قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

کارشناس سرمایه: مدیرانی که شغل دولتی دارند نمی‌توانند در استقلال باشند - تسنیم

کارشناس بازار سرمایه تاکید کرد مدیرانی که شغل‌ دولتی دارند نمی‌توانند مدیرعامل و عضو هیئت مدیره باشند.
 کارشناس سرمایه: مدیرانی که شغل دولتی دارند نمی‌توانند در استقلال باشند - تسنیم

ورزشی

به گزارش خبرگزاری تسنیم، این روزها برخی شرکت‌ها و باشگاه‌های ورزشی با عملکرد خود، پرسش‌هایی را درباره میزان پایبندی به الزامات سازمان بورس و مقررات حاکم بر شرکت‌های بورسی ایجاد کرده‌اند. اکنون این سوال بوجود می‌آید که چرا سازمان بورس، سازمان بازرسی کل کشور و سایر نهادهای نظارتی تاکنون به‌صورت شفاف درباره این موضوعات و نحوه صیانت از حقوق سهامداران و بیت‌المال اطلاع‌رسانی نکرده‌اند.

صادق جهانی، کارشناس حاکمیت شرکتی و بازار سرمایه، درباره این موضوع به خبرگزاری تسنیم گفت: شفافیت، پاسخگویی و رعایت الزامات افشای اطلاعات، از مهم‌ترین اصول حاکمیت شرکتی در بازار سرمایه است. با این حال، به نظر می‌رسد برخی باشگاه‌های ورزشی حاضر در بازار سرمایه، به‌ ویژه باشگاه استقلال، با چالش‌هایی در اجرای این الزامات مواجه هستند.

وی افزود: یکی از مصادیق این موضوع، وضعیت افشای اطلاعات در سامانه کدال است. بر اساس اطلاعات موجود، باشگاه استقلال نزدیک به یک سال است که اطلاعیه‌ای در سامانه کدال منتشر نکرده و در همین مدت نیز با سرپرست اداره شده است. اگر این موضوع صحیح باشد، این پرسش مطرح می‌شود که آیا الزامات افشای اطلاعات مطابق مقررات بازار سرمایه به‌طور کامل رعایت شده است یا خیر. سرمایه‌گذاران با هدف سرمایه‌گذاری در صنعت ورزش وارد بازار سرمایه می‌شوند و انتظار دارند شرکت‌ها و باشگاه‌های بورسی نیز همان استانداردهای شفافیت و پاسخگویی را رعایت کنند که از سایر ناشران بورسی انتظار می‌رود.

کارشناس بازار سرمایه خاطرنشان کرد: موضوع تنها به افشای اطلاعات در کدال محدود نمی‌شود. یکی از مهم‌ترین ابهامات به ترکیب جدید هیئت‌ مدیره باشگاه استقلال بازمی‌گردد. مصطفی متدین که به‌ تازگی به‌ عنوان گزینه مدیرعاملی و عضو هیئت‌ مدیره باشگاه استقلال معرفی شده‌، همزمان مدیرعامل و عضو هیئت‌ مدیره یک شرکت  از شرکت‌های وابسته به هلدینگ خلیج فارس است. سیدحسین علوی‌مقدم نیز به‌عنوان یکی دیگر از اعضای جدید هیئت‌ مدیره معرفی شده است. این انتصابات از منظر قوانین حاکم بر شرکت‌های دارای سهام دولتی، پرسش‌های حقوقی مهمی را مطرح می‌کند.

جهانی ادامه داد: بر اساس مصوبه اصلاحی قسمتی از قانون تجارت توسط مجلس شورای اسلامی در سال ١٣٩٥، هیچ فردی نمی‌تواند اصالتاً یا به نمایندگی از یک شخص …



 انتقاد تند یک روزنامه از درخواست ویژه برای بیرانوند
۱۷ دقیقه قبل / سایت برترینها

انتقاد تند یک روزنامه از درخواست ویژه برای بیرانوند

حجت کریمی، مدیرعامل باشگاه تراکتور اظهار داشت: « علیرضا بیرانوند یک سرمایه ملی و از چهره‌های پرافتخار فوتبال ایران است. او در سه دوره جام‌جهانی حضور داشته و برای فوتبال کشورمان افتخارآفرینی کرده ‌و باید مورد حمایت قرار گیرد امّا با این حال، متأسفانه قانون معافیت قهرمانان شامل حال او نمی‌شود. »

 برد دقیقه 90 رئال مادرید با گلزنی تعویض طلایی مورینیو - تسنیم
۶ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

برد دقیقه 90 رئال مادرید با گلزنی تعویض طلایی مورینیو - تسنیم

رئال مادرید به لطف گلزنی مهاجم بلند قامت خود، فصل جدید لالیگا را با پیروزی آغاز کرد.

 شاید استقلال، گل‌محمدی را به ایران برگرداند!
۶ ساعت قبل / سایت برترینها

شاید استقلال، گل‌محمدی را به ایران برگرداند!

در شرایطی که آینده نیمکت سپاهان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد، خبرهایی درباره احتمال حضور یحیی گل‌محمدی روی نیمکت طلایی‌پوشان منتشر شده است.

 در اتفاقی عجیب، لوگوهای پیراهن پرسپولیس غیب شد
۷ ساعت قبل / سایت برترینها

در اتفاقی عجیب، لوگوهای پیراهن پرسپولیس غیب شد

اتفاقی عجیب در دیدار پرسپولیس و استقلال خوزستان رخ داد؛ پس از سرگیف، این بار لوگوی پرسپولیس از روی پیراهن مجید عیدی هم کنده شد.

 بایرن مونیخ قهرمان سوپرجام شد
۷ ساعت قبل / سایت خبرفوری

بایرن مونیخ قهرمان سوپرجام شد

تیم فوتبال بایرن موینخ برای دوازدهمین بار قهرمان سوپرجام آلمان شد.



پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی
روزنامه آرمان امروز

پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی

«آرمان امروز» «آرمان امروز» همزمان با روز پزشک گزارش می‌دهد؛ آرمان امروز- سپهرریاحی:‌ در ایران، زادروز ابوعلی سینا، یکم شهریورماه، به عنوان «روز پزشک» نام‌گذاری شده است؛ روزی برای تقدیر از کسانی که بخش مهمی از زندگی خود را صرف آموختن حرفه‌ای کرده‌اند که مستقیماً با جان و سلامت انسان‌ها سر و کار دارد. اما [ ]
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| جدیدترین استایل بهاره رهنما بعد از کاهش وزن قابل توجه

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| تصاویری از بهرام رادان و آزاده صمدی در پشت صحنه تمرین کنسرت‌نمایش «سیاوش»

سایت تابناک

دستور برخورد قاطع با مروجین فساد و برهنگی در مشهد

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.
سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]