
استانها
سرهنگ حسین مافی، فرمانده انتظامی شهرستان ری در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در ری، با اشاره به وقوع یک فقره سرقت خشن، اظهار کرد: مدتی پیش 2 سارق زورگیر اقدام به سرقت تلفن همراه یک دختر جوان کردند که در جریان این سرقت، مالباخته به شکل خشونتآمیزی روی زمین کشیده شد.
وی افزود: نحوه وقوع این سرقت و خشونت بهکار رفته از سوی سارقان برای پلیس بسیار ناراحتکننده بود و بلافاصله شناسایی و دستگیری عاملان این سرقت بهصورت ویژه در دستور کار قرار گرفت.
فرمانده انتظامی شهرستان ری ادامه داد: با دستور مرجع قضایی، تیم مبارزه با سرقت و قاپزنی پلیس آگاهی شهرستان ری رسیدگی تخصصی به پرونده را آغاز کرد و مأموران با انجام اقدامات اطلاعاتی و پلیسی موفق شدند در کوتاهترین زمان یکی از سارقان را شناسایی کنند.
مافی تصریح کرد: متهم که در جریان سرقت با کشیدن مالباخته روی زمین اقدام به سرقت تلفن همراه وی کرده بود، در یک عملیات ضربتی در محله کیانشهر دستگیر شد. قاضیعسکر: شهرری با وجود ظرفیتهای فراوان از توسعه متوازن محروم مانده
وی از شهروندان خواست در صورت مواجهه با سرقت به این شیوه یا روشهای مشابه و احتمال شناسایی متهم، برای پیگیری موضوع و شناسایی وی به پلیس آگاهی شهرستان ری مراجعه کنند.
فرمانده انتظامی شهرستان ری در پایان خاطرنشان کرد: تحقیقات پلیسی در این پرونده برای تکمیل بررسیها و شناسایی و دستگیری همدست متهم ادامه دارد.
.
انتهای پیام/






