها و [ ]

 پول‌شویی و خانه‌های لوکس + فایل صوتی
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

پول‌شویی و خانه‌های لوکس + فایل صوتی

وقتی از عوامل افزایش قیمت مسکن سخن می‌گوییم، معمولا فهرستی آشنا از تورم تا نرخ بهره، هزینه ساخت، قیمت زمین، کمبود عرضه و رشد نقدینگی پیش روی ما قرار می‌گیرد. اما عاملِ پول‌شویی کمتر دیده ‌شده است. این عامل نیز می‌تواند در شکل‌گیری قیمت‌ها نقش داشته باشد؛ عاملی که نه در آمارهای معمول بازار مسکن به‌سادگی دیده می‌شود و نه لزوما در مدل‌های متعارف سیاستگذاری مسکن جایگاه روشنی دارد.