قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۲۳ ساعت قبل

همه ظرفیت استان سمنان را برای حمایت از بخش خصوصی به‌کار می‌گیریم - تسنیم

استاندار سمنان گفت: مشکلات بخش خصوصی را در استان حل می‌کنیم.
 همه ظرفیت استان سمنان را برای حمایت از بخش خصوصی به‌کار می‌گیریم - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، محمدجواد کولیوند در آیین تجلیل از صنعتگران، معدن‌کاران و صادرکنندگان برتر استان سمنان، با تأکید بر ضرورت تفکیک مسائل قابل حل در استان از مشکلات نیازمند تصمیم‌گیری ملی، اظهار داشت: اگر قرار است مشکلات و معضلات کشور در سطح استان مدیریت و برطرف شود، باید ابتدا مسائل را دسته‌بندی کنیم و مشخص شود کدام موضوعات در اختیار مدیریت استان قرار دارد و کدام موارد باید از مسیر وزارتخانه‌ها و دولت پیگیری شود.

وی با بیان اینکه مدیریت استان خود را متعهد به استفاده حداکثری از ظرفیت‌های قانونی می‌داند، افزود: به‌عنوان خادم مردم استان تأکید کرده‌ام که هر موضوعی را که بتوانیم در داخل استان تصمیم‌گیری و حل‌وفصل کنیم، معطل تصمیمات ملی نخواهیم گذاشت و از صددرصد اختیارات خود استفاده می‌کنیم؛ مگر اینکه در نقطه‌ای به مانع قانونی یا موضوعی برسیم که حل آن خارج از اختیار استان باشد.

کولیوند با اشاره به عملکرد ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان سمنان، بیان کرد: بر اساس آمار ارائه‌شده، این ستاد در سال 1404، 47 جلسه برگزار کرده و در این جلسات مشکلات 348 واحد بررسی و 531 مصوبه تصویب شده که حدود 90 درصد مصوبات آن اجرایی شده است.

او ادامه داد: در سال 1405 نیز تاکنون 18 جلسه ستاد تسهیل برگزار شده و مشکلات 197 واحد تولیدی در قالب 300 مصوبه مورد بررسی قرار گرفته که از این تعداد، تاکنون حدود 65 درصد مصوبات اجرایی شده است و روند پیگیری برای تحقق سایر مصوبات نیز ادامه دارد.

استاندار سمنان یکی از اقدامات استان در حمایت از واحدهای تولیدی را استفاده از ظرفیت شورای تأمین برای حل برخی موانع بانکی عنوان کرد و گفت: درباره واحدهایی که به دلیل چک برگشتی یا ایراد بانک مرکزی در دریافت تسهیلات با مشکل مواجه شده‌اند، تلاش کرده‌ایم با استفاده از ظرفیت شورای تأمین و سایر سازوکارهای قانونی، مسیر حل مشکل را هموار کنیم.

کولیوند با قدردانی از همراهی اعضای شورای تأمین و مدیران دستگاه‌های مرتبط، تصریح کرد: پیگیری مشکلات واحدهای تولیدی هم در ستاد تسهیل و هم در شورای تأمین دنبال می‌شود و هدف این است که مسائل فعالان اقتصادی در سریع‌ترین زمان ممکن بررسی و برای آنها راهکار اجرایی پیدا شود.

وی با تأکید بر اینکه دولت و بخش خصوصی در مسیر توسعه اقتصادی از یکدیگر جدا نیستند، اظهار داشت: اگرچه به‌عنوان نماینده دولت در استان فعالیت می‌کنم، اما خود را نماینده بخش خصوصی نیز می‌دانم و هرجا لازم باشد برای حل مشکلات این بخش از ظرفیت و اعتبار مدیریتی خود استفاده خواهم کرد تا فعال اقتصادی احساس نکند میان دولت و بخش خصوصی فاصله‌ای وجود دارد.

استاندار سمنان بخش مهمی از مشکلات فعلی واحدهای اقتصادی را حاصل انباشت مسائل مختلف در طول سال‌های گذشته دانست و افزود: مسائل ملی و منطقه‌ای، شرایط جنگی، تحریم‌ها و برخی تصمیم‌گیری‌های نادرست در سال‌های گذشته در کنار یکدیگر قرار گرفته و مجموعه‌ای از مشکلات را ایجاد کرده است که امروز بخشی از میراث همین مسائل به مدیریت فعلی منتقل شده است.

کولیوند با اشاره به ضرورت اصلاح برخی قوانین و مقررات، خاطرنشان کرد: در حوزه‌هایی مانند معدن، مالیات، نظام بانکی، تأمین اجتماعی و برخی مقررات مرتبط با بانک مرکزی نیازمند اصلاحات هستیم و این موضوعات باید با همراهی اتاق بازرگانی و فعالان بخش صنعت و معدن به‌صورت جدی پیگیری شود.

او با تشریح رویکرد استان در مواجهه با مشکلات واحدهای تولیدی، بیان کرد: تلاش کرده‌ایم در برخورد با فعالان اقتصادی، شأن و حرمت تولیدکنندگان حفظ شود و مسائل آنها پیش از رسیدن به مرحله‌ای که موجب آسیب به اعتبار و فعالیت واحد اقتصادی شود، در فضای کارشناسی و با حضور نمایندگان بخش خصوصی بررسی شود.

کولیوند اضافه کرد: در مواردی که واحدی با مشکل مواجه می‌شود، تلاش مجموعه مدیریت استان این است که همه مسیرهای قانونی بررسی شود و تا جایی که امکان دارد راهکاری برای عبور از مشکل پیدا کنیم تا واحد تولیدی زمین نخورد و فعالیت اقتصادی آن متوقف نشود.

وی با تأکید بر اینکه همه مشکلات اقتصادی در سطح استان قابل حل نیست، عنوان کرد: برخی مسائل فراتر از اختیارات مدیریت استان است و در چنین مواردی باید موضوعات از طریق هیئت دولت، رئیس‌جمهور و نشست استانداران پیگیری و برای آنها تصمیم ملی اتخاذ شود؛ با این حال، مدیریت استان تا زمانی که امکان حل مسئله در داخل استان وجود داشته باشد، موضوع را به سطح ملی ارجاع نخواهد داد.

استاندار سمنان در پایان با قدردانی از صنعتگران، معدن‌کاران، صادرکنندگان، اتاق بازرگانی، مدیران دستگاه‌های اجرایی، فرمانداران، بخشداران و مجموعه بانکی استان تأکید کرد: حل مسائل اقتصادی نیازمند همکاری همه دستگاه‌ها و همراهی بخش خصوصی است و مدیریت استان با استفاده از ظرفیت معاونان، فرمانداران، بخشداران و شبکه بانکی، مسیر حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری را با جدیت دنبال خواهد کرد.

انتهای پیام/363/.  



۹ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

استاندار سمنان حرف آخر را زد - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، سال‌هاست وقتی صحبت از آینده درمان در دامغان می‌شود، نام بیمارستان دوم شهرستان هم به میان می‌آید؛ پروژه‌ای که مجوز گرفته، اما هنوز به مرحله ساخت نرسیده است. حالا استاندار سمنان تکلیف اولویت‌های فعلی را روشن کرده است: «بیمارستان دوم فعلاً ساخته نمی‌شود و قرار است بخش اصلی توان و منابع موجود صرف توسعه همان بیمارستانی شود که امروز در دامغان فعال است.» وزیر بهداشت: احداث بیمارستان دوم دامغان با 100 تخت تصویب شد عملیات اجرایی بیمارستان دوم دامغان به‌زودی آغاز می‌شود

محمدجواد کولیوند می‌گوید که بیمارستان موجود در دامغان در ماه‌های اخیر تغییرات قابل توجهی داشته و این روند متوقف نشده است. توسعه اورژانس، تکمیل مجموعه VIP و تجهیز بیمارستان از جمله اقداماتی است که در دستور کار قرار گرفته است.

استاندار سمنان درباره وضعیت زیرساخت‌های درمانی استان اظهار کرد: در برخی بیمارستان‌ها توسعه اورژانس و ارتقای تجهیزات دنبال می‌شود و در این میان، بیمارستان‌های گرمسار و دامغان شاهد اقدامات قابل توجهی بوده‌اند.

کولیوند درباره بیمارستان دامغان افزود: از زمان آغاز فعالیت مدیریت جدید استان، تغییرات زیادی در این مرکز اتفاق افتاده و توسعه اورژانس، مجموعه VIP و تجهیزات پزشکی همچنان در حال انجام است.

اما شاید مهم‌ترین عددی که او درباره وضعیت این بیمارستان اعلام کرد، مربوط به تجهیزات باشد؛ بیش از 300 میلیارد تومان تجهیزات برای بیمارستان دامغان اختصاص یافته و به گفته استاندار، روند تجهیز همچنان ادامه دارد.

این رقم در شرایطی اعلام می‌شود که توسعه بیمارستان فعلی، عملاً به اولویت نخست مدیریت استان تبدیل شده است. به جای اینکه در شرایط فعلی منابع به سمت ساخت یک مجموعه درمانی تازه برود، تصمیم بر این است که ظرفیت مرکز موجود بیشتر شود و امکانات آن ارتقا پیدا کند.

بیمارستان دوم هنوز روی میز است

با این حال، کولیوند درباره بیمارستان دوم دامغان یک نکته را صریح مطرح کرد: «مجوز این بیمارستان صادر شده و قرار نیست لغو شود.»

به این ترتیب، موضوع بیمارستان دوم را نمی‌توان منتفی‌شده تلقی کرد؛ اما تفاوت در اینجاست که داشتن مجوز، به معنای آغاز عملیات اجرایی نیست.

استاندار سمنان گفت: در شرایط فعلی، اولویت شهرستان توسعه بیمارستان موجود، افزایش ظرفیت‌ها و تکمیل تجهیزات آن است و فعلاً نه استان و نه وزارت بهداشت برنامه‌ای برای آغاز عملیات ساخت بیمارستان دوم ندارند.

این موضع، فاصله میان آنچه روی کاغذ تصویب شده و آنچه در میدان اجرا می‌شود را روشن می‌کند؛ مجوز بیمارستان دوم همچنان معتبر است، اما فعلاً اولویت بودجه و اجرا جای دیگری است.

موضوع بیمارستان دوم دامغان البته تازه نیست. این مطالبه سال‌هاست در فضای مدیریتی و عمومی شهرستان مطرح است و پیش از این نیز مسئولان برای گرفتن مجوز آن پیگیری کرده بودند. در سال 1399، نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی از تلاش برای استفاده از ظرفیت خیران برای ساخت بیمارستان دوم در این شهرستان خبر داده بود و همزمان اعلام شده بود که وزارت بهداشت با توجه به شرایط موجود، مجوز ایجاد بیمارستان جدید را صادر نکرده است.

در سال‌های بعد نیز روند اخذ مجوز و راه‌اندازی بیمارستان دوم دنبال شد، اما پروژه همچنان در مرحله‌ای قرار گرفت که برای ورود به عملیات اجرایی، نیاز به بررسی‌های کارشناسی و تأمین منابع داشت.

این روند ادامه یافت تا اینکه مجوز احداث بیمارستان دوم دامغان با استفاده از ظرفیت خیرین این شهرستان با اعالام وزیر وقت بهداشت، درماه و آموزش پزشکی در آبان ماه سال 1400 صادر شد؛ موضوعی که در مدت کوتاهی از زمان کلنگ‌زنی آن در چهارم خردادماه سال 1402، رنگ باخت و انداختن بار تأمین مالی آن روی دوش دولت، مانند دکمه‌ای برای توقف آن عمل کرد.

حالا استاندار می‌گوید که «اگرچه مجوز بیمارستان دوم شهرستان دامغان باقی است، اما فعلاً زمان ساخت آن نیست.»

چرا توسعه بیمارستان موجود به جای احداث بیمارستان جدید؟

شاید برخی بپرسند که چرا استاندار سمنان بر توسعه بیمارستان موجود در دامغان به‌جای احداث بیمارستان جدید تأکرد کرد؟ پاسخ کولیوند به این پرسش، به معیارهای وزارت بهداشت برمی‌گردد. او می‌گوید که وزارت بهداشت برای احداث بیمارستان جدید تنها به وجود یک مطالبه یا حتی صدور مجوز اکتفا نمی‌کند و شاخص‌هایی مانند جمعیت و میزان اشغال تخت‌های موجود را در نظر می‌گیرد. 

یعنی برای ساخت یک بیمارستان تازه، باید مشخص شود که ظرفیت فعلی پاسخگوی نیاز شهرستان نیست و شاخص‌های جمعیتی و درمانی، احداث مرکز جدید را توجیه می‌کند.

بر این اساس و در شرایط کنونی، مدیریت استان ظاهراً ترجیح داده است از همان ظرفیتی که وجود دارد بیشتر استفاده کند؛ اورژانس توسعه پیدا کند، تجهیزات تکمیل شود و امکانات بیمارستان بالا برود.

این تغییر رویکرد را می‌توان در اقداماتی که برای بیمارستان ولایت دامغان انجام شده نیز دید. در سال گذشته خبرهایی درباره تجهیز اورژانس این بیمارستان با دستگاه پیشرفته پایش گازهای خون منتشر شد؛ تجهیزی که برای تشخیص و مراقبت سریع‌تر بیماران مورد استفاده قرار می‌گیرد.

موضوع نیروی انسانی نیز در کنار تجهیزات دنبال شده است. در اردیبهشت 1405، عملیات ساخت واحدهای مسکونی ویژه پزشکان متخصص بیمارستان ولایت دامغان آغاز شد و دانشگاه علوم پزشکی سمنان اعلام کرد این طرح با هدف جذب و نگهداشت پزشکان متخصص اجرا می‌شود.

در نتیجه، توسعه بیمارستان فعلی فقط به دیوار و ساختمان محدود نیست؛ قرار است بخشی از کمبودها از مسیر تجهیزات، توسعه بخش‌ها و فراهم کردن شرایط برای حضور پزشکان متخصص جبران شود.

یک مجوز برای روزی که نیاز بیشتر شود

سخنان استاندار را می‌توان به این معنا برداشت کرد که بیمارستان دوم دامغان از دستور کار آینده حذف نشده، اما در فهرست کارهای فوری استان قرار ندارد.

مجوز همچنان وجود دارد و اگر در آینده جمعیت، میزان اشغال تخت‌ها و نیاز درمانی شهرستان به سطحی برسد که وزارت بهداشت ساخت مرکز جدید را ضروری بداند، این مجوز می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد.

فعلاً اما مسیر دیگری انتخاب شده است؛ توسعه بیمارستانی که همین امروز در حال خدمت‌رسانی است.

برای مردم دامغان، تفاوت این دو تصمیم مهم است. ساخت یک بیمارستان جدید، پروژه‌ای زمان‌بر و پرهزینه است؛ در مقابل، توسعه بیمارستان موجود می‌تواند بخشی از نیازهای فوری را سریع‌تر پاسخ دهد. اینکه این انتخاب در عمل تا چه اندازه نیاز درمانی شهرستان را پوشش خواهد داد، به نتیجه توسعه بخش‌ها، تجهیزات جدید و تأمین نیروی متخصص وابسته است.

استاندار سمنان اما فعلاً تصمیم را گرفته است: بیمارستان دوم می‌ماند، مجوزش هم می‌ماند؛ اما اولویت امروز دامغان، بزرگ‌تر و مجهزتر کردن بیمارستانی است که همین حالا در اختیار مردم قرار دارد.

انتهای پیام/363/  




 امید متعهد پذیره‌نویسی و بازارگردانی اوراق شهرداری بجنورد شد
۶ دقیقه قبل / سایت صدای بورس

امید متعهد پذیره‌نویسی و بازارگردانی اوراق شهرداری بجنورد شد

شرکت تأمین سرمایه امید از پذیرش تعهد پذیره‌نویسی و بازارگردانی اوراق مشارکت شهرداری بجنورد به ارزش خدماتی یک‌هزار و ۱۵۲ میلیارد ریال خبر داد.

 گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از نساجی - استقلال در قائمشهر؛ سه امتیاز با پنجره بسته!
۶ ساعت قبل / سایت فوتبالی

گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از نساجی - استقلال در قائمشهر؛ سه امتیاز با پنجره بسته!

پایگاه خبری فوتبالی- یک: وفادار به ترکیب برنده: یک قانون ساده در فوتبال وجود دارد، به تیمی که برنده شده دست نزنید و بیخودی دنبال جنگولک بازی نروید. منطق حکم می‌کند، مربیان موفق در دنیای فوتبال اکثرا با چرخه محدودی از بازیکنان ترکیب را می‌چینند و به ندرت دست به تغییر می‌زنند.دو: تیمهای مجتبی حسینی در سالهای اخیر یک ویژگی مشترک داشته‌اند. جمع شدن در زمین خودی، بازی فشرده و استفاده از ضدحمله. هر چند آنها به دروازه استقلال فشار خاصی نیاوردند چون زورش را نداشتند. تارتار در کنفرانس مطبوعاتی قبل از باز ...,استقلال,نساجی,مجتبی حسینی,سهراب بختیاری‌زاده,صالح حردانی,یاسر آسانی,عارف آقاسی,پیشنهاد سردبیر

 بازگشت ویژه سیدجلال حسینی به پرسپولیس
۱۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بازگشت ویژه سیدجلال حسینی به پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس در مذاکره با تیم فولاد موفق شده امتیاز تیم دوم این که که راهی لیگ آزادگان شده خریداری و قصد دارد هدایت آن را به کاپیتان اسبق خود بسپارد.

 جای زخم ۱۸متری ایلان ماسک بر چهره ماه
۶ ساعت قبل / سایت تابناک

جای زخم ۱۸متری ایلان ماسک بر چهره ماه

برخورد بقایای موشک فالکون ۹ متعلق به شرکت فضایی ایلان ماسک، با سطح ماه، دهانه‌ای ۱۸ متری بر جای گذاشت.

 قیمت یک عدد شلیل به ۴۱ هزار تومان رسید!
۷ ساعت قبل / سایت خبرفوری

قیمت یک عدد شلیل به ۴۱ هزار تومان رسید!

انتشار این ویدیو از قیمت سرسام‌آور شلیل در بازار میوه طی ساعات اخیر مورد توجه کاربران قرار گرفته است.

 تداوم حملات متجاوزانه رژیم اشغالگر به جنوب لبنان
۳۱ دقیقه قبل / سایت تابناک

تداوم حملات متجاوزانه رژیم اشغالگر به جنوب لبنان

جنگنده‌های رژیم اشغالگر بامداد امروز (جمعه) حملات متعددی به ارتفاعات «علی الطاهر» و اطراف «دوحه کفررمان» انجام دادند.