قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

برخورد بدون اغماض دستگاه قضایی زرندیه با زمین‌خواران و متخلفان - تسنیم

رئیس دادگستری زرندیه گفت:هیچ‌گونه مماشاتی در اجرای احکام مربوط به تخریب بناهای غیرمجاز صورت نخواهد گرفت.
 برخورد بدون اغماض دستگاه قضایی زرندیه با زمین‌خواران و متخلفان - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زرندیه، موسی زارعی مهرفر، رئیس دادگستری شهرستان زرندیه، ظهر امروز در دومین جلسه پیشگیری از وقوع جرم دادگستری شهرستان، با تاکید بر ضرورت تشدید اقدامات پیشگیرانه، نظارت مستمر و برخورد قانونی با ساخت‌وسازهای غیرمجاز و تغییر کاربری اراضی زراعی و باغی گفت:  اولویت اصلی دستگاه قضایی در شهرستان زرندیه پیشگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز و تغییر کاربری اراضی زراعی و باغات است.

وی با اشاره به اینکه پیشگیری از وقوع جرم از اصلی‌ترین وظایف دستگاه قضایی محسوب می‌شود، افزود: دستگاه قضایی در این حوزه متولی اصلی است و انتظار می‌رود فرماندار زرندیه و مسئولان اجرایی نیز در زمینه پیشگیری از وقوع جرائم، همراهی و حمایت لازم را داشته باشند.

زارعی مهرفر تصریح کرد: بزه تغییر کاربری شاکی خصوصی ندارد و اگر موضوع توسط مسئولان پیگیری نشود، اقدام لازم صورت نخواهد گرفت؛ بنابراین رصد مستمر این مسائل از وظایف مستقیم دادگستری است.

رئیس دادگستری شهرستان زرندیه با اشاره به وجود گلوگاه‌هایی در زمینه تغییر کاربری اراضی زراعی و باغات در این شهرستان، اظهار کرد: این گلوگاه‌ها باید شناسایی و مورد توجه قرار گیرند. هر اقدامی که در چارچوب تبصره دو ماده 10 قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها انجام شود و از احداث بنا در این اراضی جلوگیری کند، می‌تواند در مسیر پیشگیری و موفقیت قرار گیرد.

وی ادامه داد: پس از احداث بنا، حتی در صورت صدور حکم قطعی بر تخریب از سوی دادگاه در پرونده‌های تغییر کاربری، خسارت مضاعفی به فردی که اقدام به ساخت‌وساز کرده وارد می‌شود. هرچند این فرد مرتکب جرم شده است، اما او نیز جزئی از جامعه محسوب می‌شود و باید به گونه‌ای پیشگیری کرد که از وارد شدن خسارت دو چندان به مالک ساختمان جلوگیری شود.

زارعی‌مهرفر با بیان اینکه رسیدگی به چنین پرونده‌هایی مسئولیت سنگینی بر دستگاه قضایی و انتظامی تحمیل می‌کند، عنوان کرد: عقیب و محکومیت این پرونده‌ها و صدور احکام قضایی، زحمات قابل توجهی برای دستگاه‌های مسئول به همراه دارد؛ بنابراین باید از ظرفیت کامل تبصره ماده 10 استفاده و از وقوع ساخت‌وسازهای غیرمجاز در مراحل اولیه جلوگیری کرد.

رئیس دادگستری شهرستان زرندیه با اشاره به حساسیت برخی …





 مشاور امنیت ملی عراق در دیدار با قالیباف: دولت الزیدی در زمینه ایجاد انحصار سلاح در دست حاکمیت گام برمی‌دارد/ قانون اساسی عراق به گروه‌های مسلح که امنیت سایر کشورها را تهدید می‌کنند، اجازه حضور نمی‌دهد

مشاور امنیت ملی عراق در دیدار با قالیباف: دولت الزیدی در زمینه ایجاد انحصار سلاح در دست حاکمیت گام برمی‌دارد/ قانون اساسی عراق به گروه‌های مسلح که امنیت سایر کشورها را تهدید می‌کنند، اجازه حضور نمی‌دهد

مشاور امنیت ملی عراق در جریان دیدار با «محمد باقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی ایران در بغداد، به روابط دیرینه دو کشور اشاره کرد و گفت که بغداد به توافقنامه امنیتی امضا شده با تهران متعهد است.

 قیمت طلا بعد از تحریم جدید آمریکا علیه ایران چند شد؟ + آخرین قیمت طلا

قیمت طلا بعد از تحریم جدید آمریکا علیه ایران چند شد؟ + آخرین قیمت طلا

به گزارش ایلنا، بازار امروز بر طبق نرخ اعلامی سایت اتحادیه طلا و جواهر، شاهد رشد قیمت‌‌‌‌ طلا نسبت به روز گذشته است. آخرین نرخ اونس طلا قیمت طلا امروز با افزایش ۵۲ دلاری نسبت به روز گذشته، ۴۴۷۳ (چهار هزار و چهارصد و هفتاد و سه) دلار نرخ‌گذاری شد. قیمت گرم طلا ۱۸ عیار امروز [ ]

 عملیات پهپادی یمن در عمق خاک عربستان

عملیات پهپادی یمن در عمق خاک عربستان

سخنگوی نیروهای مسلح یمن از دو عملیات این نیروها علیه مواضع دشمن سعودی خبر داد.

 الجزیره: برای ترامپ اجرای «پیامد‌های اقتصادی» علیه کشور‌هایی که با ایران تجارت می‌کنند، بسیار دشوار خواهد بود

الجزیره: برای ترامپ اجرای «پیامد‌های اقتصادی» علیه کشور‌هایی که با ایران تجارت می‌کنند، بسیار دشوار خواهد بود

ماسگریو، دانشیار علوم سیاسی در دانشگاه جورج‌تاون در قطر گفت که برای دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، اجرای «پیامدهای اقتصادی» علیه کشورهایی که با ایران تجارت می‌کنند، «بسیار دشوار خواهد بود».

 تورم مواد اولیه محصولات ورزشی افسارگسیخته شد

تورم مواد اولیه محصولات ورزشی افسارگسیخته شد

افزایش هزینه‌ها، نوسان قیمت و دشواری تأمین برخی کالاها، بازار لوازم ورزشی را در شرایطی متفاوت از گذشته قرار داده است؛ این بازار حالا میان فشار هزینه‌ها، محدودیت عرضه و کاهش قدرت خرید مصرف‌کنندگان گرفتار شده است.

 «نخست‌وزیر، استعفا» تظاهرات گسترده در توکیو در اعتراض به تلاش برای نظامی‌سازی ژاپن

«نخست‌وزیر، استعفا» تظاهرات گسترده در توکیو در اعتراض به تلاش برای نظامی‌سازی ژاپن

ده‌ها هزار شهروند ژاپنی مقابل ساختمان پارلمان ملی ژاپن در توکیو تجمع کردند تا به مجموعه‌ای از اقدامات خطرناک دولت «سانائه تاکایچی» نخست‌وزیر ژاپن از جمله نگاه تحریف‌شده آن به تاریخ و تلاش برای گسترش نظامی‌گری اعتراض کنند.