قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

داستان پرپیچ‌وخم پارک جنگلی «میانسی»‌/ ماجرای پارک 332 هکتاری چیست؟ - تسنیم

کلنگ اجرایی پروژه بزرگ پارک جنگلی میانسی زیراب سوادکوه به عنوان قطب گردشگری به زمین زده خواهد شد.
 داستان پرپیچ‌وخم پارک جنگلی «میانسی»‌/ ماجرای پارک 332 هکتاری چیست؟ - تسنیم

استانها

‌‌خبرگزاری تسنیم ـ معظمه نقی پور| جاده‌های سوادکوه ‌برای بسیاری از مسافرانی که از شمال کشور می‌گذرند،‌ پنجره‌ای‌ رو به جنگل‌های انبوه، رودخانه‌های خروشان و کوهستان‌هایی که هنوز بخشی از طبیعت بکر شمال را در خود حفظ کرده‌اند،  اما مسئله اینجاست؛ مسافر از سوادکوه عبور می‌کند، ولی اقتصاد سوادکوه تا چه اندازه از این عبور سهم می‌برد؟

این پرسشی است که سال‌هاست در میان مطالبات مردم و مدیران شهرستان تکرار می‌شود. شهرستانی که از یک‌سو در مسیر یکی از محورهای مواصلاتی مهم شمال قرار دارد و از سوی دیگر، مجموعه‌ای از ظرفیت‌های طبیعی، جنگلی و گردشگری را در اختیار دارد، اما هنوز نتوانسته است به اندازه ظرفیت‌هایش از گردشگری درآمد ایجاد کند.

توسعه زیرساخت‌های گردشگری دیگر صرفاً یک انتخاب نیست؛ ضرورتی برای خروج اقتصاد محلی از وابستگی به منابع محدود و ایجاد درآمد پایدار است و یکی از مهم‌ترین طرح‌هایی که طی سال‌های گذشته بارها نام آن در برنامه‌های توسعه‌ای زیراب مطرح شده، پارک جنگلی میانسی است؛ پروژه‌ای با وسعت 332 هکتار که قرار است در صورت اجرای کامل، به یکی از بزرگ‌ترین طرح‌های گردشگری و اقتصادی شهر زیراب تبدیل شود.

اما میانسی فقط یک پروژه عمرانی نیست؛ داستان این طرح، روایت یک دهه انتظار، پیگیری، قرارداد، تغییر مجری، جلسات متعدد و مطالبه‌ای است که اکنون دوباره به نقطه اجرا نزدیک شده است.

میانسی؛ پروژه‌ای به وسعت 332 هکتار

پارک جنگلی میانسی قرار است در محدوده شهر زیراب و در زمینی به وسعت 332 هکتار احداث شود؛ وسعتی که به گفته مدیران شهری، این طرح را به پروژه‌ای بزرگ‌مقیاس برای زیراب و یکی از طرح‌های مهم گردشگری منطقه تبدیل می‌کند.

قرار گرفتن پروژه در منطقه‌ای جنگلی و برخورداری از ظرفیت طبیعی سوادکوه، این امکان را فراهم می‌کند که در صورت اجرای اصولی و رعایت ملاحظات زیست‌محیطی، میانسی به مقصدی برای حضور گردشگران تبدیل شود؛ مقصدی که تنها به عبور مسافر از جاده وابسته نباشد و بتواند بخشی از گردشگران را برای ساعت‌ها یا حتی چند روز در منطقه نگه دارد.

این همان حلقه مفقوده‌ای است که اقتصاد گردشگری سوادکوه سال‌ها با آن مواجه بوده است؛ تبدیل گردشگر عبوری به گردشگر ماندگار.

200 میلیارد تومان برای یک پروژه بزرگ

یاور …





 فیلم چهره باز دزدان سریالی موتورسیکلت های میلیونی تهرانی / آنها را می شناسید ؟!  + گفتگو
۲۰ دقیقه قبل / سایت رکنا

فیلم چهره باز دزدان سریالی موتورسیکلت های میلیونی تهرانی / آنها را می شناسید ؟! + گفتگو

حوادث رکنا: موتورسیکلت یک شهروند در حالی در روز روشن از مقابل ساختمانی در بلوار فردوس شرقی به سرقت رفت که یکی از سارقان پیش از سرقت برای بررسی شرایط محل وارد ساختمان پزشکان شده بود و همدست او نیز مقابل دوربین ایستاده بود.

 مهدی طارمی به الوصل پیوست +عکس
۱۲ دقیقه قبل / سایت دیدارنیوز

مهدی طارمی به الوصل پیوست +عکس

با اعلام باشگاه الوصل امارات، مهدی طارمی مهاجم ملی‌پوش ایرانی از المپیاکوس به این تیم پیوست.

 «حنا زرین‌کمر» ورزشکار مورد حمایت بانک اقتصادنوین «طلایی» شد
۴۱ دقیقه قبل / سایت فراز

«حنا زرین‌کمر» ورزشکار مورد حمایت بانک اقتصادنوین «طلایی» شد

در رقابت‌های تکواندو پرزیدنت‌کاپ پاکستان، «حنا زرین کمر» تکواندوکار مورد حمایت بانک اقتصادنوین در طرح مشعل، به مدال طلا رسید.

 مطالبات وارد کنندگان کالاهای اساسی پرداخت می‌شود
۶ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

مطالبات وارد کنندگان کالاهای اساسی پرداخت می‌شود

وزیر جهاد کشاورزی گفت: تمام تلاشمان را می کنیم هر چه زودتر مصالبات واردکنندگان کالاهای اساسی پرداخت شود تا امکان فعالیت این افارد فراهم شود.

 چین و روسیه به ترامپ نه گفتند
۱۴ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

چین و روسیه به ترامپ نه گفتند

چین و روسیه رسما اعلام کردند که با سیاست فشار اقتصادی بیشتر ترامپ علیه ایران همراهی نمی‌کنند

 تاریخ انتشار نسخه باکیفیت فیلم اودیسه مشخص شد
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

تاریخ انتشار نسخه باکیفیت فیلم اودیسه مشخص شد

تاریخ انتشار نسخه دیجیتال و بلوری فیلم سینمایی اودیسه به کارگردانی کریستوفر نولان اعلام شد.