
استانها
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بروجرد، نخستین هتل بوتیک لرستان در خانه تاریخی مغیثالاسلام بروجرد با حضور سیدرضا صالحیامیری، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، همزمان با هفته دولت به بهرهبرداری رسید.
عطا حسنپور، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان، در تشریح این پروژه اظهار داشت: خانه تاریخی مغیثالاسلام بروجرد که بنایی متعلق به دوره قاجار است، به نخستین هتل بوتیک استان لرستان تبدیل شده و همزمان با هفته دولت به بهرهبرداری رسید.
وی افزود: این پروژه با زیربنای یکهزار و 280 مترمربع توسط شرکت حامیان دیار ایرانیان اجرا شده و برای آن 210 میلیارد تومان سرمایهگذاری صورت گرفته است؛ همچنین 10 میلیارد تومان تسهیلات به این پروژه اختصاص یافته است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی لرستان با اشاره به ظرفیتهای اقامتی این مجموعه گفت: هتل بوتیک خانه مغیثالاسلام دارای 12 اتاق با ظرفیت 60 تخت است و فضاهایی از جمله چایخانه، رستوران سنتی و حمام سنتی در آن پیشبینی شده است.
وی بیان کرد: با بهرهبرداری از این هتل …












