قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱ ساعت قبل

26 دستگاه موتورسیکلت مسروقه در بوشهر کشف شد - تسنیم

با انهدام باند سارقان و مالخران 26 دستگاه موتورسیکلت مسروقه در شهرستان بوشهر کشف شد.
 26 دستگاه موتورسیکلت مسروقه در بوشهر کشف شد - تسنیم

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

استانها

سرهنگ محمدرضا محمودیان، رئیس پلیس شهرستان بوشهر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم از انهدام یک باند حرفه‌ای سرقت موتورسیکلت و کشف 26 دستگاه موتورسیکلت مسروقه در این شهرستان خبر داد.

فرمانده انتظامی شهرستان بوشهر با بیان اینکه در پی وقوع چند فقره سرقت موتورسیکلت در بازارچه‌های مرزی و روز شهر بوشهر از اوایل خردادماه سال جاری و هم‌زمان با آغاز به‌کار این بازارچه‌ها، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت، افزود: مأموران انتظامی و اطلاعاتی شهرستان با تمرکز توان عملیاتی و اشراف میدانی، موفق شدند اعضای این گروه از سارقان را در یک عملیات غافلگیرانه شناسایی و دستگیر کنند.

وی با اشاره به نحوه فعالیت متهمان تصریح کرد: سارقان، وسایل نقلیه مسروقه را با قیمت نازل به مالخران می‌فروختند و مالخران نیز پس از مخدوش کردن ارکان و اصالت موتورسیکلت‌ها، آن‌ها را در بستر برنامه «دیوار» با عنوان موتور‌های مزایده‌ای و فاقد سند به شهروندان می‌فروختند.

رئیس پلیس شهرستان بوشهر با اشاره به دستگیری تمامی 8 عضو این باند شامل سارقان و مالخران اظهار داشت: در جریان رسیدگی به این پرونده، 26 دستگاه موتورسیکلت مسروقه کشف و پس از طی مراحل قانونی به مالباختگان تحویل داده شد و متهمان نیز همراه با پرونده تشکیل شده به مراجع قضایی معرفی شدند.

سرهنگ محمودیان با تأکید بر ضرورت توجه شهروندان به هشدارهای امنیتی، گفت: استفاده از تجهیزات ایمنی نظیر قفل فرمان، قفل پدال و زنجیر چرخ برای پیشگیری از سرقت ضروری است.

وی از مردم خواست در خرید وسایل نقلیه دقت لازم را داشته باشند و از خرید هرگونه موتورسیکلت با شماره تنه و ارکان مخدوش به صرف ادعای مزایده‌ای بودن به جد خودداری کرده و موارد مشکوک را هرچه سریع‌تر به مرکز فوریت‌های پلیسی 110 اطلاع دهند.

انتهای پیام/   …





دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ - 31 August 2026