قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

نیروهای مسلح عراق به حال آماده‌باش درآمدند - تسنیم

منابع عراقی از افزایش آماده باش نیروهای امنیتی و نظامی به دستور فرمانده کل نیروهای مسلح عراق خبر دادند.
 نیروهای مسلح عراق به حال آماده‌باش درآمدند - تسنیم
بین الملل

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم،‌همزمان با نزدیک شدن به پایان ضرب‌الاجل مقاومت اسلامی عراق به دولت برای پاسخگویی به تجاوز تروریستی اخیر رژیمهای آمریکا و سعودی علیه مقرهای الحشدالشعبی، دستگاه‌های امنیتی و نظامی عراقی به حالت آماده‌باش درآمده اند. عراق| مخالفت نمایندگان پارلمان با سفر الزیدی به عربستان الموسوی: عربستان با کشتن فرزندانمان از نخست‌وزیر استقبال کرد تجاوز آمریکا و عربستان به عراق؛ آزمون سخت بغداد در قبال امنیت کشور

بر اساس گزارش خبرگزاری رسمی عراق، سطح آماده باش امنیتی و آمادگی رزمی نیروهای امنیتی و نظامی در پی دستور فرمانده کل نیروهای مسلح افزایش یافته  است.

این رسانه افزود که افزایش سطح آماده باش امنیتی در چارچوب ادامه آمادگی بالای تمام نیروهای مسلح در تمام بخشها و تقویت توانمندی آنها برای انجام وظایفشان صورت گرفته است.

انتهای پیام/  




الفیاض: ایران در برابر یک «جنگ شبه‌جهانی» ایستادگی کرد

 الفیاض: ایران در برابر یک «جنگ شبه‌جهانی» ایستادگی کرد
 خبرگزاری دانشجو / ۴۶ دقیقه قبل
رئیس الحشد الشعبی عراق با اشاره به فشارها و چالش‌های گسترده علیه جمهوری اسلامی ایران گفت ایران در معرض یک «جنگ شبه‌جهانی» قرار گرفت، اما توانست در برابر این...

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، فالح الفیاض، رئیس الحشد الشعبی عراق، در گفت‌وگو با شبکه «الشرقیه» با اشاره به تحولات اخیر پیرامون ایران اظهار کرد: جمهوری اسلامی در معرض یک جنگ شبه‌جهانی قرار گرفت.

وی افزود: ایران با وجود گستردگی چالش‌ها و فشارهای ایجادشده، توانست در برابر این شرایط ایستادگی کند.

الفیاض تأکید کرد مقاومت جمهوری اسلامی در برابر این سطح از فشار و مواجهه، نشان‌دهنده توان ایران برای عبور از چالش‌های سنگین است.




حشد شعبی پایان حضور نظامیان آمریکایی را روز جشن عراق خواند - تسنیم

 حشد شعبی پایان حضور نظامیان آمریکایی را روز جشن عراق خواند - تسنیم
 خبرگزاری تسنیم / ۳ ساعت قبل
حشد شعبی پایان حضور نظامیان بیگانه از جمله آمریکایی در عراق را روز جشن مردم این کشور توصیف کرد.

بین الملل

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم،‌ مهند العقابی، مدیر اداره رسانه‌ای حشد شعبی عراق گفت: 30 سپتامبر(هشتم مهر) روزی حاکمیتی و تاریخی برای عراق است؛ زیرا قرار است در این تاریخ روند پایان حضور نیروهای خارجی در کشور رقم بخورد. نجباء: فتنه‌انگیزی آمریکا در عراق ناکام ماند نجباء: با اشغالگری آمریکا در عراق کنار نخواهیم آمد قطعی شدن زمان خروج نهایی نظامیان آمریکایی از عراق

وی خاطر نشان کرد:  برخی جریان‌های رسانه‌ای، فرهنگی و سیاسی با انتشار تبلیغات و طرح ادعاهای مختلف تلاش می‌کنند این مناسبت بزرگ را تحت‌الشعاع قرار دهند.

العقابی گفت: برخی طرف‌ها با طرح موضوع «انحصار سلاح در دست دولت» تلاش می‌کنند افکار عمومی را درباره این پرونده دچار سردرگمی کنند.

انتهای پیام/  




اندیشکده صهیونیستی: تبعات توافق مکه دست آخر دامن اسرائیل را خواهد گرفت - تسنیم

 اندیشکده صهیونیستی: تبعات توافق مکه دست آخر دامن اسرائیل را خواهد گرفت - تسنیم
 خبرگزاری تسنیم / ۳ ساعت قبل
یک اندیشکده صهیونیستی اعتراف کرد که دست آخر توافق مکه تبعات منفی خود را برای اسرائیل و آمریکا خواهد داشت.

بین الملل

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، مرکز امور خارجی و امنیتی قدس در تحقیقی که امروز چهارشنبه روی خروجی سایت خود به زبان عبری منتشر کرد، نوشت: با وجود تمام تمجیدهای صورت گرفته از این توافق، اما نباید این مسئله را فراموش کنیم که این توافقنامه نقطه آغازین رویکردی است که از انحصار تکیه به ایالات متحده توسط کشورهای منطقه می‌کاهد و خواسته یا ناخواسته به این سمت و سو می‌رود. پایکوبی صهیونیست‌ها برای توافق مکه ادامه دارد

در  ادامه این تحقیق آمده است: پیمان دفاع مشترک مکه که هفتم آگوست میان عربستان سعودی، ترکیه و پاکستان به امضا رسید، باید به‌عنوان یک زنگ خطر برای ایالات متحده و اسرائیل تلقی شود. مفاد این پیمان ـ که هرگونه حمله مسلحانه به هر یک از این سه کشور را حمله به تمام آنها محسوب می‌کند ـ طبق گفته امضاکنندگان آن، کاملاً ماهیت دفاعی دارد. مقامات پاکستانی و ترکیه‌ای تاکید می‌کنند که این معاهده علیه هیچ کشور مشخصی جهت‌گیری نشده است.

با این حال، ممکن است این موضوع کاملاً دقیق نباشد، و این تنها بخشی از مسئله است.

در حالی که برخی پیمان مکه را گامی می‌دانند که در آن کشورها سرانجام به جای اتکای انحصاری به ایالات متحده (مانند آنچه عربستان سعودی در حال حاضر انجام می‌دهد)، مسئولیت دفاع خود را بر عهده می‌گیرند، اما به نظر می‌رسد این ترتیب به احتمال زیاد به «پیامدهای ناخواسته» منجر خواهد شد.

به نظر می‌رسد ایالات متحده این واقعیت را نادیده می‌گیرد که آخرین چیزی که پس از جنگ جهانی دوم می‌خواست، داشتن ارتش‌های قوی توسط اروپا و سایر مناطق بود.

همین مسئله در مورد ائتلافی مانند پیمان مکه نیز صدق می‌کند. در نگاه اول، ممکن است ائتلاف سعودی، پاکستانی و ترکیه‌ای طوری به نظر برسد که به ایالات متحده در تقسیم بار امنیتی کمک می‌کند. اما در بلندمدت، این اتفاق‌نظر ممکن است به ایجاد بار امنیتی بسیار بزرگ‌تری ختم شود.

در بخش دیگری از این تحقیق به صراحت درباره قدرتمندشدن سه کشور اسلامی ابراز نگرانی شده و تاکید می‌شود، اکنون، تحت پیمان مکه، سه کشور اصلی اسلامی ـ که دو کشور از آنها شرکای دیرینه ایالات متحده هستند و یکی از آنها عضو ناتو است ـ در حال ایجاد یک چارچوب امنیتی منطقه‌ای مستقل از واشنگتن هستند.

برای دهه‌ها، عربستان سعودی به ایالات متحده به‌عنوان ضامن اصلی امنیتی خود متکی بود. ترکیه همچنان عضو پیمان سازمان اتلانتیک شمالی (ناتو) است. پاکستان نیز روابط امنیتی طولانی و پیچیده‌ای با واشنگتن دارد. اکنون این سه کشور در حال ایجاد یک سازوکار دفاع دسته‌جمعی ویژه خود هستند.

به نظر می‌رسد برخی از شرکای سنتی ایالات متحده دیگر برای حفاظت از خود به این کشور اعتماد ندارند. عربستان سعودی به روشنی نشان می‌دهد که دیگر تمایلی ندارد برای امنیت خود به‌طور کامل به ایالات متحده متکی باشد.

کشورهای عضو پیمان مکه لزوماً به دشمنان ایالات متحده تبدیل نمی‌شوند، اما ممکن است دست به اقداماتی بزنند که با منافع ایالات متحده و غرب در تعارض باشد.

و در پایان هم نتیجه گیری می کند: حتی اگر پیمان مکه هرگز به یک «ناتوی اسلامی» واقعی تبدیل نشود و تا حدی نمادین باقی بماند، به این معنی نیست که خطرناک نیست.

خطر واقعی در جهت‌گیری استراتژیکی نهفته است که این پیمان بازگو می‌کند ـ به‌عنوان واکنشی به عقب‌نشینی مشهود (ضعف) نفوذ آمریکا، تقویت ترکیه، تضعیف چشم‌انداز صلح(سازش) در خاورمیانه، و اکنون ظهور یک بلوک منطقه‌ای جدید که اعضای اصلی آن روزبه‌روز بیشتر به اسرائیل، قبرس، یونان و کل غرب نه به‌عنوان شرکای محتمل، بلکه به‌عنوان دشمن می‌نگرند.

انتهای پیام/  




عربستان: امنیت دریایی همچنان اولویت اصلی است؛ هرمز و باب‌المندب باید بازگشایی شوند / همچنان به تلاش‌های خود برای کاهش تنش‌ها و جلوگیری از بازگشت درگیری‌ها ادامه می‌دهیم

 عربستان: امنیت دریایی همچنان اولویت اصلی است؛ هرمز و باب‌المندب باید بازگشایی شوند / همچنان به تلاش‌های خود برای کاهش تنش‌ها و جلوگیری از بازگشت درگیری‌ها ادامه می‌دهیم
 سایت انتخاب / ۵ ساعت قبل
شاهزاده فیصل بن فرحان آل‌سعود، وزیر امور خارجه عربستان سعودی، گفت تنگه هرمز، تنگه باب‌المندب و تمامی مسیرهای دریایی باید باز و امن باقی بمانند.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : شاهزاده فیصل بن فرحان آل‌سعود، وزیر امور خارجه عربستان سعودی، گفت تنگه هرمز، تنگه باب‌المندب و تمامی مسیرهای دریایی باید باز و امن باقی بمانند.   به گزارش «انتخاب» به نقل از روزنامه سعودی «سعودی گزت»، فیصل این اظهارات را در دیدار با توشیمیتسو موتگی، همتای ژاپنی خود، مطرح کرد.   فیصل گفت امنیت دریایی در صدر اولویت‌های مشترک دو کشور قرار دارد.   او افزود: «پادشاهی عربستان همچنان به تلاش‌های خود برای کاهش تنش‌ها و جلوگیری از بازگشت درگیری‌ها ادامه می‌دهد و بر راه‌حل‌های دیپلماتیک جامع و پایدار تمرکز دارد که به ریشه‌های بی‌ثباتی در منطقه ما رسیدگی کند.»   فیصل همچنین گفت: «ما تأکید می‌کنیم که دیپلماسی، گفت‌وگو و روش‌های مسالمت‌آمیز همچنان اولویت‌های ما هستند و از نقش ژاپن در حمایت از اصول حقوق بین‌الملل، کمک‌های بشردوستانه و توسعه‌ای این کشور و مواضع آن در حمایت از ثبات و راه‌حل‌های مسالمت‌آمیز قدردانی می‌کنیم.» 



 هدف قرار دادن احتمالی زیرساخت‌های ایران می‌تواند جنگ را از منطقه فراتر ببرد و به اروپا برساند

هدف قرار دادن احتمالی زیرساخت‌های ایران می‌تواند جنگ را از منطقه فراتر ببرد و به اروپا برساند

فایننشال تایمز نوشت: ایران در صورت تشدید جنگ از سوی دونالد ترامپ، اهداف نظامی در اروپا را مدنظر قرار داده است؛ به گفته منابع مطلع پیشنهادهایی برای پاسخ به دارایی‌های آمریکا در خارج از خاورمیانه مطرح شده است.

 اردوغان: مذاکرات تنها راه‌حل اختلافات بین ایران و آمریکا است/ فرانسه: اخراج ۲ کارمند سفارت ایران/ مقام‌های عرب: «بین ایران و آمریکا گیر افتاده‌ایم»/ ۸۰ درصد مردم، نگران گرانی و ۶۰ درصد خواهان مذاکره

اردوغان: مذاکرات تنها راه‌حل اختلافات بین ایران و آمریکا است/ فرانسه: اخراج ۲ کارمند سفارت ایران/ مقام‌های عرب: «بین ایران و آمریکا گیر افتاده‌ایم»/ ۸۰ درصد مردم، نگران گرانی و ۶۰ درصد خواهان مذاکره

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...

 واکنش ملانیا درباره رابطه ترامپ با دستیار جوانش

واکنش ملانیا درباره رابطه ترامپ با دستیار جوانش

همسر رئیس جمهور آمریکا به خبرهای رابطه ترامپ با دستیار جوانش واکنش نشان داد.

 حضور غیرقانونی فرمانده ارتش اسرائیل در جنوب سوریه

حضور غیرقانونی فرمانده ارتش اسرائیل در جنوب سوریه

به دنبال حمله رژیم صهیونیستی به پایگاه «ابوالظهور» در حومه ادلب و افزایش تنش‌های این رژیم با دمشق و آنکارا، فرمانده ارتش اسرائیل به طور غیرقانونی در جنوب سوریه حضور پیدا کرد.

 پس از انهدام رادار اردن توسط ایران؛ آمریکا رادارهای آماده فرار می‌سازد

پس از انهدام رادار اردن توسط ایران؛ آمریکا رادارهای آماده فرار می‌سازد

پس از آنکه ایران در جریان جنگ، پایگاه‌ها و تجهیزات نظامی آمریکا در منطقه از جمله رادار AN/TPY-۲ در اردن را هدف قرار داد، واشنگتن به‌دنبال نسل تازه‌ای از رادارهاست که ظرف چند ساعت مستقر و در چند دقیقه جمع‌آوری شوند تا پیش از رسیدن آتش دشمن از محل بگریزند.

 نجباء: فتنه‌انگیزی آمریکا در عراق ناکام ماند - تسنیم

نجباء: فتنه‌انگیزی آمریکا در عراق ناکام ماند - تسنیم

جنبش نجباء تاکید کرد که تلاش‌های فتنه‌انگیز «باراک» آمریکایی برای ایجاد ناامنی در عراق شکست خورد.

 چرا توافق مکه می‌تواند فرصتی برای ایران باشد؟

چرا توافق مکه می‌تواند فرصتی برای ایران باشد؟

ایران ممکن است دلایل بیشتری برای استقبال از پیمان مکه داشته باشد تا نگرانی از آن. آنچه استراتژیست‌های آن تصمیم می‌گیرند، خطوط کلی محیط استراتژیک آینده منطقه را شکل خواهد داد.

 نتانیاهو از رقیبش عقب افتاد

نتانیاهو از رقیبش عقب افتاد

آرمان امروز-سرویس بین الملل: یک کانال عبری گزارش داد که حزب لیکود به رهبری نتانیاهو در جدیدترین نظرسنجی با کاهش محبوبیت مواجه شد. بر اساس نظرسنجی منتشرشده از سوی شبکه کان اسرائیل، حزب لیکود به رهبری بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، با اختلافی اندک از حزب یشار به رهبری گادی آیزنکوت، رئیس پیشین ستاد ارتش، عقب [ ]