قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۲۱

ممیز ایمنی 614 واحد صنعتی اردبیل انجام شده است - تسنیم

تاکنون 614 واحد صنعتی در استان اردبیل با ممیزی ایمنی، دارای شناسنامهٔ معتبر شدند.
 ممیز ایمنی 614 واحد صنعتی اردبیل انجام شده است - تسنیم

استانها

به گزارش خبرنگار تسنیم از اردبیل، اکبر کوهی، مدیرعامل شهرک‌های صنعتی استان اردبیل در جریان تور خبری و بازدید از تصفیه‌خانهٔ شهرک صنعتی شمارهٔ دو اردبیل اظهار کرد: با اقدامات انجام شده و افزایش ظرفیت مدل دوم تصفیه‌خانهٔ فاضلاب شهرک صنعتی شمارهٔ دو اردبیل، دیگر آلودگی رودخانهٔ قره‌سو برای همیشه برطرف خواهد شد. 

وی افزود: 130 میلیارد تومان برای احداث مدل دوم و افزایش ظرفیت آن تا 4 هزار و 500 متر مکعب هزینه شده تا با مجهز شدن این تصفیه‌خانه به امکانات و تأسیسات مدرن، تمامی اقدامات با چرخانی در این مسیر انجام شود. 

مدیرعامل شهرک‌های صنعتی استان اردبیل خاطرنشان کرد: امیدواریم واحدهای صنعتی از این فرآیند با چرخانی و تصفیهٔ پساب استفاده کرده و از ورود آلودگی به رودخانهٔ قره‌سو نیز جلوگیری شود. 

کوهی از راه‌اندازی سیستم پایش آنلاین همزمان با هفتهٔ دولت خبر داد و ادامه داد: 206 واحد صنعتی و تولیدی در استان اردبیل متصل به فاضلاب بوده و هفتاد انشعاب جدید نیز در حال واگذاری است. 

وی افزود: برای اولین بار، 12 هزار اصله نهال در چند ماه گذشته در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان غرس شده و شاهد افزایش سه هکتار به محدودهٔ فضای سبز شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان هستیم. 

مدیرعامل شهرک‌های صنعتی استان اردبیل تصریح کرد: 245هکتار فضای سبز در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان اردبیل وجود دارد و در برنامه‌ریزی‌های انجام شده، این روند به سرعت در حال گسترش است. 

کوهی در مورد ممیز واحدهای تولیدی در برخورداری از ایمنی مناسب نیز بیان کرد: تا سال گذشته، تنها هشتاد واحد ممیز ایمنی شده بود که این رقم به 614 واحد رسیده و این واحدها دارای شناسنامهٔ ایمنی هستند.

 وی از مجهز شدن شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان به ایستگاه آتش‌نشانی و مراکز بهداشتی-درمانی خبر داد و گفت: همهٔ این فعالیت‌ها در راستای ارائهٔ خدمات مطلوب‌تر و کیفی‌تر به فعالان عرصهٔ صنعت و تولید انجام شده است.

انتهای پیام/132