قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۱ ساعت قبل

وزیر آموزش و پرورش: ورزش دانش‌آموزی فعالیت فوق‌برنامه نیست - تسنیم

وزیر آموزش و پرورش گفت:ورزش دانش‌آموزی فعالیت فوق‌برنامه نیست، بلکه یکی از بسترهای تربیتی و استعدادیابی است.
 وزیر آموزش و پرورش: ورزش دانش‌آموزی فعالیت فوق‌برنامه نیست - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد،علیرضا کاظمی در آیین افتتاح مسابقات ورزشی دانش‌آموزان مدارس عشایری و روستایی کشور در مشهد  در حال برگزاری است، با تأکید بر نقش ورزش در تربیت همه‌جانبه دانش‌آموزان، اظهارکرد:ورزش دانش‌آموزی تنها یک فعالیت فوق‌برنامه نیست، بلکه یکی از مهم‌ترین بسترهای تربیت، استعدادیابی، ایجاد نشاط و تقویت هویت ملی در میان دانش‌آموزان است.

وی با اشاره به برگزاری سی‌ونهمین اجلاس رؤسای آموزش و پرورش کشور، افزود: این اجلاس با هدف هماهنگی، همدلی و برنامه‌ریزی برای آغاز سال تحصیلی برگزار شد و تلاش می‌کنیم سال تحصیلی جدید با آرامش، کیفیت و نشاط آغاز شود.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد:یکی از سه سیاست محوری ما در آموزش و پرورش، عدالت است و برگزاری این مسابقات برای دانش‌آموزان عشایری و روستایی، نمونه‌ای روشن از تحقق عدالت در عرصه ورزش و تربیت‌بدنی است.

کاظمی  تصریح کرد:همان‌گونه که برای شناسایی و پرورش استعدادهای علمی دانش‌آموزان برنامه‌ریزی می‌کنیم، باید استعدادهای ورزشی، فرهنگی و هنری آنان را نیز شناسایی و حمایت کنیم. توجه به استعدادهای ورزشی دانش‌آموزان، بخشی از عدالت تربیتی است و نباید محل زندگی دانش‌آموز، مانعی برای دسترسی او به فرصت‌های ورزشی و کشف استعدادهایش باشد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به آثار ورزش بر سلامت و نشاط دانش‌آموزان، خاطرنشان کرد:مسابقات ورزشی، به‌ویژه در ایام تابستان که دانش‌آموزان  از فضای کلاس درس فاصله داشته‌اند، فرصت مناسبی برای ایجاد تحرک، پویایی، نشاط، امید و تقویت روحیه کار گروهی است.

وی همچنین تاکیدکرد: ورزش می‌تواند جسم و روح دانش‌آموزان را همزمان تقویت کند و زمینه رشد اجتماعی و شخصیتی آنان را فراهم سازد.

کاظمی تصریح کرد: در کنار برنامه‌های نرم‌افزاری، توسعه زیرساخت‌های ورزشی نیز با جدیت دنبال شده و طی دو سال گذشته حدود 6 هزار فضای ورزشی در سراسر کشور ایجاد شده است؛ از زمین‌های چمن مصنوعی و سالن‌های ورزشی گرفته تا دیگر فضاهای مورد نیاز دانش‌آموزان.

وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: در کنار توسعه فضاهای ورزشی، طرح‌هایی مانند «میدان همدلی»، «میدان پویا»، مسابقات درون‌مدرسه‌ای و المپیادهای ورزشی دانش‌آموزی با …



 برنامه‌ محوری در فعالیت‌های رسانه‌ای ضروری است
۱ ساعت قبل / سایت صفحه سیاست

برنامه‌ محوری در فعالیت‌های رسانه‌ای ضروری است

وزیر آموزش و پرورش گفت:ورزش دانش‌آموزی فعالیت فوق‌برنامه نیست، بلکه یکی از بسترهای تربیتی و استعدادیابی است.



 مسکو: سیاست إعمال فشار، به آمریکا اجازه تحقق اهدافش در قبال ایران را نخواهد داد

مسکو: سیاست إعمال فشار، به آمریکا اجازه تحقق اهدافش در قبال ایران را نخواهد داد

میخائیل اولیانوف، نماینده دائم روسیه نزد سازمان‌های بین‌المللی در وین اعلام کرد سیاست إعمال فشار آمریکا به این کشور اجازه نخواهد داد اهداف خود در قبال ایران را محقق کند.

 تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران، حزب‌الله، روسیه و کوبا

تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران، حزب‌الله، روسیه و کوبا

دولت آمریکا روز پنجشنبه افراد و نهادهای مرتبط با چند کشور را تحریم کرد.

 راهکار مهم برای پیشگیری از سکته قلبی؛ از آسانسور استفاده نکنید

راهکار مهم برای پیشگیری از سکته قلبی؛ از آسانسور استفاده نکنید

انتخاب پله به‌جای آسانسور شاید ساده به نظر برسد، اما داده‌های تازه نشان می‌دهد همین عادت روزمره می‌تواند به سلامت قلب کمک کند.

 یک گام تازه برای حل چالش سوخت در سیستان و بلوچستان

یک گام تازه برای حل چالش سوخت در سیستان و بلوچستان

پیگیری‌های استاندار سیستان و بلوچستان برای اصلاح وضعیت سهمیه و دسترسی به سوخت، پس از سلسله رایزنی‌ها و مکاتبات با مقامات عالی دولت، از معاون اول رئیس‌جمهور تا وزرای مرتبط، وارد مرحله تصمیم‌گیری اجرایی شد.

 خانه‌های سازمانی به مسکن استیجاری تبدیل می‌شوند؛ جزئیات طرح دولت اعلام شد

خانه‌های سازمانی به مسکن استیجاری تبدیل می‌شوند؛ جزئیات طرح دولت اعلام شد

معاون وزیر راه وشهرسازی گفت: تخلیه خانه‌های سازمانی برای تأمین مالی پروژه‌های مسکن استیجاری آغاز شد.

 نجات زن جوان از آدم‌ربایی

نجات زن جوان از آدم‌ربایی

مرکز اطلاع‌رسانی پلیس تهران بزرگ از دستگیری یکی از اوباش سابقه‌دار خبر داد که با انتشار تصاویر مسلحانه در فضای مجازی، قصد قدرت‌نمایی و ایجاد رعب و وحشت داشت.