قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱ ساعت قبل

700 هزار تخلف حادثه‌ساز در بزرگراه‌های تهران ثبت شد - تسنیم

رئیس مرکز جامع برخط پلیس راهور تهران از ثبت 700 هزار تخلف حادثه‌ساز در بزرگراه‌های تهران خبر داد.
 700 هزار تخلف حادثه‌ساز در بزرگراه‌های تهران ثبت شد - تسنیم

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

اجتماعی

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سرهنگ رابعه جوانبخت، رئیس مرکز جامع برخط پلیس راهور تهران بزرگ، با اشاره به اینکه بزرگراه‌ها برای تردد با سرعت‌های بالا طراحی شده‌اند، اظهار کرد: متأسفانه چاشنی اصلی اکثر تخلفات در بزرگراه‌ها، سرعت غیرمجاز به همراه سایر تخلفات است.

وی مصرف روانگردان‌ها و نوشیدنی‌های غیرمجاز حین رانندگی را یکی از حساس‌ترین موضوعات دانست و افزود: این مواد قدرت تصمیم‌گیری و هوشیاری راننده را به‌شدت مختل می‌کنند و فرد در تشخیص ابعاد، رنگ‌ها و فواصل زمانی دچار مشکل می‌شود.

رئیس مرکز جامع برخط پلیس راهور تهران بزرگ خطاب به جوانان هشدار داد: اگر هوشیاری کامل ندارید، به هیچ وجه پشت فرمان ننشینید.

جوانبخت با استناد به آمار برخورد با تخلفات رانندگی از ابتدای سال 1405 تاکنون، گفت: در همه تصادفات، نوعی تخلف وجود دارد.

وی درباره جزئیات تخلفات اعمال قانون‌شده در تهران گفت: از ابتدای سال تاکنون 700 هزار فقره تخلف حادثه‌ساز ثبت شده که عمدتاً در بزرگراه‌های تهران رخ داده است. همچنین بیش از 630 هزار فقره عدم استفاده از کمربند ایمنی، بیش از 293 هزار فقره استفاده از تلفن همراه حین رانندگی و 330 هزار فقره تخلف وسایل نقلیه سنگین ثبت شده است.

60 درصد تصادفات فوتی تهران در بزرگراه‌ها

رئیس مرکز جامع برخط پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه 60 درصد کل تصادفات فوتی پایتخت در بزرگراه‌ها رخ داده است، اظهار کرد: در میان بزرگراه‌های تهران، بزرگراه آزادگان با فراوانی 11 درصد، رتبه نخست پرحادثه‌ترین بزرگراه پایتخت را به خود اختصاص داده است.

وی افزود: بزرگراه شهید همدانی با فراوانی 7 درصد در رتبه دوم و بزرگراه شهید زین‌الدین با فراوانی 5 درصد در رتبه سوم این فهرست قرار دارند.

جوانبخت درباره دلایل بالابودن حوادث در بزرگراه آزادگان توضیح داد: این بزرگراه یک مسیر کمربندی است و حجم خودروهای سنگین و مسافرانی که به سایر شهرها می‌روند در آن بالاست.

وی خستگی و خواب‌آلودگی رانندگان، ناآشنایی با مسیر و حرکت با دنده عقب را از عوامل اصلی وقوع حوادث در این بزرگراه برشمرد.

3 گروه سنی دارای بیشترین آمار فوتی در تصادفات …





دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ - 31 August 2026