قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱ ساعت قبل

زاهدان میزبان مسابقات کشوری قرآن با حضور 500 نفر می‌شود - تسنیم

مدیرکل اوقاف سیستان و بلوچستان از برگزاری مرحله کشوری مسابقات قرآن با حضور 500 نفر در زاهدان خبر داد.
 زاهدان میزبان مسابقات کشوری قرآن با حضور 500 نفر می‌شود - تسنیم

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، مدیرکل اوقاف و امور خیریه سیستان و بلوچستان از برگزاری مرحله کشوری رقابت‌های سراسری قرآن کریم با حضور حدود 500 نفر از سراسر کشور در زاهدان خبر داد و گفت: این رویداد قرآنی از نیمه دوم آبان‌ماه به مدت 10 روز برگزار خواهد شد.

حجت‌الاسلام محسن اشرفیان امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان اظهار داشت: میزبانی مرحله کشوری رقابت‌های قرآن کریم برای نخستین بار، فرصت ارزشمندی برای معرفی ظرفیت‌های فرهنگی و قرآنی سیستان و بلوچستان است و تلاش می‌شود همزمان با برگزاری این رویداد، برنامه‌های قرآنی در نقاط مختلف استان نیز برگزار شود.

وی افزود: حضور فعالان قرآنی از سراسر کشور در زاهدان می‌تواند زمینه معرفی توانمندی‌های فرهنگی استان و تقویت فعالیت‌های قرآنی را فراهم کند.

ثبت 25 وقف جدید در سیستان و بلوچستان

مدیرکل اوقاف و امور خیریه سیستان و بلوچستان همچنین از افزایش وقف‌های جدید در استان خبر داد و گفت: از ابتدای سال تاکنون 25 وقف جدید در سیستان و بلوچستان به ثبت رسیده که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته 9 مورد افزایش داشته است.

حجت‌الاسلام اشرفیان ادامه داد: بیشتر وقف‌های جدید ثبت‌شده با نیت مسجد، اماکن مذهبی و امور خیریه و اجتماعی بوده است و تلاش می‌شود با ترویج فرهنگ وقف، نیازهای روز جامعه نیز بیش از گذشته در نیات واقفان مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای تثبیت مالکیت موقوفات استان اظهار کرد: تاکنون یک هزار و 296 سند مالکیت برای موقوفات سیستان و بلوچستان صادر شده که 120 فقره از این اسناد مربوط به سال جاری است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه سیستان و بلوچستان تصریح کرد: تثبیت مالکیت موقوفات و اخذ اسناد مالکیت، یکی از برنامه‌های مهم این مجموعه برای صیانت از حقوق موقوفات و جلوگیری از تضییع حقوق موقوفه و واقفان است.

حجت‌الاسلام اشرفیان با اشاره به عملکرد 6 ماهه نخست سال جاری اداره‌کل اوقاف و امور خیریه سیستان و بلوچستان در حوزه فرهنگی گفت: اجرای نیات واقفان در بخش‌های مختلف با رشد همراه بوده است؛ به‌گونه‌ای که اجرای نیات با موضوعات اجتماعی 41 درصد، امور خیریه 129 درصد، کمک به مدارس علوم دینی و حوزه‌های علمیه 86 درصد و نیات مذهبی 70 درصد افزایش داشته است. …





دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ - 31 August 2026