قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۰ ساعت قبل

استاندار خراسان شمالی: آب کهنه‌جلگه باید تا 23 شهریور وصل شود - تسنیم

استاندار خراسان شمالی با عذرخواهی از مردم کهنه‌جلگه، خواستار رفع فوری مشکل آب این منطقه شد.
 استاندار خراسان شمالی: آب کهنه‌جلگه باید تا 23 شهریور وصل شود - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد، بهمن نوری، استاندار خراسان شمالی، امروز در آیین بهره‌برداری از محور یموق ـ کهنه‌جلگه با تأکید بر ضرورت توجه ویژه به مناطق محروم اظهار داشت: آنچه امروز انجام شده تقدیم به مردم است، اما بدهی ما به مردم کهنه‌جلگه بیشتر از این‌هاست و باید برای رفع مشکلات و کمبودهای منطقه تلاش بیشتری داشته باشیم.

وی با اشاره به بهره‌برداری از محور یموق ـ کهنه‌جلگه افزود: این پروژه باید پیش از این آماده بهره‌برداری می‌شد و امیدواریم چند پلی که در مسیر باقی مانده نیز هرچه سریع‌تر تکمیل شود.

استاندار خراسان شمالی همچنین از اداره‌کل امور روستایی و دهیاری‌ها خواست با استفاده از اعتبارات دهیاری‌ها نسبت به تعمیر و ساماندهی برخی آب‌نماهای این منطقه اقدام کنند و گفت: باید منابع غیرنقد را به منابع نقد تبدیل کنیم تا بتوانیم پروژه‌های بیشتری را به سرانجام برسانیم.

نوری با تأکید بر اینکه خدمت به مردم وظیفه و رسالت مدیران است، تصریح کرد: شأن مدیر، خدمتگزاری است و هرچه مدیر خادم‌تر باشد، شأن و جایگاه او بالاتر خواهد بود.

وی با قدردانی از پیگیری نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، به‌ویژه دکتر شهریاری و دکتر پاکمهر، اظهار داشت: نمایندگان استان در این مدت پیگیر مسائل و مطالبات منطقه بوده‌اند.

استاندار خراسان شمالی با اشاره به دغدغه …



 ۷۵ درصد افراد با این تغییر ساده فشار خونشان کاهش می‌یابد
۴ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

۷۵ درصد افراد با این تغییر ساده فشار خونشان کاهش می‌یابد

کاهش مصرف نمک می‌تواند در مدت کوتاهی به کاهش فشار خون کمک کند؛ یک مطالعه نشان داده است که برخی افراد تنها پس از یک هفته کاهش مصرف سدیم، افت قابل‌توجهی در فشار خون خود تجربه می‌کنند.

 پیش‌بینی بورس فردا سه‌شنبه 3 شهریور 1405 | در انتظار ادامه رشد بازار بدون هیجان خرید
۸ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

پیش‌بینی بورس فردا سه‌شنبه 3 شهریور 1405 | در انتظار ادامه رشد بازار بدون هیجان خرید

اقتصادنیوز: برای معاملات سه شنبه می توان انتظار داشت که بازار همچنان مثبت باشد، اما احتمالا شدت تقاضا به اندازه ای نخواهد بود که شاهد شکل گیری صف های خرید گسترده در سراسر بازار باشیم.

 آمریکا تحریم های جدید علیه ایران اعمال کرد
۴ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

آمریکا تحریم های جدید علیه ایران اعمال کرد

وزارت امور خارجه ایالات متحده بامداد سه شنبه در بیانیه‌ای تحریم‌های جدید علیه ایران و نهادهای نظامی و دولتی اعلام کرد.

 تصاویر دیده نشده از آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای
۳ ساعت قبل / سایت تابناک

تصاویر دیده نشده از آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای

تصاویر دیده نشده از آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای استاد راهنما را می‌بینید و می‌شنوید.

 ورشکستگی آبی خراسان جنوبی
۴ ساعت قبل / روزنامه پیام ما

ورشکستگی آبی خراسان جنوبی

برداشت بی‌رویه از آب‌های زیرزمینی و اتکا به منابع چندهزارساله، خراسان جنوبی را به بحران ورشکستگی آبی، فرونشست زمین و تخلیه روستاها کشانده است.

 کوهــی میان آتش و یــخ
۴ ساعت قبل / روزنامه پیام ما

کوهــی میان آتش و یــخ

در شمال «تانزانیا»، جایی که دشت‌های ساوانا زیر آفتاب گسترده شده‌اند، چیزی در دوردست به چشم می‌آید که انگار به این سرزمین تعلق ندارد؛ قله‌ای سفید که از میان ابرها بیرون آمده است. نزدیک‌تر که می‌شوی،



شاخص جهانی شهرهای هوشمند
روزنامه پیام ما

شاخص جهانی شهرهای هوشمند

بررسی شاخص جدید شهرهای هوشمند جهان نشان می‌دهد ادغام هوش مصنوعی در زیرساخت و خدمات شهری، نقش کلیدی در ارتقای کیفیت زندگی و تاب‌آوری شهری دارد.
سایت تابناک

هشدار درباره عطر زدن روی گردن!

از مقابله با زمینه‌های ایجاد جهش ارزی تا راهکار‌هایی برای حل مشکل تراستی‌ها
سایت نود اقتصادی

از مقابله با زمینه‌های ایجاد جهش ارزی تا راهکار‌هایی برای حل مشکل تراستی‌ها

رئیس کل اسبق بانک مرکزی در گفتگویی تفضیلی به تشریح ضرورت‌های سیاست‌های بهینه ارزی، واکاوی عامل اتفاقات ارزی پاییز و زمستان 1404، اقدامات لازم برای حل مشکل تراستی‌ها و همچنین جایگزینی سایر کشور‌ها به جای امارات پرداخت.
اقتصاد، خشم و سلامت روان
روزنامه پیام ما

اقتصاد، خشم و سلامت روان

تحلیل روان‌شناختی تأثیر فشار اقتصادی بر روابط خانوادگی. چگونه ناتوانی مالی به خشم تبدیل شده و صمیمیت و گفت‌وگو را در خانه از بین می‌برد.
زنان و بحران آب ایران
روزنامه پیام ما

زنان و بحران آب ایران

مهتا بذرافکن در نشست انجمن جامعه‌شناسی ایران از نابرابری جنسیتی در حکمرانی آب، غیبت زنان در تصمیم‌گیری و پیوند آب با عدالت اجتماعی گفت.
الگوی اقلیمی گردشگری برای مد
روزنامه پیام ما

الگوی اقلیمی گردشگری برای مد

صنعت مد برای تاب‌آوری اقلیمی باید از تجربیات گردشگری لوکس بیاموزد؛ ادغام حفاظت از طبیعت در برنامه‌ریزی، شفافیت زنجیره تأمین و مشارکت جوامع محلی.