قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۱۶

صرفه جویی 75 میلیون لیتر آب با خاموشی یک ساعته کولرهای آبی تهران - تسنیم

اگر فقط روزی یک ساعت همه کولر‌های آبی تهران خاموش شوند، حدود 75 میلیون لیتر آب صرفه‌جویی می‌شود.
 صرفه جویی 75 میلیون لیتر آب با خاموشی یک ساعته کولرهای آبی تهران - تسنیم

اقتصادی

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بررسی‌های شرکت آب و فاضلاب استان تهران نشان می‌دهد که مدیریت مصرف در بخش سرمایشی، نقشی تعیین‌کننده در گذر از تنش آبی پایتخت دارد.

 هم اکنون سه میلیون دستگاه کولر آبی در تهران فعال است، اگر شهروندان تهرانی تنها روزانه یک ساعت از فعالیت کولر‌های آبی خود بکاهند، صرفه‌جویی چشمگیری به میزان 75 میلیون لیتر آب در روز محقق می‌شود. این حجم از صرفه‌جویی، معادل 25 لیتر آب به ازای هر کولر در یک ساعت است.

75 میلیون لیتر آب صرفه‌جویی شده، برابر با پر کردن 150 میلیون بطری آب‌معدنی نیم‌لیتری است. این میزان صرفه‌جویی قادر است آب مورد نیاز روزانه حدود 500 هزار نفر را تأمین کند که رقمی قابل توجه در پایداری شبکه توزیع آب تهران محسوب می‌شود.

چگونه مصرف کولر را مدیریت کنیم؟

شرکت آب و فاضلاب تهران برای کاهش اتلاف آب در کولر‌های آبی، چهار گام عملیاتی و کم‌هزینه را به شهروندان توصیه کرده است:

1. نصب سایبان: استفاده از سایبان بر روی کولر، علاوه بر افزایش بازدهی، تبخیر آب را به شدت کاهش می‌دهد.

2. سرویس دوره‌ای: تعویض به‌موقع پوشال‌ها و سرویس سالانه کولر، از اتلاف آب و انرژی جلوگیری می‌کند.

3. بازبینی اتصالات: بررسی دقیق شیلنگ‌ها و اتصالات برای شناسایی و رفع نشتی، گامی ضروری در جلوگیری از هدررفت آب است.

4. مدیریت زمان: خاموش کردن کولر در ساعات خنک شبانه‌روز و استفاده از دور کُند، ضمن کاهش هزینه‌های خانوار، به حفظ منابع آبی کمک شایانی خواهد کرد.

با رعایت همین نکات ساده و تغییر در الگوی مصرف، می‌توان بدون کاهش رفاه، از فشار مضاعف بر شبکه آبرسانی پایتخت کاست.

انتهای پیام/  





 هشدار یک نماینده درباره ادعاهای بی‌سند: مراقب آسیب به روابط اقتصادی باشیم

هشدار یک نماینده درباره ادعاهای بی‌سند: مراقب آسیب به روابط اقتصادی باشیم

نماینده مردم خدابنده در مجلس، با انتقاد از طرح برخی ادعاهای بدون مستندات علیه فعالان اقتصادی در فضای مجازی هشدار داد که ورود به پرونده‌های اقتصادی بر اساس حدس و گمان، علاوه بر خدشه‌دار کردن اعتبار افراد، می‌تواند به روابط اقتصادی و بین‌المللی کشور نیز آسیب بزند.

 قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد

قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: آنچه باعث شده تهران و بغداد به هم نزدیک شود امتناع مشترک از این است که پایتخت های بیگانه سرنوشت کشورهای ما را رقم بزنند.

 نامیرا| اربعین؛ چهل روز زودتر - تسنیم

نامیرا| اربعین؛ چهل روز زودتر - تسنیم

امشب تهران، بوی نجف می‌دهد. بوی چای موکب‌ها،‌ بوی اسپند، بوی پرچم‌های خیس از اشک و بوی دلتنگی مردم.

 یارانه نقدی مرداد برای دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد/ جزییات و مبلغ واریزی

یارانه نقدی مرداد برای دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد/ جزییات و مبلغ واریزی

طبق اطلاعیه سازمان هدفمندی یارانه‌ها، یارانه نقدی مرحله ۱۸۶ مربوط به مردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوارهای دهک‌های چهار تا نهم در سراسر کشور واریز و قابل برداشت شد.

 مرغ در سفره ایرانی ها کم شد

مرغ در سفره ایرانی ها کم شد

اقتصادنیوز: با اینکه وزیر جهاد کشاورزی هنوز آماری از مصرف مرغ پس از گران شدن آن با حذف ارز ترجیحی ارائه نداده اما طبق آمارها با وجود کاهش تولید مرغ نیازی به واردات هم نیست.

 پیمان مکه، بازتعریف روابطی فراتر از مناسبات منطقه‌ای - دیپلماسی ایرانی

پیمان مکه، بازتعریف روابطی فراتر از مناسبات منطقه‌ای - دیپلماسی ایرانی

قابل درک است که تحلیلگران به سرعت در تلاش هستند تا انگیزه محرک پشت این اعلامیه را ارزیابی کنند. آیا این یک واکنش منطقه ای...