
استانها
به گزارش تسنیم از همدان، حمید بادامینجات، عضو شورای اسلامی شهر همدان، عصر امروز یکشنبه در صحن شورای اسلامی شهر همدان در بررسی موضوع واگذاری محوطه موزه مرکزی شهر در میدان امام(ره) بیان کرد: اگر قرار باشد برای واگذاری این مجموعه فراخوانی برگزار شود، متقاضیان باید پس از مطالعه دقیق شرایط و ضوابط تعیینشده در مزایده در آن شرکت کنند و طبیعی است که در این زمینه نگرانیهایی وجود داشته باشد.
وی اظهار کرد: آنچه باید مورد توجه قرار گیرد این است که هدف اصلی از این واگذاری، مسائل فرهنگی و یا تغییر کارکرد فرهنگی مجموعه نیست، بلکه باید به دنبال زنده کردن و فعال کردن موزه و ایجاد رونق در این مجموعه باشیم.
عضو شورای اسلامی شهر همدان با تأکید بر ضرورت حفظ جایگاه فرهنگی موزه افزود: نظارت معاونت فرهنگی شهرداری بر فعالیتهای این مجموعه باید به صورت جدی و الزامی دنبال شود تا هدف اصلی واگذاری تحتالشعاع مسائل دیگر قرار نگیرد و محوطه موزه بتواند ضمن حفظ هویت فرهنگی خود، به یک فضای فعال و پویا تبدیل شود.
بادامینجات همچنین درآمدزایی را یکی از الزامات مورد توجه در این مجموعه دانست و گفت: برای محوطه موزه باید یک مدل درآمدزایی مناسب تعریف شود تا بتوان از ظرفیتهای موجود برای رونقبخشی به آن استفاده کرد، چراکه هدف این است که چراغ موزه روشن بماند و حضور و تردد شهروندان در این محدوده افزایش پیدا کند.
وی خاطرنشان کرد: فعال شدن این فضا و ایجاد جذابیت برای حضور مردم میتواند علاوه بر رونق مجموعه، در کاهش و رفع آسیبهای …












