قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۵۹ دقیقه قبل

صف‌های طولانی دریافت تسهیلات خرد حمایتی اشتغال - تسنیم

رئیس اتاق بازرگانی خرمشهر گفت: شاهد صف‌های طولانی دریافت تسهیلات خرد حمایتی اشتغال هستیم.
 صف‌های طولانی دریافت تسهیلات خرد حمایتی اشتغال - تسنیم

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

اقتصادی

به گزارش خبرگزاری تسنیم، این روزها مراجعه به شعب بانکی برای دریافت وام‌های حمایتی، به تجربه‌ای طاقت‌فرسا برای بسیاری از مردم تبدیل شده است. از متقاضیان وام ازدواج گرفته تا خانواده‌هایی که در انتظار تسهیلات فرزندآوری یا وام مسکن هستند، همگی با صف‌های طولانی و روندی کند و فرسایشی مواجه‌اند. 

اما بحرانی‌ترین بخش این ماجرا به وام اشتغال بازمی‌گردد. علی‌رغم گذشت نیمی از سال جاری، هنوز خبری از تأمین منابع مالی لازم برای بانک‌های عامل نیست. این بی‌توجهی باعث شده است که طرح‌های اشتغال‌زایی خرد در کشور عملاً روی زمین بماند و متقاضیانی که منتظر راه‌اندازی کسب‌وکار خود هستند، سرمایه و زمان خود را از دست بدهند.

قانون به‌روشنی وظایفی را بر عهده بانک مرکزی گذاشته که از جمله آن‌ها، تعیین به‌موقع سهمیه‌بندی ملی و استانی و پیگیری تأمین اعتبار بانک‌های عامل است. تعلل در اجرای این وظایف، فشار مضاعفی به اقتصاد خانواده‌ها و کسب‌وکارهای کوچک وارد کرده و روند اشتغال‌زایی کشور را کند کرده است.

نکته دیگری که نباید نادیده گرفته شود، ناهماهنگی سقف وام اشتغال با شرایط تورمی کشور است.در مجموع، رفع این معضل نیازمند اراده جدی و هماهنگی سریع میان بانک مرکزی و دولت است، در غیر این صورت، وعده حمایت از اشتغال و جوانان تنها روی کاغذ باقی خواهد ماند.

نظرات مصطفی موسوی، رئیس اتاق بازرگانی خرمشهر را در ادامه می‌خوانید.موسوی در خصوص این موضوع که در اواسط سال هستیم اما هنوز بانک مرکزی اقدامی در راستای تعیین سهمیه‌های ملی و استانی و تأمین مالی بانک‌های عامل انجام نداده است، تصریح کرد: این موضوع جدیدی نیست که مصوبه‌ای در خصوص پرداخت تسهیلات داریم، اما اجرایی نمی‌شود. مصوبات بسیاری در این زمینه داشته‌ایم که بر روی زمین مانده‌اند. …




 اخبار جدید

 نشست G20؛ آزمون قدرت اقتصادی بسنت
۴۲ دقیقه قبل / سایت اکوایران

نشست G20؛ آزمون قدرت اقتصادی بسنت

نشست وزرای دارایی گروه ۲۰ در شرایطی برگزار می‌شود که سیاست‌های مداخله‌گرایانه اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، با مقاومت بازارها و برخی شرکای تجاری واشنگتن مواجه شده است. اهمیت این نشست بیش از آنکه به تصمیم مشخصی در G20 مربوط باشد، به آزمونی بازمی‌گردد که برای رویکرد اقتصادی بسنت ایجاد شده است؛ رویکردی که تلاش می‌کند از ابزارهایی مانند تعرفه، تحریم و مداخله در بازارهای مالی برای پیشبرد اهداف آمریکا استفاده کند.

 ویدیو/ فعالیت عادی یعنی چه؟ ابهام در ماده چهارم طرح مقابله با نفوذ بیگانگان
۲۵ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ فعالیت عادی یعنی چه؟ ابهام در ماده چهارم طرح مقابله با نفوذ بیگانگان

ماده چهارم طرح مقابله با نفوذ بیگانگان، بخشی از فعالیت‌های روزمره، معاملات تا سقف نصاب معاملات کوچک و برخی تعاملات اولیه با طرف‌های خارجی را از ثبت و دریافت مجوز مستثنی می‌کند؛ اما یک پرسش اساسی بی‌پاسخ می‌ماند: مرز فعالیت عادی و فعالیت نیازمند مجوز کجاست؟ ابهامی که می‌تواند استثنای در نظر گرفته‌شده در قانون را به زمینه‌ای برای تفسیرهای متفاوت و حتی سلیقه‌ای تبدیل کند.

 رد پیشنهاد تمدید حضور نیروهای آمریکایی در عراق
۵۴ دقیقه قبل / سایت تابناک

رد پیشنهاد تمدید حضور نیروهای آمریکایی در عراق

سخنگوی دولت عراق گفت که علی الزیدی، نخست وزیر عراق پیشنهاد حفظ برخی از نیروهای ائتلاف بین‌المللی پس از ۳۰ سپتامبر را رد کرد.

 اتفاقی عجیب در فوتبال برزیل؛ پیدا شدن یک لوله زیر نقطه وسط زمین! (ویدیو)
۵۲ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

اتفاقی عجیب در فوتبال برزیل؛ پیدا شدن یک لوله زیر نقطه وسط زمین! (ویدیو)

پایگاه خبری فوتبالی - صحنه‌ای عجیب پیش از دیدار گرمیو و چاپکوئنزه در ورزشگاه آرنا دو گرمیو توجه هواداران را به خود جلب کرد؛ بازیکنان هنگام حضور در مرکز زمین متوجه جسمی غیرعادی در زیر چمن شدند و پس از کنار زدن بخشی از سطح زمین، یک تکه لوله را که دقیقا زیر علامت مرکزی زمین دفن شده بود بیرون آوردند.به گزارش فوتبالی، این اتفاق حتی شروع مسابقه را برای مدت کوتاهی به تاخیر انداخت. تصاویر تلویزیونی نشان می‌داد که بازیکنان گرمیو ابتدا متوجه سفت بودن قسمتی از چمن شدند و موضوع را به داور اطلاع دادند.پس از ...,گرمیو,چاپکوئنسه,سری آ برزیل,حاشیه

 کارشناس چینی: پایگاه‌های آمریکا در خلیج فارس به «سیبل تمرینی» ایران تبدیل شده اند!
۴۲ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

کارشناس چینی: پایگاه‌های آمریکا در خلیج فارس به «سیبل تمرینی» ایران تبدیل شده اند!

کارشناسان چینی: توانمندی موشکی ایران قادر است مناطقی همچون اروپای جنوبی را زیر پوشش قرار دهد؛ خروج تجهیزات نظامی، ۴۰ روز زودتر از موعد مقرر از بلغارستان، گواه تأثیر بازدارندگی ایران بر محاسبات است. پایگاه‌های آمریکا در خلیج فارس به «گروگان» و «سیبل تمرینی» ایران تبدیل شده‌اند.

 جزئیات حمله آمریکا به لارک از زبان فرماندار قشم
۴۰ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

جزئیات حمله آمریکا به لارک از زبان فرماندار قشم

فرماندار شهرستان قشم از شهادت ۲ نفر و مجروح شدن چند نفر دیگر در پی حمله شامگاه یکشنبه دشمن آمریکایی به جزیره لارک از توابع این شهرستان خبر داد.

دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ - 31 August 2026