قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

ایران مصمم‌تر از ابتدای جنگ آماده شکستن محاصره آمریکاست - تسنیم

دونالد ترامپ در صد و هفتاد و دومین روز جنگ، قادر به تکرار تهدیدها و اولتیماتوم‌های قبلی نیست.
 ایران مصمم‌تر از ابتدای جنگ آماده شکستن محاصره آمریکاست - تسنیم

رسانه ها

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، دونالد ترامپ در صد و هفتاد و دومین روز جنگ، قادر به تکرار تهدیدها و اولتیماتوم‌های قبلی نیست. اما در عین حال سعی می‌کند در حالی که واسطه‌ها او دائماً با ایران برای بازگشایی تنگه‌هرمز مذاکره می‌کنند، ژست بی‌میلی بگیرد.

ترامپ با دست پس می‌زند با پا پیش می‌کشد!

او دیروز ادعا کرد: «هیچ مذاکره یا گفت‌وگویی با جمهوری اسلامی ایران در حال انجام نیست و هیچ مذاکره یا گفت‌وگویی نیز برنامه‌ریزی نشده است. محاصره دریایی همچنان به‌طور کامل برقرار و در حال اجراست. تنگه‌هرمز باز است و فعالیت در آن جریان دارد. تمامی مین‌های دریایی جمع‌آوری یا منفجر شده‌اند».

این در حالی است که خود وی طی روزها و هفته‌های گذشته بارها مدعی شده مذاکره با ایران در جریان و در حال پیشرفت است! اما مقاومت حکیمانه ایران موجب شده تا ترامپ این بار ژست بی‌میلی بگیرد.

دروغ ترامپ به اعتراف داماد او

ترامپ دیروز همچنین گفت: آمریکا قصد ندارد تفاهم‌نامه 60 روزه با ایران را تمدید کند. توافق با ایران لغو شده؛ هرچند آن‌ها می‌خواهند توافق کنند. ایرانی‌ها خواهان توافق هستند، اما حاضر نیستند توافقی را بپذیرند که من آن را لازم می‌دانم. آنها می‌توانند یک مین در آب بگذارند و مردم دوست ندارند مین‌هایی در آب باشد که کشتی‌های میلیارد دلاری آنها از آنجا عبور کند».

بر خلاف ادعای ترامپ درباره عدم مذاکره، جرد کوشنر داماد او، دیروز در مصاحبه با فاکس نیوز ادعا کرد: مذاکرات با ایران جدی و فشرده است، اما هنوز به تفاهم نرسیده‌ایم. رئیس‌جمهور آمریکا، در رابطه با این مذاکرات بسیار صبور خواهد بود و از شتابزدگی در تصمیم‌گیری خودداری خواهد کرد. او به محض آنکه به توافق درست دست یابیم، آن را امضاء خواهد کرد.

کوشنر همچنین گفت: پرزیدنت ترامپ گفته که ایران نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد. اما آن‌ها هیچ علاقه‌ای به انجام دادنِ چیزی که برای ما منطقی باشد، نشان نمی‌دهند.

تنگه باز نیست؛ ترامپ دروغ می‌گوید

از طرف دیگر، داده‌های تردد نفتکش‌ها هم با ادعاهای ترامپ درباره باز بودن تنگه‌هرمز همخوانی ندارد. پایگاه پولیتیکو نوشت: رئیس‌جمهور آمریکا و مقام‌های دولتش مدعی‌اند نفت با حجم بالا از تنگه‌هرمز عبور می‌کند و واشنگتن کنترل کامل این آبراه را …



 ترامپ دوباره سراغ کیم جونگ اون رفت؛ پیونگ‌یانگ سرد برخورد کرد
۱ ساعت قبل / سایت صفحه سیاست

ترامپ دوباره سراغ کیم جونگ اون رفت؛ پیونگ‌یانگ سرد برخورد کرد

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، بار دیگر از تمایل خود برای دیدار با کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، خبر داده و مدعی شده است که این دیدار ممکن است طی ماه‌های آینده انجام شود؛ با این حال، واکنش پیونگ‌یانگ نشان می‌دهد تمایل چندانی برای ازسرگیری مذاکرات با واشنگتن وجود ندارد.

 نتانیاهو و ترامپ را امشب در میدان انقلاب اعدام کردند
۲ ساعت قبل / سایت برترینها

نتانیاهو و ترامپ را امشب در میدان انقلاب اعدام کردند

در تجمع امشب در میدان انقلاب تهران، عروسک‌هایی با شمایل دونالد ترامپ و بنیامین نتانیاهو به‌صورت نمادین اعدام شدند.

 روایتی از پیشنهاد ادعایی نتانیاهو به رئیس‌جمهور منتخب آمریکا
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

روایتی از پیشنهاد ادعایی نتانیاهو به رئیس‌جمهور منتخب آمریکا

محسن رضایی، دبیر شورای عالی امنیت ملی، در اظهاراتی به تشریح جزئیات پیشنهادی پرداخت که گفته می‌شود از سوی نخست‌وزیر اسرائیل به دونالد ترامپ برای اعمال فشار اقتصادی حداکثری بر ایران مطرح شده است.

 محسن رضایی: در شیوه جنگ حتما تحول خواهیم داشت/ باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود/ حماقت ترامپ دنیا را به سمت دستیابی به بمب اتم سوق داده است
۲ ساعت قبل / سایت جماران

محسن رضایی: در شیوه جنگ حتما تحول خواهیم داشت/ باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود/ حماقت ترامپ دنیا را به سمت دستیابی به بمب اتم سوق داده است

سرلشکر پاسدار محسن رضایی دبیر شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران از جنگ ۱۲روزه تاکنون در حال رشد و تکامل دفاعی و سیاسی است، گفت: ایران امروز دیگر ایران قبل از جنگ نخواهد بود و آمریکای پرمدعا و مغرور نیز دیگر آمریکای قبل از جنگ نخواهد بود.

 روایت محسن رضایی از پیشنهاد جدید نتانیاهو به ترامپ
۲ ساعت قبل / سایت صفحه اقتصاد

روایت محسن رضایی از پیشنهاد جدید نتانیاهو به ترامپ

محسن رضایی، دبیر شورای‌عالی امنیت ملی، با روایت جزئیاتی از دیدار اخیر بنیامین نتانیاهو و دونالد ترامپ مدعی شد نخست‌وزیر اسرائیل پیشنهاد کرده است ایران برای ۶ ماه تحت محاصره اقتصادی قرار گیرد تا در نهایت تسلیم شود؛ پیشنهادی که به گفته رضایی، ترامپ با آن مخالفت کرده و درباره موفقیت چنین رویکردی ابراز تردید کرده است.



پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی
روزنامه آرمان امروز

پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی

«آرمان امروز» «آرمان امروز» همزمان با روز پزشک گزارش می‌دهد؛ آرمان امروز- سپهرریاحی:‌ در ایران، زادروز ابوعلی سینا، یکم شهریورماه، به عنوان «روز پزشک» نام‌گذاری شده است؛ روزی برای تقدیر از کسانی که بخش مهمی از زندگی خود را صرف آموختن حرفه‌ای کرده‌اند که مستقیماً با جان و سلامت انسان‌ها سر و کار دارد. اما [ ]
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| جدیدترین استایل بهاره رهنما بعد از کاهش وزن قابل توجه

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| تصاویری از بهرام رادان و آزاده صمدی در پشت صحنه تمرین کنسرت‌نمایش «سیاوش»

سایت تابناک

دستور برخورد قاطع با مروجین فساد و برهنگی در مشهد

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.
سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]