قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

خاستگاه جامع‌الاطراف بودن سیدعلی خامنه‌ای چه بود؟ - تسنیم

حامد عسگری، نویسنده و شاعر: هر کس فقط یکی از ویژگی‌های امام شهید را هم داشت، باز بسیار جذاب بود.
 خاستگاه جامع‌الاطراف بودن سیدعلی خامنه‌ای چه بود؟ - تسنیم
فرهنگی

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم، حامد عسگری نویسنده و شاعر در برنامه غمزه گفت: ببینید، من یک ستون نوشتم و در آن گفتم اگر این ردای حکمرانی را از تن رهبر شهیدمان دربیاوریم و به یک دانشجوی فلسفه، سینما، ادبیات یا درام و نمایشنامه بگوییم من پیرمردی را می‌شناسم که جوانی‌اش زندان بوده و به خاطر اعتقاداتش تا قبل از 30 سالگی هزاران رمان خوانده است؛ بعد کشورش وارد جنگ شده، به جنگ رفته، ترور شده و یک دستش جانباز شده است.

 

.

 

این آدم در عین حال نسخه‌شناس کتب خطی است، موسیقی می‌داند، یک درخت می‌کارد، چای دوست دارد، کلی کتاب خطی دارد و چند کتاب هم نوشته است. درباره صنایع موشکی اطلاعات دارد، در فرهنگستان زبان و ادب فارسی مقاله دارد، کتاب ترجمه کرده، فلسفه می‌داند و با شاعران بزرگ سرزمینش مکاتبه و دیدار داشته است.

اگر فقط یکی از این ویژگی‌ها را داشته باشید، آدم جذابی می‌شوید. اما انگار این ردای حکمرانی آن‌قدر ضخیم و متراکم بوده که اجازه نداده جلوه‌های دیگر این شخصیت دیده شود و به ابعاد دیگرش پرداخته شود.

مگر می‌شود در یک جلسه با نظامی‌ها درباره موشک‌های هایپرسونیک، سجیل، فتاح و خرمشهر صحبت کنید و بعد زنگ بزنید به روح‌الامین و بگویید نقاشی آخرت را دیدم، یا درباره یک رمان تازه‌چاپ‌شده و عاشقانه صحبت کنید و بگویید آن را بخوانید؟ هلهله‌ای آن سوی مرز اخلاق و حرمت

این حرف من اصلاً از باب تقدس‌بخشی به او نیست؛ نگاه من هم این نیست. اما وقتی به این شخصیت نگاه می‌کنید، می‌بینید این جامع‌الاطراف بودن یک خاستگاه و ریشه‌ای دارد. وقتی این ابعاد را می‌بینید، دوست دارید این آدم را.

انتهای پیام/  



 واکنش مهسا طهماسبی به ازدواج همسر سابقش با یک بلاگر

واکنش مهسا طهماسبی به ازدواج همسر سابقش با یک بلاگر

مهسا طهماسبی در پی انتشار فیلم ازدواج مجدد همسر سابقش با انتشار یک ری‌پست معنادار در صفحه اینستاگرام خود، به این اتفاق واکنش نشان داد.

 افشای راز ۳۰ ساله قتل خواننده معروف

افشای راز ۳۰ ساله قتل خواننده معروف

آرمان امروز : محاکمه قتل توپاک شکور، اسطوره موسیقی هیپ‌هاپ سرانجام سه دهه پس از مرگ این خواننده در یک تیراندازی در هنگام حرکت در لاس‌وگاس آغاز شد و دوین دیویس به طراحی این قتل متهم شده است. دادستان و وکیل مدافع دیویس، اظهارات آغازین خود را ارائه کردند. به گزارش سی‌بی‌اس نیوز، بینو پالال، معاون [ ]

 باستان‌شناسان در غار قلعه کُرد در جست‌وجوی چه هستند؟

باستان‌شناسان در غار قلعه کُرد در جست‌وجوی چه هستند؟

باستان‌شناسان در هفتمین فصل کاوش غار قلعه کرد، احتمال می‌دهند به سنگواره‌های بیشتری از انسان‌تباران دوره پلیستوسن، از جمله بقایای احتمالی نئاندرتال‌ها، انسان هوشمند کهن، انسان هایدلبرگ و دیگر گونه‌ها یا جمعیت‌های انسانی این دوره، دست یابند. قلعه کرد، غاری است که پیش‌تر در آن یک دندان شیری متعلق به کودکی حدود هفت تا هشت ساله با قدمتی در حدود ۱۷۵ هزار سال کشف شده است.

 جزئیات ارائه تسهیلات کم‌بهره برای ناشران و کتابفروشان

جزئیات ارائه تسهیلات کم‌بهره برای ناشران و کتابفروشان

ناشران غیردولتی و کتابفروشان سراسر کشور می‌توانند در آستانه هفته دولت، از شنبه (۳۱ مردادماه)‌ با مراجعه به درگاه خانه کتاب و ادبیات ایران برای دریافت تسهیلات کم‌بهره ثبت‌نام کنند؛ این تسهیلات پس از بررسی کارگروه تخصصی و در چهار سطح، از ۲۰۰ میلیون تا یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان، ارائه می‌شود.

 ماجرای جوانی که پای چوبه دار نی نواخت و بخشیده شد | ببینید

ماجرای جوانی که پای چوبه دار نی نواخت و بخشیده شد | ببینید

بخشی از گفتگوی محبوبه رمضانی خواهری که قاتل برادرش را با شنیدن صدای یک نی بخشید.

 ببینید| شعر معروف استاد افشین علا درباره امام خامنه‌ای چگونه سروده شد؟ - تسنیم

ببینید| شعر معروف استاد افشین علا درباره امام خامنه‌ای چگونه سروده شد؟ - تسنیم

افشین علا از ماجرای سرودن شعر معروفش برای رهبر انقلاب و پاسخ متفاوت ایشان به «جمعه نصر» می‌گوید.

 جایزه رتبه اول روزنامه نگار « ایران» در جشنواره چراغ حقیقت /  گزارش سال « ایران » برنده جایزه رتبه اول چهارمین جشنواره چراغ حقیقت

جایزه رتبه اول روزنامه نگار « ایران» در جشنواره چراغ حقیقت / گزارش سال « ایران » برنده جایزه رتبه اول چهارمین جشنواره چراغ حقیقت

چهارمین جشنواره روزنامه‌نگاری «چراغ حقیقت» که از سوی  انجمن صنفی روزنامه نگاران استان تهران برگزار شد، با معرفی برگزیدگان به کار  خود پایان داد.

 چنگیز شیخلی درگذشت

چنگیز شیخلی درگذشت

چنگیز شیخلی از پیشگامان اکتشاف غارهای ایران و غارنوردی، در ۹۹ سالگی درگذشت.