قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۳ ساعت قبل

پرداخت 10 هزار میلیارد تومان تسهیلات برای توسعه صنایع‌دستی کشور - تسنیم

سرپرست معاونت صنایع‌دستی کشور از افزایش سقف تسهیلات هنرمندان به 400 میلیون تومان خبر داد.
 پرداخت 10 هزار میلیارد تومان تسهیلات برای توسعه صنایع‌دستی کشور - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، بهروز ندایی، سرپرست معاونت صنایع‌دستی کشور، در حاشیه آیین افتتاح نوزدهمین جشنواره ملی آش ایرانی و بیستمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی در نمایشگاه بین‌المللی کاسپین زنجان و در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: این رویداد با برپایی 150 غرفه صنایع‌دستی و 40 غرفه آش برگزار شده است.

وی با اشاره به استقبال از این جشنواره و نمایشگاه، افزود: با توجه به قرار گرفتن استان زنجان در مسیر ارتباطی مرکز کشور به شمال غرب و حضور گردشگران در این فصل، پیش‌بینی می‌شود فروش محصولات صنایع‌دستی در روزهای آینده افزایش یابد.

سرپرست معاونت صنایع‌دستی کشور با بیان اینکه حمایت مالی از فعالان صنایع‌دستی یکی از مهم‌ترین برنامه‌های این معاونت است، گفت: در سه‌ماهه نخست امسال، 2.4 همت تسهیلات به حوزه صنایع‌دستی پرداخت شده و پیش‌بینی می‌کنیم مجموع تسهیلات پرداختی در این بخش تا پایان سال از 10 همت فراتر رود.

ندایی ادامه داد: برای تحقق این هدف، 5 همت اعتبار در استان‌ها و 7 همت اعتبار ملی برای حوزه صنایع‌دستی و بوم‌گردی تصویب شده است که 70 درصد این تسهیلات به حوزه صنایع‌دستی اختصاص خواهد یافت.

وی از افزایش سقف تسهیلات پرداختی به هنرمندان صنایع‌دستی خبر داد و اظهار کرد: سقف تسهیلات برای هر فعال این حوزه که سال گذشته 200 میلیون تومان بود، امسال به 400 میلیون تومان افزایش یافته و هنرمندان و فعالان صنایع‌دستی می‌توانند از این ظرفیت استفاده کنند.

سرپرست معاونت صنایع‌دستی کشور با اشاره …



 مکث دلار با امید به دیپلماسی
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

مکث دلار با امید به دیپلماسی

دنیای اقتصاد: نرخ اسکناس دلار در بازار آزاد در سومین روز هفته وارد کانال ۲۰۰هزار تومان شد. نرخ‌های اعلامی دلار در بازار اسکناس روز دوشنبه بین ۱۹۸ تا ۲۰۲هزار تومان قرار داشت و نرخ تتر نیز همسو با دلار تا ۲۰۱هزار و ۵۰۰ تومان افزایش یافت. کارشناسان معتقدند اخبار دیپلماتیک در افزایش احتیاط معامله‌گران موثر بوده است. روز گذشته دو مقام عالی‌رتبه پاکستان به تهران آمدند و امروز نیز موعد سفر وزیر امور خارجه عمان به ایران است.

 نبض بازار - ۱۴۰۵/۰۶/۰۳
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

نبض بازار - ۱۴۰۵/۰۶/۰۳

k: نبض | بازار

 منبع ارشد اطلاعاتی در ایران: طرح فشار اقتصادی ترامپ چیزی جز عملیات روانی نیست
۲ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

منبع ارشد اطلاعاتی در ایران: طرح فشار اقتصادی ترامپ چیزی جز عملیات روانی نیست

یک منبع ارشد اطلاعاتی در ایران گفت: طرح فشار اقتصادی که ترامپ به زودی از آن سخن می‌گوید صرفاً بر مبنای طراحی تیم رسانه‌ای او در راستای کمپین افزایش فشار روانی بر مردم ایران است

 جاده ادویه؛ پیوند ایران و هند
۱ ساعت قبل / روزنامه پیام ما

جاده ادویه؛ پیوند ایران و هند

توافق وزرای گردشگری ایران و هند در اجلاس بریکس برای احیای جاده تاریخی ادویه، افزایش ثبت‌های مشترک یونسکو و توسعه سرمایه‌گذاری بخش خصوصی.

 همایش ملی صنعت و خدمات سبز
۱ ساعت قبل / روزنامه پیام ما

همایش ملی صنعت و خدمات سبز

بررسی چالش‌های توسعه پایدار، اقتصاد چرخشی و مدیریت پسماند در بیست‌وپنجمین همایش ملی صنعت، معدن و خدمات سبز با حضور مقامات دولتی و محیط‌زیستی.

 دماوند را نمی‌توان فقط با
۱ ساعت قبل / روزنامه پیام ما

دماوند را نمی‌توان فقط با

|پیام ما | سال‌هاست وقتی از دماوند حرف می‌زنیم، دو تصویر متفاوت پیش چشم ما قرار می‌گیرد؛ یک تصویر، همان قله سپید و باشکوهی است که از اسطوره و ادبیات تا حافظه جمعی ایرانیان امتداد پیدا کرده و تصویر…



شاخص جهانی شهرهای هوشمند
روزنامه پیام ما

شاخص جهانی شهرهای هوشمند

بررسی شاخص جدید شهرهای هوشمند جهان نشان می‌دهد ادغام هوش مصنوعی در زیرساخت و خدمات شهری، نقش کلیدی در ارتقای کیفیت زندگی و تاب‌آوری شهری دارد.
سایت تابناک

هشدار درباره عطر زدن روی گردن!

از مقابله با زمینه‌های ایجاد جهش ارزی تا راهکار‌هایی برای حل مشکل تراستی‌ها
سایت نود اقتصادی

از مقابله با زمینه‌های ایجاد جهش ارزی تا راهکار‌هایی برای حل مشکل تراستی‌ها

رئیس کل اسبق بانک مرکزی در گفتگویی تفضیلی به تشریح ضرورت‌های سیاست‌های بهینه ارزی، واکاوی عامل اتفاقات ارزی پاییز و زمستان 1404، اقدامات لازم برای حل مشکل تراستی‌ها و همچنین جایگزینی سایر کشور‌ها به جای امارات پرداخت.
اقتصاد، خشم و سلامت روان
روزنامه پیام ما

اقتصاد، خشم و سلامت روان

تحلیل روان‌شناختی تأثیر فشار اقتصادی بر روابط خانوادگی. چگونه ناتوانی مالی به خشم تبدیل شده و صمیمیت و گفت‌وگو را در خانه از بین می‌برد.
زنان و بحران آب ایران
روزنامه پیام ما

زنان و بحران آب ایران

مهتا بذرافکن در نشست انجمن جامعه‌شناسی ایران از نابرابری جنسیتی در حکمرانی آب، غیبت زنان در تصمیم‌گیری و پیوند آب با عدالت اجتماعی گفت.
الگوی اقلیمی گردشگری برای مد
روزنامه پیام ما

الگوی اقلیمی گردشگری برای مد

صنعت مد برای تاب‌آوری اقلیمی باید از تجربیات گردشگری لوکس بیاموزد؛ ادغام حفاظت از طبیعت در برنامه‌ریزی، شفافیت زنجیره تأمین و مشارکت جوامع محلی.