قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۲۲

فعالیت 37 موکب خادمان رضوی/خدمت‌رسانی به زائران تا 22 مرداد - تسنیم

مدیر خدمه حرم مطهر رضوی از فعالیت 37 موکب خادمان رضوی در مسیرهای منتهی به مشهد و اطراف حرم مطهر خبرداد.
 فعالیت 37 موکب خادمان رضوی/خدمت‌رسانی به زائران تا 22 مرداد - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد،سید علی بامشکی، مدیر خدمه حرم مطهر رضوی از فعالیت 37 موکب خادمان رضوی در مسیرهای منتهی به مشهد و اطراف حرم مطهر خبرداد و اظهارکرد: در این موکب‌ها علاوه بر پذیرایی از زائران، خدمات اسکان، درمان و تعمیر لوازم شخصی نیز ارائه می‌شود و حدود 600 هزار پرس غذا در میان زائران پیاده امام رضا(ع) توزیع خواهد شد.

وی بیان کرد: خادمان بارگاه ملکوتی حضرت رضا(ع) امسال نیز در ایام پایانی ماه صفر توفیق خدمت‌رسانی به زائران پیاده امام رضا(ع) را دارند.

میزبانی خادمان رضوی از زائران پیاده

بامشکی افزود: از روز شنبه 17 مرداد، 37 موکب متعلق به خادمان حرم مطهر رضوی در جاده‌های منتهی به مشهد، داخل شهر و پیرامون حرم مطهر فعالیت خود را آغاز کرده‌اند و این خدمت‌رسانی تا 22 مرداد ادامه خواهد داشت.

مدیر خدمه حرم مطهر رضوی با اشاره به برنامه‌های پذیرایی این مواکب گفت: صبحانه، میان‌وعده، ناهار، میان‌وعده عصر و شام در برنامه خدمت‌رسانی موکب‌ها، پیش‌بینی شده است.

خدماتی فراتر از پذیرایی

بامشکی ادامه داد:خدمات درمانی و تعمیر لوازم شخصی زائران از جمله ویلچر، کیف و کفش نیز در موکب‌ها ارائه می‌شود.همچنین اقلام مورد نیاز زائران که ممکن است در طول مسیر به آن نیاز پیدا کنند، از جمله دمپایی و برخی لوازم شخصی، در موکب‌ها تأمین و در اختیار آنان قرار می‌گیرد.

مشارکت 120 موکب مردمی

مدیر خدمه حرم مطهر رضوی با اشاره به مشارکت مردم در خدمت‌رسانی به زائران پیاده اظهار کرد: در کنار 37 موکب خادمان بارگاه رضوی، حدود 120 موکب مردمی نیز در پیرامون حرم مطهر و نقاط اطراف آن به زائران خدمت‌رسانی می‌کنند.

بامشکی در پایان با قدردانی از خادمان و مردم مشارکت‌کننده در این خدمت‌رسانی گفت: امیدواریم خدمات و زحمات خادمان بارگاه ملکوتی حضرت رضا(ع) و موکب‌های مردمی مورد قبول حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا(ع) قرار گیرد.

انتهای پیام/282  



۲۹ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

هنر رهبر شهید انقلاب، تربیت ملتی شجاع، آگاه و بصیر بود - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، مراسم بزرگداشت چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب اسلامی، آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای (رحمت الله علیه)، از سوی رهبر معظم انقلاب، حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای (قدس سره) در صحن پیامبر اعظم (ص) حرم مطهر رضوی برگزار شد.بطوریه صحن پیامبر اعظم (ص) حرم مطهر رضوی پنجشنبه شب میزبان خیل دلدادگان و ارادتمندانی بود که در چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب گردهم آمدند تا یاد و خاطره آن عالم مجاهد را، گرامی بدارند.

در این ویژه برنامه که از سوی رهبر معظم انقلاب؛ حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای (مد ظله العالی) برگزار شد، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی، نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی، آیت‌الله احمد مروی تولیت آستان مقدس رضوی، جمعی از مسؤلان کشوری و لشکری و خُدام و کارکنان آستان مقدس رضوی نیز، حضور داشتند.

در ابتدای این مراسم با شکوه، ابتدا فراز‌های زیارت امین الله با نوای امیر عارف قرائت شد و سپس حاضران میهمان مرثیه سرایی جعفر ملائکه، شدند.

سپس کلیپی از بیانات رهبر شهید انقلاب برای حاضران پخش شد؛ تصاویری که فضای مراسم را با یاد و خاطره ایشان همراه کرد و در ادامه گروه سرود و هم خوانی «آوای ارادت»، با اجرای قطعه «باید برخاست»، به اجرای برنامه پرداخت و حال و هوای ویژه‌ای به این مراسم بخشید.

همچنین در ادامه برنامه، نوای روح‌بخش قرآن کریم با تلاوت دو تن از قاریان ممتاز و بین‌المللی آستان مقدس رضوی، جلیل اشرفی و علیرضا رضایی، در صحن پیامبر اعظم (ص) طنین‌انداز شد و حاضران در این محفل معنوی، به آیات نورانی قرآن کریم، گوش سپردند.

در ادامه این مراسم، مرثیه‌سرایی و ذکر مصیبت با نوای جعفر ملائکه و پخش کلیپی از مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب، اجرا شد.همچنین حجت‌الاسلام علی علیزاده در ادامه این ویژه‌برنامه به ایراد سخنرانی پرداخت و پس از آن، دعای کمیل با نوای محمد حسینی، قرائت شد.

هنر رهبر شهید انقلاب، تربیت ملتی شجاع، آگاه و بصیر بود

حجت‌الاسلام علیزاده،خطیب حرم مطهر رضوی در این مراسم با اشاره به آیه 219 سوره بقره، «هُوَ الَّذِی خَلَقَ لَکُم مَا فِی الْأَرْضِ جَمِیعًا» اظهار کرد: اگر انسان تربیت نشود، هوای نفس بر او غلبه می‌کند و برخورداری از نعمت‌های دنیا می‌تواند او را به تکبر و خودبرتربینی بکشاند؛ تا جایی که انسان‌های دیگر را به استضعاف بکشاند و در نهایت ندای «أَنَا رَبُّکُمُ الْأَعْلَى» سر دهد.

وی افزود: خداوند برای نجات انسان از بند طاغوت، پیامبران و اولیای الهی را فرستاد و دین، طرح و برنامه الهی برای رهایی انسان از قید مستکبران است و تحقق این هدف، نیازمند وجود ولی خدا و امام است.

این کارشناس دینی با بیان اینکه ولایت از ارکان اساسی دین است، اظهار کرد: نقش امام این است که زنجیر طاغوت را از پای انسان باز کند و جامعه را به سمت آزادی و هدایت سوق دهد. عزت و اقتدار امروز امت اسلامی، نتیجه عبور از پیچ‌وخم‌های فراوان تاریخی و مجاهدت اولیای الهی است.

وی مهم‌ترین رسالت امام در جامعه را رساندن مردم به «مقام تشخیص» دانست و ادامه داد: تبعیت از ولی خدا به معنای منتظر ماندن برای دریافت دستور نیست؛ بلکه امت اسلامی باید ولی خدا را بشناسد و در مسیر او حرکت کند و اگر زمانی دسترسی به ولی خدا ممکن نبود، جامعه باید آن‌قدر رشد یافته باشد که حق را از باطل تشخیص دهد، در جبهه دشمن قرار نگیرد و به تقویت جبهه حق کمک کند.

حجت‌الاسلام علیزاده، هنر بزرگ رهبر شهید انقلاب را تربیت چنین جامعه‌ای عنوان کرد و گفت: پس از شهادت رهبر شهید انقلاب ملت ایران که تربیت شده آن شهید بزرگوار بودند، با حضور گسترده در اجتماعات خیابانی حماسه‌ای تاریخی خلق کردند و این حضور، نشان‌دهنده رشد و بصیرت ملتی بود که مسیر حق را به خوبی شناخته‌اند.

وی در پایان بیان کرد: اگر خداوند نعمت رهبر شهید را از ما گرفت، نعمت بزرگی به ما عطا کرد که آن نعمت عبارت است از ملتی که پای کار دین ایستاده و با تشخیص و اراده خود از جبهه حق دفاع می‌کند.

گفتنی است؛ در این مراسم باشکوه که با حضور خیل زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی برگزار شد، حاضران در حالی که پرچم‌های سرخ «یا لثارات الخامنه‌ای» در دست داشتند، بار دیگر فریاد خونخواهی رهبر شهید انقلاب را سر دادند.

انتهای پیام/282/.  


۱۵ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

منطقه آزاد دوغارون موتور محرک تجارت ایران با افغانستان است - تسنیم

استانها

محمدرضا مودودی، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی دوغارون در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم از تایباد، با تشریح ظرفیت‌های تجاری و ترانزیتی این منطقه اظهار کرد: دوغارون با سهم 60 درصدی از تجارت ایران با افغانستان، به یکی از محورهای اصلی تجارت خارجی و پیشران‌های اقتصادی شرق کشور تبدیل شده است.

وی افزود: سالانه نزدیک به 2.2 میلیون تن کالا از مسیر دوغارون ترانزیت می‌شود که ارزش آن حدود پنج میلیارد دلار برآورد می‌شود؛ ظرفیتی که جایگاه این منطقه را در شبکه تجارت و ترانزیت کشور نشان می‌دهد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد دوغارون با اشاره به میانگین 650 دلاری ارزش هر تن کالای صادراتی از این مرز گفت: این رقم در مقایسه با میانگین حدود 350 دلاری صادرات کشور، نشان‌دهنده ظرفیت دوغارون برای صادرات کالاهای با ارزش افزوده بالاتر است.

مودودی، ظرفیت‌های معدنی و کشاورزی افغانستان را فرصتی برای توسعه همکاری‌های اقتصادی دانست و تصریح کرد: دوغارون می‌تواند با جذب مواد اولیه، ایجاد و توسعه واحدهای فرآوری و تکمیل زنجیره ارزش، زمینه صادرات مجدد محصولات با ارزش افزوده بیشتر را فراهم کند.

وی همچنین بر ضرورت توسعه زیرساخت‌های مرزی، تجاری و سرمایه‌گذاری تأکید کرد و گفت: هم‌افزایی میان سازمان منطقه آزاد، گمرک، دستگاه‌های اجرایی، نهادهای امنیتی و فعالان اقتصادی می‌تواند روند تجارت، سرمایه‌گذاری و اشتغال‌زایی در منطقه را تسهیل و شتاب بخشد.

انتهای پیام/282  


۱۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ببینید| چهلم «آقای شهید ایران» در حرم امام رضا(ع)/ عهد ملت با رهبری - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد مقدس، مراسم محوری چهلم رهبر شهید انقلاب ‌هم‌زمان با شب شهادت امام حسن عسکری (ع)، بلافاصله پس از نماز مغرب و عشا در صحن پیامبر اعظم (ص)  با اجرای مجید یراقبافان آغاز شد.

براساس این گزارش، در ایتدای این مراسم ‌نوای ملکوتی قرآن با نوای دو نفر از قاریان ممتاز و بین‌المللی آستان مقدس رضوی، جلیل اشرفی و علیرضا رضایی، طنین انداز ‌شد.

اجرای برنامه مرثیه‌سرایی و ذکر مصیبت با نوای جعفر ملائکه و پخش کلیپی از مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب، از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.

عهدنامه ملت مبعوث شده با آقای شهید ایران

.

 

شعار «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» در ‌چهلم ‌«آقای شهید ایران» ‌

.

 

همخوانی گروه پیامبر اعظم (ص) از کرمان در بزرگداشت چهلم رهبر شهید

.

 

پرچم خونخواهی در بزرگداشت چهلم تدفین «آقای شهید ایران»

.

 

نوحه‌خوانی حاج جعفر ملائکه در بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران»

.

 

نمایی از مزار نورانی رهبر شهید ‌ در حرم مطهر رضوی

.

 

روضه‌خوانی حاج امیر عارف در مراسم بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران»

.

 

‌‌تصاویری منتشر‌نشده از سخنرانی رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر امام رضا (ع)

.

 

حضور خانواده رهبر شهید در بزرگداشت چهلم تدفین «آقای شهید ایران»

.

 

قابی ماندگار از رهبر شهید و رهبر انقلاب در حرم مطهر رضوی 

.

 

تصاویر هوایی از خیل جمعیت در بزرگداشت چهلم ‌«آقای شهید ایران»

.

 

حضور ‌فرزند ارشد رهبر شهید در بزرگداشت چهلم تدفین «آقای شهید ایران» ‌

.

 

اهتزاز پرچم‌های خونخواهی در بزرگداشت چهلم تدفین «آقای شهید ایران»

.

 

حال و هوای حرم مطهر رضوی در بزرگداشت چهلم تدفین «آقای شهید ایران»

.

 

تلاوت قرآن در مراسم بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران»

.

 

در حال تکمیل

   




 سرنوشت رؤیای ۹ تریلیون دلاری ولیعهد سعودی در بیابان | چرا پروژه عظیم «نئوم» به فروپاشی نزدیک شده است؟ | «رقص توهم متقابل» بر پروژه حاکم بود
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

سرنوشت رؤیای ۹ تریلیون دلاری ولیعهد سعودی در بیابان | چرا پروژه عظیم «نئوم» به فروپاشی نزدیک شده است؟ | «رقص توهم متقابل» بر پروژه حاکم بود

اقتصادنیوز:رسانه آمریکایی با استناد به تصاویر ماهواره‌ای، اسناد مالی داخلی و گفت‌وگو با کارکنان سابق پروژه «نئوم» گزارش داد ساخت‌وساز در تمام پروژه‌های اصلی این ابرشهر عربستان متوقف شده یا رو به توقف است؛ پروژه‌ای که هزینه نهایی آن در برخی برآوردها به ۸.۸ تریلیون دلار رسیده بود!

 خلق یک شاهکار در آسیا توسط زنان والیبال ایران
۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

خلق یک شاهکار در آسیا توسط زنان والیبال ایران

تیم ملی والیبال زنان ایران در نخستین دیدار خود در مسابقات قهرمانی آسیا موفق به شکست  حریف قدرتمندش شد. 

 سلار شایعه تغییر نرخ گاز خوراک را شفاف‌سازی کرد
۳۵ دقیقه قبل / سایت صدای بورس

سلار شایعه تغییر نرخ گاز خوراک را شفاف‌سازی کرد

شرکت سیمان لارستان با نماد «سلار» با انتشار نامه‌ای رسمی، شایعه تغییر نرخ گاز خوراک مصرفی را رد و تأکید کرد نرخ گاز خوراک و سوخت این شرکت بر اساس مصوبه‌های ابلاغی همچنان مشخص و شفاف است.

 فیلم لحظه تصادف و پرتاب خودرو به هوا در یک بزرگراه
۴۶ دقیقه قبل / سایت رکنا

فیلم لحظه تصادف و پرتاب خودرو به هوا در یک بزرگراه

حوادث رکنا: برخورد یک کامیون در حال حرکت با کامیون حمل خودرو در حاشیه جاده‌ای، به پرتاب یکی از خودروهای حمل‌شده به هوا و مصدومیت یک نفر انجامید.

 تداوم حملات متجاوزانه رژیم اشغالگر به جنوب لبنان
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

تداوم حملات متجاوزانه رژیم اشغالگر به جنوب لبنان

جنگنده‌های رژیم اشغالگر بامداد امروز (جمعه) حملات متعددی به ارتفاعات «علی الطاهر» و اطراف «دوحه کفررمان» انجام دادند.

 صنعت در گرداب افزایش هزینه‌ها
۱ ساعت قبل / سایت عصرایران

صنعت در گرداب افزایش هزینه‌ها

امروز صنعت کشور با یک بحران تدریجی اما عمیق مواجه است. بحرانی که شاید آثار آن به سرعت نمایان نشود، اما در بلندمدت منجر به کاهش سرمایه‌گذاری، تعطیلی واحدهای ت...