قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

از ویترین هنر تا موتور اشتغال / از نمایشگاه صنایع‌دستی همدان چه خبر؟ - تسنیم

نمایشگاه صنایع دستی همدان با عرضه 85 رشته و صدها روایت از هنر دست ایرانی پلی برای ورود به بازار اقتصادی است.
 از ویترین هنر تا موتور اشتغال / از نمایشگاه صنایع‌دستی همدان چه خبر؟ - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، هنوز چند قدم بیشتر از ورودی نمایشگاه بین‌المللی همدان دور نشده‌ای که صدای چکش از چند غرفه آن‌طرف‌تر شنیده می‌شود، ضربه‌هایی کوتاه و منظم که در میان همهمه بازدیدکنندگان گم نمی‌شود. چند قدم جلوتر، رنگ و لعاب سفال‌ها چشم را می‌گیرد و کمی آن‌طرف‌تر، پارچه‌ها، زیورآلات، دست‌بافته‌ها، آثار چوبی و فلزی، هرکدام بخشی از جغرافیای هنر ایرانی را نمایندگی می‌کنند.

اینجا هجدهمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی همدان است، جایی که در فاصله چند روز، محصولات هنرمندانی از 29 استان کشور در کنار هم قرار گرفته‌اند، 188 غرفه در این رویداد برپا شده و 85 رشته صنایع‌دستی در معرض دید بازدیدکنندگان قرار داده شده، اعدادی که اگرچه در نگاه اول فقط آمار یک نمایشگاه به نظر می‌رسند، اما پشت هر غرفه، داستان یک کارگاه، یک خانواده و گاهی یک منبع درآمد قرار دارد.

هجدهمین نمایشگاه سراسری صنایع‌دستی از 26 تا 30 مردادماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی همدان برپاست. اولویت حضور نیز بر معرفی رشته‌های بومی و شاخص، فعالیت اتحادیه‌ها و تعاونی‌ها، برخورداری از نشان‌های اصالت، اجرای زنده، حجم تولید، بسته‌بندی و داشتن برند معتبر گذاشته شده است.  

وقتی هنر از پشت ویترین بیرون می‌آید

نمایشگاه صنایع‌دستی فقط مجموعه‌ای از غرفه‌ها نیست، تفاوت آن با یک فروشگاه معمولی در همین «روایت» است، مخاطب تنها محصول را نمی‌بیند، بلکه می‌تواند درباره شیوه ساخت، خاستگاه و کاربرد آن سؤال کند و با سازنده اثر روبه‌رو شود.

این ویژگی به‌ویژه برای صنایع‌دستی اهمیت دارد، محصولی که ارزش آن تنها در مواد اولیه یا شکل ظاهری خلاصه نمی‌شود و بخشی از قیمت و جذابیت آن به مهارت، زمان، پیشینه فرهنگی و داستانی که پشت تولید قرار دارد، مربوط است.

در چنین فضایی، حضور همزمان هنرمندان استان‌های مختلف، نمایشگاه را از یک بازار موقت به محل مقایسه و یادگیری نیز تبدیل می‌کند. هنرمندی که از یک شهر کوچک آمده، می‌تواند در چند روز با شیوه عرضه هنرمندی از استانی دیگر آشنا شود، بسته‌بندی یک محصول را ببیند، درباره قیمت‌گذاری گفت‌وگو کند یا ایده‌ای تازه برای طراحی محصول بگیرد.

محسن معصوم‌علیزاده، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان، نیز هدف نمایشگاه …





 ۳۲ هزار مسکن افتتاح می‌شود/ انتقاد وزیر راه شهرسازی از توقف ۷ ساله ساخت برخی پروژه‌ها
۳۴ دقیقه قبل / خبرگزاری ایرنا

۳۲ هزار مسکن افتتاح می‌شود/ انتقاد وزیر راه شهرسازی از توقف ۷ ساله ساخت برخی پروژه‌ها

تهران- ایرنا- وزیر راه شهرسازی گفت: این هفته به مناسبت هفته دولت۳۲ هزار واحد مسکونی در سراسر کشور به صورت متمرکز با حضور رییس‌جمهور به مردم واگذار می‌شود.

 رقم سنگین خسارت موتورسواران زن؛ صندوق بیمه وارد عمل شد
۷ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

رقم سنگین خسارت موتورسواران زن؛ صندوق بیمه وارد عمل شد

صندوق تأمین خسارت‌های بدنی تاکنون برای جبران خسارت زیان‌دیدگان ۷۰ پرونده مرتبط با موتورسیکلت‌سواری بانوان، بیش از ۱۳۰ میلیارد ریال پرداخت کرده است. این آمار ضرورت ساماندهی و افزایش پوشش بیمه‌ای را برجسته می‌کند.

 رشد ۱۶ درصدی مصرف شیرخشک‌های رژیمی
۱۹ دقیقه قبل / سایت سلامت نیوز

رشد ۱۶ درصدی مصرف شیرخشک‌های رژیمی

مدیرکل امور فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک سازمان غذا و دارو از افزایش مصرف شیرخشک‌های رژیمی و غذاهای ویژه یارانه‌ای خبر داد.

 جنگ غزه، حریدی‌ها و سرنوشت سیاسی نتانیاهو - دیپلماسی ایرانی
۳۵ دقیقه قبل / سایت دیپلماسی ایرانی

جنگ غزه، حریدی‌ها و سرنوشت سیاسی نتانیاهو - دیپلماسی ایرانی

فاطمه خادم شیرازی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می‌نویسد: پایان این دوره پارلمان به معنای پایان قطعی قدرت نتانیاهو نیست. او همچنان قصد دارد در...

 پایان آرزوی طرفداران دنیای «هری پاتر»؛ وارنر ساخت اسپین‌آف «غارتگران» را لغو کرد
۳ دقیقه قبل / سایت سلام سینما

پایان آرزوی طرفداران دنیای «هری پاتر»؛ وارنر ساخت اسپین‌آف «غارتگران» را لغو کرد

شرکت وارنر برادرز به‌طور رسمی پروژه ساخت سریال پیش‌درآمد «هری پاتر» با محوریت گروه «غارتگران» را متوقف کرد. این تصمیم در حالی اتخاذ شده است که بسیاری از هواداران این مجموعه، سال‌ها چشم‌انتظار تماشای ماجراجویی‌های دوران تحصیل جیمز پاتر و دوستانش در هاگوارتز بودند؛ اما استودیو تصمیم گرفت تمرکز خود را تماماً بر پروژه بازسازی مجموعه اصلی معطوف کند.

 امیر سرتیپی خلبان یکی از پیچیده‌ترین عملیات‌های دنیا درگذشت+ عکس
۱۰ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

امیر سرتیپی خلبان یکی از پیچیده‌ترین عملیات‌های دنیا درگذشت+ عکس

امیر سرتیپ دوم جانباز خلبان محمدرضا سرتیپی، از چهره‌های باسابقه نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و از خلبانان عملیات اچ‌۳، دار فانی را وداع گفت.