قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

برنامه بانک پارسیان برای حمایت از بنگاه‌های آسیب‌دیده جنگ - تسنیم

مدیرعامل پارسیان از تبدیل زیان دفتری به سود، مثبت‌شدن کفایت سرمایه و آغاز حمایت از واحدهای آسیب‌دیده خبر داد.
 برنامه بانک پارسیان برای حمایت از بنگاه‌های آسیب‌دیده جنگ - تسنیم

بازار

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مدیرعامل بانک پارسیان در تازه‌ترین نشست خبری خود با اشاره به شرایط پیچیده و دشوار فعلی اقتصاد کشور، این فشارها را نشانه‌ای از پویایی و ایستادگی جمهوری اسلامی ایران دانست.

فروتن با تأکید بر اینکه دشمنی‌های اقتصادی با کشورمان ریشه‌ای فراتر از دوران پس از انقلاب دارد و تنها در ادوار مختلف تغییر شکل داده است، ابراز امیدواری کرد که این نبرد اقتصادی در نهایت با پیروزی ایران به سرانجام برسد. او معتقد است چالش‌های امروز شبکه بانکی و مسائل پولی کشور، پیامدِ عملکرد سال‌های اخیر نیست، بلکه ریشه‌های آن را باید در دهه‌های گذشته جستجو کرد.

فروتن با اشاره به جایگاه ویژه بانک پارسیان به عنوان یکی از نخستین بانک‌های خصوصی کشور، تایید کرد که فشار اقتصادی سنگینی بر شبکه بانکی تحمیل شده است. وی در مورد حواشی تسهیلات کلان و پرونده‌های حقوقی این بانک تصریح کرد که این مسائل مسیر قانونی و قضایی خود را طی می‌کنند.

نکته کلیدی سخنان مدیرعامل پارسیان به تغییر وضعیت مالی بانک باز می‌گشت؛ جایی که او از پایان دادن به دوران زیان انباشته خبر داد. به گفته فروتن، بخش عمده‌ای از زیان‌های ثبت شده در دفاتر بانک، ماهیت دفتری داشته و ناشی از عدم فروش دارایی‌ها بوده است، اما با بهبود شرایط، در پایان سال 1403 بانک پارسیان موفق شد زیان انباشته را به سود انباشته تبدیل کند و شاخص کفایت سرمایه خود را نیز به محدوده مثبت بازگرداند.

روند اصلاحات ساختاری در این بانک، فراتر از ارقام ترازنامه حرکت کرده است. فروتن با اشاره به انجام افزایش سرمایه در سه مرحله، اعلام کرد که سرمایه بانک اکنون به 50 هزار میلیارد تومان رسیده و زیرساخت‌ها برای تداوم این مسیر مهیاست. در کنار این اقدامات، اصلاح نظام حقوق و مزایا و بهبود ساختارهای مالی در حوزه جذب منابع و پرداخت تسهیلات، از دیگر محورهای اصلی تحول در پارسیان بوده است.

وی با اشاره به وضعیت سهام بانک در بازار سرمایه، خاطرنشان کرد که برخلاف بسیاری از تجربه‌ها، این بانک پس از افزایش سرمایه دچار افت سنگین نشده و اکنون شاهد آغاز روند صعودی در ارزش سهام آن هستیم.

مدیرعامل بانک پارسیان در پاسخ به پرسش تسنیم درباره نقش این بانک در حمایت از بخش‌های آسیب‌دیده …





 انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی

انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با انتقاد از طولانی شدن روند اجرای قانون در حوزه بودجه‌ریزی عملیاتی و پرداخت مبتنی بر عملکرد گفت: اگر دانش، سازوکار و اراده لازم برای اجرای قانون را داشته باشیم، نباید اجرای یک قانون ۲۵ سال طول بکشد. باید با اصلاح آیین‌نامه‌ها و نظام پرداخت، اجرای این قانون را از حالت کلی و غیرشفاف خارج و به یک نظام مشخص، قابل اندازه‌گیری و مبتنی بر عملکرد تبدیل کنیم.

 درگیری طایفه‌ای در ایرانشهر دو کشته بر جای گذاشت

درگیری طایفه‌ای در ایرانشهر دو کشته بر جای گذاشت

درگیری میان دو طایفه در ایرانشهر به کشته شدن عابران پیاده و دستگیری تعدادی از عوامل نزاع منجر شد.

 رگبار و رعدوبرق در شمال کشور؛ تداوم باد شدید و گردوخاک در شرق/ تهران در آستانه بارش پراکنده

رگبار و رعدوبرق در شمال کشور؛ تداوم باد شدید و گردوخاک در شرق/ تهران در آستانه بارش پراکنده

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از وقوع رگبار و رعدوبرق در بخش‌هایی از شمال و جنوب کشور، وزش باد شدید و احتمال خیزش گردوخاک در مناطق شرقی و کاهش نسبی دما در برخی مناطق خبر داد و گفت دریای خزر، خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان طی دو روز آینده مواج خواهند بود.

 جهش ۴۰ درصدی نرخ فروش محصولات خگلپا

جهش ۴۰ درصدی نرخ فروش محصولات خگلپا

شرکت فنرسازی زر گلپایگان (خگلپا) در پی توافق با مشتری عمده خود، سازه‌گستر سایپا، از افزایش حدود ۴۰ درصدی نرخ فروش محصولات اصلی خبر داد.

 پیروزی سریع بر ایران محقق نشد؛ نارضایتی متحدان عرب آمریکا از ترامپ افزایش یافته است

پیروزی سریع بر ایران محقق نشد؛ نارضایتی متحدان عرب آمریکا از ترامپ افزایش یافته است

روزنامه «واشنگتن‌پست» در گزارشی از افزایش نارضایتی دولت‌های عرب حاشیه خلیج فارس از سیاست دونالد ترامپ در قبال ایران خبر داده و نوشته است: متحدان منطقه‌ای واشنگتن که برخی از آنها در ابتدای جنگ تصور می‌کردند یک پیروزی سریع و قاطع می‌تواند به سودشان تمام شود، اکنون پس از ماه‌ها درگیری، تداوم حملات موشکی و پهپادی و بسته‌ماندن تنگه هرمز، بیش از گذشته نسبت به راهبرد آمریکا و توان ترامپ برای پایان دادن دیپلماتیک به بحران تردید دارند.

 رسمی؛ رونالدینیو بعد از ۱۱ سال به فوتبال برگشت!

رسمی؛ رونالدینیو بعد از ۱۱ سال به فوتبال برگشت!

پایگاه خبری فوتبالی- دنیای فوتبال شاهد یکی از عجیب‌ترین بازگشت‌های سال‌های اخیر است؛ رونالدینیو، اسطوره برزیلی و برنده توپ طلای ۲۰۰۵، در ۴۶ سالگی بار دیگر به فوتبال ایتالیا برگشته و به‌عنوان بازیکن راونا در سری C فعالیت خواهد کرد. به گزارش فوتبالی، باشگاه راونا در ماه ژوئن رسما اعلام کرده بود که رونالدینیو به‌عنوان بازیکن ثبت خواهد شد و حتی قرار است پیراهن شماره ۱۰ را بر تن کند. این اتفاق بیش از یک دهه پس از آخرین حضور حرفه‌ای رونالدینیو در زمین رخ می‌دهد. آخرین بازی رسمی او در سپتامبر ۲۰۱۵ با پ ...,سری سی,راونا,رونالدینیو,بارسلونا,تیم ملی برزیل,نقل و انتقالات,پیشنهاد سردبیر