قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

ناگفته‌های قربانزاده از واگذاری 12 درصد هلدینگ خلیج فارس - تسنیم

رای محکومیت 138همتی نهاد ریاست جمهوری در حق شرکت اهداف،موضوع واگذاری 12درصد هلدینگ خلیج فارس را مجدد مطرح کرد.
 ناگفته‌های قربانزاده از واگذاری 12 درصد هلدینگ خلیج فارس - تسنیم

اقتصادی

رای دادگاه عمومی شعبه 92 تهران بر محکومیت 138 هزار میلیارد تومانی نهاد ریاست جمهوری در حق شرکت اهداف زیرمجموعه صندوق بازنشستگی نفت، بار دیگر موضوع واگذاری 12 درصد سهام دولت در شرکت هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس را بر سر زبان‌ها انداخت.

مطابق گزارش‌های رسمی، در روز دوشنبه نهم آبان‌ماه 1401، بلوک 12 درصدی شرکت هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس با قیمت پایه یک‌هزار و 397 تومان به ازای هر سهم، پس از سه روز رقابت نفس‌گیر بین شرکت اهداف (ذینفع اصلی صندوق بازنشستگی نفت) و شرکت پالایش نفت تهران (ذینفع نهایی سهام عدالت) و 270 مرتبه تغییر قیمت، در نهایت در قیمت یک‌هزار و 851 تومان به فروش رسید و ارزش کل شرکت از حدود 82 هزار میلیارد تومان به حدود 108 هزار و 700 میلیارد تومان، معادل 200 درصد اضافه ارزش بلوکی رسید و بدین ترتیب، بزرگترین معامله تاریخ خصوصی‌سازی کشور به ثبت رسید. در همین راستا در مهلت 20 روز کاری، حصه نقدی این معامله (32 هزار و 600 میلیارد تومان) پنجم آذرماه 1401 واریز و معامله قطعی شد و مطابق قرارداد خریدار باید در هشت قسط (هر قسط 13 هزار 700 میلیارد تومان) ثمن معامله را پرداخت می‌کرد. اما تا کنون بیش از دو قسط این قرارداد عقب افتاده است. 

اما مسوولان صندوق بازنشستگی نفت معتقدند دولت در واگذاری این سهام به این صندوق خسارت زده است. سخاوت اسدی رییس جدید این صندوق هفته گذشته در گفت‌و‌گویی گفته است، این معامله بیش از 100 هزار میلیارد تومان به این صندوق زیان وارد کرده است، این سهام با شرط برخورداری از یک کرسی مدیریتی، با قیمتی حدود سه برابر قیمت روز به صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت واگذار شد، اما در عمل سازمان خصوصی‌سازی به تعهد خود مبنی بر واگذاری کرسی مدیریتی عمل نکرد. وی همچنین اضافه کرد: با توجه به مطالبه حدود 83 هزار نیروی رسمی وابسته به صندوق بازنشستگی صنعت نفت و حدود 110 هزار نفر بازنشسته عضو این صندوق از سال 1403 احقاق حقوق این افراد در دستور کار جدی هیئت‌رئیسه و مدیریت ارشد این صندوق بوده است

در این میان بیش از همه نام حسین قربانزاده رییس وقت سازمان خصوصی سازی مطرح می‌شود که مسوولیت این واگذاری را شخصا بر عهده داشت. در این خصوص گفتگویی با او انجام دادیم که در ادامه می‌خوانید:

سوال - شما حتما در جریان …





 بازار نفت در واکنش به اظهارات ترامپ صعودی شد

بازار نفت در واکنش به اظهارات ترامپ صعودی شد

به گزارش ایرنا، قیمت آتی نفت خام برنت دریای شمال در معاملات ساعات اخیر بازار‌های آسیا، ۱.۵۹ درصد افزایش یافت و به ۹۳.۰۸ دلار در هر بشکه رسید. قیمت آتی نفت وس...

 برای نخستین‌بار در ایران؛ ارسال رایگان پیام‌های تراکنش بانک ملی در بله

برای نخستین‌بار در ایران؛ ارسال رایگان پیام‌های تراکنش بانک ملی در بله

بانک ملی ایران برای نخستین‌بار امکان دریافت و مشاهده رایگان پیام‌های تراکنش‌های بانکی را در اپلیکیشن بله برای مشتریان خود فراهم کرد.

 پتایر از تامین مواد اولیه با ارز آزاد و اثر آن بر بهای تمام‌شده خبر داد

پتایر از تامین مواد اولیه با ارز آزاد و اثر آن بر بهای تمام‌شده خبر داد

شرکت تولیدی ایران تایر با نماد «پتایر» در کنفرانس اطلاع‌رسانی ناشی از تغییرات قیمت، از تامین مواد اولیه مهم خود مانند کائوچو و دوده با نرخ آزاد و تاثیر این موضوع بر بهای تمام‌شده محصولات خبر داد.

 نتایج مثبت واکسن سرطان پوست سهام شرکت مدرنا را سه برابر کرد

نتایج مثبت واکسن سرطان پوست سهام شرکت مدرنا را سه برابر کرد

سهام مدرنا پس از اعلام نتایج موفقیت‌آمیز واکسن سرطان پوست، در معاملات روز چهارشنبه ۱۷۷ درصد جهش کرد و حدود ۴۴ میلیارد دلار به ارزش بازار این شرکت افزود؛ اتفاقی که نگاه سرمایه‌گذاران را دوباره به آینده مدرنا و ظرفیت رشد آن در صنعت داروسازی جلب کرده است.

 جزئیات فروش و عوامل مؤثر بر کاهش پیش‌بینی بودجه فسپا

جزئیات فروش و عوامل مؤثر بر کاهش پیش‌بینی بودجه فسپا

شرکت گروه صنعتی سپاهان با نماد فسپا در پی برگزاری کنفرانس اطلاع‌رسانی ناشی از تغییرات قیمت، ، عوامل مؤثر بر کاهش پیش‌بینی بودجه سال ۱۴۰۵ و برنامه‌های شرکت برای توسعه بازار و تولید محصولات جدید را تشریح کرد.

 نتیجه تازه‌ترین عملیات سیاست پولی؛ سخت‌گیری میرداماد در بازار باز

نتیجه تازه‌ترین عملیات سیاست پولی؛ سخت‌گیری میرداماد در بازار باز

اکوایران: آخرین عملیات بازار بازی که برگزار شده حاکی از افزایش تقاضای بانک‌ها برای منابع مالی و همچنین سخت‌گیری بیشتر بانک مرکزی در پاسخ به این تقاضا است.