قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

ورود بیش از 900 اتوبوس تولید داخل به ناوگان اتوبوسرانی - تسنیم

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران از ورود بیش از 900 اتوبوس تولید داخل به ناوگان اتوبوسرانی خبر داد.
 ورود بیش از 900 اتوبوس تولید داخل به ناوگان اتوبوسرانی - تسنیم

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

اجتماعی

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مهدی علیزاده در ادامه نشست خبری با اصحاب رسانه، درباره وضعیت قرارداد تولید اتوبوس ها، اظهار کرد: در بخش قراردادهای داخلی، تاکنون از قرارداد هزار دستگاهی با شرکت عقاب، 720 دستگاه اتوبوس به ما تحویل داده شده و روند تحویل همچنان ادامه دارد.

وی ادامه داد: همچنین از قرارداد 500 دستگاهی با شرکت اسنا، تاکنون حدود 250 دستگاه تحویل گرفته‌ایم. در بخش اتوبوس‌های برقی نیز در مجموع 495 دستگاه که پیشتر اعلام شد تعدادی تحویل شده و روند اجرای قرارداد در حال انجام است.

.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران تصریح کرد: در بخش اتوبوس‌های 18 متری نیز دو قرارداد داشتیم. از یکی از این قراردادها، مربوط به 400 دستگاه اتوبوس 18 متری، تاکنون حدود 101 دستگاه تحویل شده است.

وی افزود: در حال حاضر فکر می‌کنم حدود 30 تا 35 دستگاه اتوبوس 18 متری آماده و در نزدیکی مرزهای کشور هستند که ان‌شاءالله از مسیر مربوطه وارد تهران خواهند شد. ورود 2460 اتوبوس به ناوگان اتوبوسرانی دستاورد مدیریت شهری در دوره ششم

انتهای پیام/   …




یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ - 13 September 2026