استانها
کیانوش کیامرز در گفت وگو با خبرنگار تسنیم از مشهد اظهارکرد: امسال بزرگترین کاری که در مترو انجام شد، اتصال خط یک به خط سه قطار شهری مشهد در ایستگاه بسیج بود که به زودی به بهرهبرداری میرسد و تقدیم مردم میشود.
وی در خصوص حفاری در خط سه و چهار افزود: دستگاه تی. بی.ام در هر دو خط در حال فعالیت است، البته با توجه به تامین نقدینگی سرعت کمتری دارد و دستگاه تی. بی.ام خط سه حدود 200 متر از چهارراه شاهد در قاسمآباد عبور کرده و به سمت بزرگراه هاشمی رفسنجانی رفته که بعد از آن نیز وارد امیریه خواهد شد. دستگاه تی. بی.ام خط چهار نیز در 300 متری ایستگاه شهدا قرار دارد که بعد از عبور از ایستگاه شهدا به سمت تهپل محله و بعد از سمت حرم مطهر به سمت مصلی میرود.
وی ادامه داد: انتظار ما این بود که بتوانیم روزی 15 متر حفاری کنیم، اما الان تقریبا روزی 4 تا 7 متر حفاری میکنیم ، اگر شرایط مالی مهیا باشد، تمرکز خود را بیشتر روی حفاری متمرکز میکنیم تا حفاری تونلهای مترو در مشهد به سرعت به اتمام برسد.
75 درصد حفاری تونل خط سه مترو مشهد پایان یافت …










