استانها
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اسدآباد، حمید ملانوریشمسی، در حاشیه آیین کلنگزنی شهرک تخصصی گل و گیاه زینتی اسدآباد اظهار کرد: با موافقت وزارت جهاد کشاورزی، مجوز راهاندازی 6 شهرک تخصصی برای محصولات راهبردی استان همدان صادر شده است و امروز عملیات اجرایی نخستین شهرک تخصصی گلخانهای کشور در حوزه گل و گیاه زینتی در اسدآباد آغاز شد.
ملانوری افزود: این شهرکها در حوزه محصولات دارای مزیت نسبی استان طراحی شدهاند و در پنج نقطه دیگر استان نیز احداث خواهند شد. شهرک تخصصی گل و گیاه زینتی در اسدآباد، شهرک تخصصی گردو در تویسرکان، شهرک تخصصی انگور در ملایر، شهرک تخصصی رازیانه در رزن، شهرک تخصصی گشنیز در نهاوند و شهرک تخصصی سیر در همدان پیشبینی شده است که با راهاندازی آنها، ظرفیتهای کشاورزی استان وارد مرحله جدیدی از فرآوری و توسعه صنایع تبدیلی خواهد شد.
خامفروشی محصولات کشاورزی باید متوقف شود
ملانوری با تأکید بر ضرورت جلوگیری از خامفروشی محصولات کشاورزی استان گفت: حیف است که همدان چنین ظرفیت و محصولاتی را در اختیار داشته باشد اما بخش قابل توجهی از آنها بهصورت خام صادر شود و ارزش افزوده اصلی آن نصیب دیگران شود. هدف از ایجاد این شهرکهای تخصصی، ساماندهی فرآوری صنعتی، بستهبندی مکانیزه، توسعه صنایع تبدیلی و ایجاد زمینه برای عرضه محصولات با استانداردهای صادراتی است تا سود و ارزش افزوده بیشتری نصیب تولیدکنندگان و استان شود.
وی ادامه داد: با راهاندازی این شهرکها، … …













