قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۶ ساعت قبل

چرا BMW علاقه‌ای به حضور در فرمول یک ندارد؟ - تسنیم

برای BMW، حضور در یک مسابقات جهانی تنها زمانی توجیه دارد که بتواند میان پیست و خیابان پلی مستقیم ایجاد کند.
 چرا BMW علاقه‌ای به حضور در فرمول یک ندارد؟ - تسنیم

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

ورزشی

به گزارش خبرگزاری تسنیم، BMW اعلام کرد در شرایط فعلی علاقه‌ای به بازگشت به مسابقات فرمول یک ندارد و دلیل اصلی این تصمیم را دشواری انتقال فناوری‌های توسعه‌یافته در این رقابت‌ها به خودروهای تولیدی عنوان کرد.

این شرکت خودروسازی آلمانی که مقر اصلی آن در مونیخ قرار دارد، پیشتر تجربه حضور در فرمول یک را داشت. BMW پس از فروش سهام عمده خود در تیم سائوبر در سال 2009، دیگر به این مسابقات بازنگشته است. این در حالی است که طی سال‌های اخیر، با افزایش چشمگیر محبوبیت جهانی فرمول یک، چندین خودروساز بزرگ بار دیگر به این رقابت‌ها علاقمند شده‌اند.

در حال حاضر، مرسدس یکی از قدرت‌های باسابقه فرمول یک محسوب می‌شود و آئودی نیز با ورود به پروژه سائوبر، حضور خود در این رقابت‌ها را گسترش داده است. از سوی دیگر، نام‌هایی مانند کادیلاک و فورد نیز در سال‌های اخیر به پروژه‌های مرتبط با فرمول یک پیوسته‌اند؛ روندی که نشان‌دهنده جذابیت رو به افزایش این مسابقات برای صنعت خودروسازی جهان است. با این حال، BMW مسیر متفاوتی را دنبال می‌کند.

فرانک فان میل، یکی از مدیران مدیر BMW توضیح داد که فرمول یک با فلسفه اصلی بخش اجرایی BMW همخوانی ندارد. به گفته او، یکی از مهمترین اهداف BMW از حضور در ورزش‌های موتوری استفاده از فناوری‌های مسابقه‌ای در توسعه خودروهای جاده‌ای است؛ موضوعی که به اعتقاد او در فرمول یک با دشواری بیشتری همراه است.

فان میل در این‌ باره گفت که فرمول یک از نظر فنی بیش از اندازه به یک محیط آزمایشگاهی نزدیک شده و فناوری‌های مورد استفاده در آن به اندازه کافی قابلیت انتقال مستقیم به خودروهای تولید انبوه را ندارند.

او افزود که اگرچه مشتریان و علاقمندان BMW بدون تردید مسابقات فرمول یک را دوست دارند اما بخش مهمی از مخاطبان این برند به رقابت‌هایی علاقمند هستند که ارتباط نزدیک‌تری با خودروهای تولیدی داشته باشند.

به گفته فان میل، فلسفه اصلی این برند همواره بر انتقال تجربه و فناوری مسابقات به خودروهای جاده‌ای استوار بوده است و فرمول یک در شرایط فعلی، فضای مناسبی برای تحقق این هدف به شمار نمی‌رود. …






 اخبار جدید

 بازی شماره ۲۵۰ آرتتا
۴ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بازی شماره ۲۵۰ آرتتا

میکا آرتتا، سرمربی اسپانیایی آرسنال با اونای امری، سرمربی اسپانیایی سابق آرسنال روبه‌رو می‌شود.

 مهدی نجفی هافبک پیکان: استقلال خوزستان نگذاشت کارمان را کنیم
۴ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

مهدی نجفی هافبک پیکان: استقلال خوزستان نگذاشت کارمان را کنیم

مهدی نجفی هافبک تیم فوتبال پیکان می‌گوید همچنان شرایط بدنی این تیم با شرایط ایده‌آل فاصله خیلی زیادی دارد.

 فوری: خداحافظی لیونل مسی!
۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

فوری: خداحافظی لیونل مسی!

‫لیونل مسی با انتشار پیامی احساسی رسما از بازی‌های ملی خداحافظی کرد تا پرونده پرافتخارترین بازیکن تاریخ آلبی سلسته برای همیشه بسته شود.

 برگزاری مراسم افتتاحیه ششمین دوره بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک
۲ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

برگزاری مراسم افتتاحیه ششمین دوره بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک

برنا - گروه ورزشی: آیین افتتاحیه ششمین دوره بازی‌های جهانی عشایر امروز با حضور ۲۹ هزار تماشاگر در ورزشگاه جدید «بیشکک آرنا» در قرقیزستان برگزار می‌شود.

 غیررسمی؛ داور دربی مشخص شد
۶ ساعت قبل / روزنامه هفت صبح

غیررسمی؛ داور دربی مشخص شد

در آستانه دربی ۱۰۷ پایتخت، گمانه‌زنی‌ها درباره داور این دیدار حساس به اوج خود رسیده و انتخاب داور شهرآورد امروز به‌صورت رسمی اعلام خواهد شد.

 آدان: خداحافظ استقلال، پولم را هم نمی‌خواهم (اختصاصی)
۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

آدان: خداحافظ استقلال، پولم را هم نمی‌خواهم (اختصاصی)

گفتم پول سال قبل من را ببخشید چون من شرایط جنگی ایران و مشکلاتی که برای باشگاه پیش آمده بعد از آن را درک می‌کنم.