قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

صادرات محصولات فناورانه جهاد دانشگاهی کرمانشاه به 11 کشور - تسنیم

رئیس جهاد دانشگاهی کرمانشاه گفت: محصولات فناورانه این مجموعه به 11 کشور صادر می‌شود.
 صادرات محصولات فناورانه جهاد دانشگاهی کرمانشاه به 11 کشور - تسنیم

استانها

به گزارش خبرنگار تسنیم از کرمانشاه، سیامک آزادی در نشست خبری به مناسبت چهل‌وششمین سالگرد تأسیس جهاد دانشگاهی با شعار «جهاد دانشگاهی؛ اقتدار علمی در افق مقاومت» اظهار کرد: جهاد دانشگاهی از رویش‌های اصلی انقلاب اسلامی است که با ساختار مسئله‌محور خود می‌تواند نقش ویژه‌ای در توسعه کشور ایفا کند و حلقه اتصال میان دولت، دانشگاه، نخبگان و جامعه باشد.

وی با بیان اینکه سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه یکی از کامل‌ترین مجموعه‌های این نهاد در کشور است، افزود: این سازمان در حوزه‌های آموزش، پژوهش، فناوری، فرهنگ و نوآوری به‌صورت همزمان فعالیت دارد و تلاش می‌کند دانش را به قدرت اقتصادی تبدیل کند.

بیش از 2000 دانشجو در جهاد دانشگاهی کرمانشاه تحصیل می‌کنند

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه با اشاره به فعالیت مؤسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی گفت: بیش از 2000 دانشجو در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در این مجموعه مشغول تحصیل هستند و رشته‌های آموزشی نیز متناسب با ظرفیت‌ها و مزیت‌های استان طراحی شده‌اند.

آزادی عنوان کرد: دانشجویان علاوه بر آموزش‌های دانشگاهی، از ظرفیت‌های پژوهشی، فرهنگی و پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی برای توسعه ایده‌ها و راه‌اندازی کسب‌وکارهای فناورانه بهره‌مند می‌شوند.

آموزش مهارت‌محور برای بیش از 10 هزار نفر

وی با اشاره به فعالیت معاونت آموزش جهاد دانشگاهی بیان کرد: سالانه بیش از 10 هزار نفر در دوره‌های کوتاه‌مدت مهارتی این مجموعه آموزش می‌بینند که بخش مهمی از آن مربوط به آموزش زبان‌های خارجی و دوره‌های مهارت‌محور متناسب با نیاز بازار کار است.

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه افزود: رویکرد اصلی این آموزش‌ها، تربیت نیروی متخصصی است که بتواند مستقیماً وارد بازار کار شود و بر همین اساس، سرفصل‌های آموزشی متناسب با نیاز کارفرمایان تدوین شده است.

صادرات محصولات فناورانه به 11 کشور

آزادی با اشاره به فعالیت‌های فناورانه جهاد دانشگاهی عنوان کرد: محصولات شرکت‌های فناور وابسته به این مجموعه اکنون به 11 کشور صادر می‌شود و در کنار آن، متخصصان و فریلنسرهای استان با 27 کشور دنیا همکاری دارند و پروژه‌های بین‌المللی در حوزه‌هایی مانند انیمیشن، نرم‌افزار …





 عکس: ثبت رکورد پله‌نوردی در برج میلاد به یاد شهدای مدرسه میناب
۱۴ دقیقه قبل / سایت تابناک

عکس: ثبت رکورد پله‌نوردی در برج میلاد به یاد شهدای مدرسه میناب

آرمان رحمانی، ورزشکار اهل جنوب، صبح امروز ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ موفق شد با ثبت یک رکورد جدید در پله‌نوردی برج میلاد، ادای احترامی به یاد شهدای عزیز مدرسه میناب انجام...

 حاجی دلیگانی: امارات باید کل سرزمین خود را برای سال‌ها در اختیار ایران قرار دهد
۳۰ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

حاجی دلیگانی: امارات باید کل سرزمین خود را برای سال‌ها در اختیار ایران قرار دهد

حاجی دلیگانی گفت: امارات باید تاوان خسارت‌های خود به ایران را بپردازد و حتی ممکن است کل سرزمین خود را برای سال‌ها در اختیار ایران قرار دهد.

 قیمت دام زنده امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵
۵ دقیقه قبل / روزنامه تعادل

قیمت دام زنده امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵

قیمت دام زنده امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ اعلام شد.

 شهربانو منصوریان: جنگ تمام شود از ایران می‌روم و پناهنده می‌شوم | ببینید
۴۸ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

شهربانو منصوریان: جنگ تمام شود از ایران می‌روم و پناهنده می‌شوم | ببینید

بخشی از گفتگوی شهربانو منصوریان درباره پناهندگی او در شبکه های اجتماعی مورد توجه قرار گرفت.

 پرواز شاخص بورس به کانال جدید!
۱۵ دقیقه قبل / سایت تابناک

پرواز شاخص بورس به کانال جدید!

شاخص بورس وارد کانال ۶.۱ میلیون واحد شد.

 افشاگری خبرگزاری معا؛ بازگشت مرد جنجالی به معادلات آینده غزه
۱۰ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

افشاگری خبرگزاری معا؛ بازگشت مرد جنجالی به معادلات آینده غزه

محمد دحلان رهبر «جریان اصلاح‌طلب» در جنبش فتح فلسطین بار دیگر در کانون توجهات مربوط به آینده نوار غزه و کرانه باختری قرار گرفته است.



سایت فرارو

صدای خجسته صدای واقعی خودم است

بومی‌سازی به سبک نتفلیکس
سایت فرارو

بومی‌سازی به سبک نتفلیکس

نتفلیکس نیز هرچند بعدها به سمت تولید انبوه حرکت کرد، اما موفقیت خود را مدیون تغییر یک پارادایم بود؛ اینکه پلتفرم، دیگر صرفا واسطه توزیع نیست، بلکه خود به استودیوی بزرگ تولید محتوا تبدیل می‌شود.
سایت ورزش ۳

زنگ خطر برای کشتی ایران به صدا درآمد!

چین در دوراهی، ایران در آزمون/ ترامپ می‌خواهد شبکه اقتصادی تهران - پکن را قطع کند
سایت فرارو

چین در دوراهی، ایران در آزمون/ ترامپ می‌خواهد شبکه اقتصادی تهران - پکن را قطع کند

پژوهشگر مسائل چین گفت: روز دی اقتصادی ترامپ، میزان تاب‌آوری روابط تجاری تهران و پکن را محک می‌زند و ایران باید به‌جای اتکا به حمایت مقطعی، به‌دنبال تعمیق پیوندهای اقتصادی و ایجاد منافع مشترک با چین باشد.
اعتراض عضو شورای اطلاع‌رسانی دولت به اظهارات جدید محسن رضایی درباره توافق
سایت فرارو

اعتراض عضو شورای اطلاع‌رسانی دولت به اظهارات جدید محسن رضایی درباره توافق

محمد عطریانفر گفت: برخی عزیزان، از جمله دبی شعام، اخیراً اظهاراتی مطرح کرده‌اند که دلالت بر نوعی تعارض دارد. به نظر من این تذکرات و تحلیل‌ها باید با دقت بیشتری مطرح شود.
پیمان جبلی به خط پایان رسید؟
سایت فرارو

پیمان جبلی به خط پایان رسید؟

هر زمان که موعد تغییر رئیس صداوسیما می‌رسد، برخی نام‌های ثابت نیز به‌عنوان کاندیداهای در اختیار گرفتن این پست به رسانه‌ها راه پیدا می‌کنند. در ۱۲ سال گذشته هیچ‌کدام از رؤسای صداوسیما دو دوره به کارشان ادامه ندادند.