قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۵ ساعت قبل

هفته دولت در قشم؛ 58 طرح عمرانی و خدماتی روی میز افتتاح - تسنیم

قشم در هفته دولت شاهد افتتاح یا آغاز 58 طرح عمرانی و خدماتی با اعتبار 22 هزار و 840 میلیارد ریال است.
 هفته دولت در قشم؛ 58 طرح عمرانی و خدماتی روی میز افتتاح - تسنیم

استانها

به گزارش  خبرگزاری تسنیم دفتر جزایر خلیج فارس، قشم در هفته دولت امسال، تنها شاهد برگزاری مراسم‌های مناسبتی نیست؛ قرار است بخشی از برنامه‌های توسعه‌ای جزیره در قالب افتتاح طرح‌های عمرانی و خدماتی و آغاز پروژه‌های جدید خود را نشان دهد؛ طرح‌هایی که از آب و راه گرفته تا مسکن و زیرساخت‌های ارتباطی را دربرمی‌گیرد و در مجموع برای آنها بیش از 22 هزار میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده است.

بر اساس برنامه اعلام‌شده، 58 طرح در شهرستان قشم در این ایام افتتاح یا عملیات اجرایی آنها آغاز می‌شود که 54 طرح در مرحله بهره‌برداری قرار دارند و عملیات اجرایی چهار طرح نیز کلید خواهد خورد.

از این تعداد، سهم سازمان منطقه آزاد قشم پنج طرح افتتاحی و دو طرح کلنگ‌زنی است و دیگر دستگاه‌های اجرایی دولتی نیز 49 طرح را به بهره‌برداری می‌رسانند و عملیات اجرایی دو طرح دیگر را آغاز می‌کنند.

این آمار در شرایطی اعلام می‌شود که بخش مهمی از مطالبات مردم قشم همچنان به زیرساخت‌های پایه‌ای مانند آب، راه و مسکن گره خورده و همین موضوع، اولویت‌بندی پروژه‌های عمرانی جزیره را بیش از گذشته به نیازهای روزمره ساکنان پیوند زده است.

فرماندار قشم: هفته دولت باید خروجی ملموس برای مردم داشته باشد

حسین امیرتیموری، فرماندار قشم، در تشریح برنامه‌های هفته دولت و هفته وحدت، بر این نکته تأکید کرد که اجرای پروژه‌ها باید در نهایت به بهبود خدمات و زندگی مردم منجر شود.

وی با اشاره به همزمانی هفته دولت و هفته وحدت گفت: تلاش شده برنامه‌های این دو مناسبت با محوریت همدلی و تقویت وحدت در شهرستان برگزار شود؛ رویکردی که به گفته او، باید در همکاری میان دستگاه‌های مختلف نیز نمود عملی پیدا کند.

امیرتیموری برگزاری نشست مشترک فرمانداری و سازمان منطقه آزاد قشم را نشانه‌ای از همین همکاری دانست و تأکید کرد که این مسیر باید با جدیت ادامه یابد.

فرماندار قشم همچنین بر ضرورت استفاده از ظرفیت همه دستگاه‌ها برای خدمت‌رسانی تأکید کرد و افزود: در کنار اجرای پروژه‌های جاری، شهرستان به یک برنامه مدون و بلندمدت نیاز دارد تا تغییر مدیران، مسیر خدمت‌رسانی و برنامه‌های توسعه‌ای را دستخوش توقف یا تغییر نکند.

امیرتیموری بیان داشت: هفته دولت صرفاً فرصتی برای ارائه آمار پروژه‌ها …





 جنگ اقتصادی آمریکا نشانه شکست در میدان نظامی است
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

جنگ اقتصادی آمریکا نشانه شکست در میدان نظامی است

سخنگوی سپاه پاسداران با تبیین ابعاد جنگ ادراکی دشمن علیه ایران، اقدامات نظامی ایالات متحده علیه اهداف کم‌ارزش را تلاشی برای تغییر برداشت افکار عمومی دانست و تأکید کرد که روی آوردن واشنگتن به جنگ اقتصادی، اعترافی ضمنی به ناکامی در رویارویی نظامی است.

 تراکتور - پرسپولیس؛ مساوی به نفع استقلال صدرنشین!
۵۳ دقیقه قبل / روزنامه هفت صبح

تراکتور - پرسپولیس؛ مساوی به نفع استقلال صدرنشین!

حساس ترین بازی روز دوم هفته سوم لیگ برتر، نبرد پرسپولیس و تراکتور در تبریز است؛ نبردی که حیف، تماشاگر ندارد!

 سکونت در جنت آباد تهران چقدر آب می‌خورد؟ + جدول شهریورماه ۱۴۰۵
۴۵ دقیقه قبل / روزنامه تعادل

سکونت در جنت آباد تهران چقدر آب می‌خورد؟ + جدول شهریورماه ۱۴۰۵

گروه راه و ساختمان اقتصادآنلاین، جنت‌آباد در ساختار شهری منطقه پنج، نقشی فراتر از یک سکونتگاه صرف دارد؛ این پهنه به عنوان یک مفصل ارتباطی، ترافیک جمعیتی طبقه...

 سقوط پهپاد شناسایی ترکیه در دهوک عراق
۳۵ دقیقه قبل / سایت تابناک

سقوط پهپاد شناسایی ترکیه در دهوک عراق

منابع خبری عراق از سقوط یک فروند هواپیمای شناسایی ترکیه در ارتفاعات کوهستانی شمال دهوک خبر دادند.

 نقد فیلم Mutiny؛ فیلم اکشن جیسون استاتهام آن‌قدر کلیشه‌ای است که حس دژاوو ایجاد می‌کند
۵۰ دقیقه قبل / سایت سلام سینما

نقد فیلم Mutiny؛ فیلم اکشن جیسون استاتهام آن‌قدر کلیشه‌ای است که حس دژاوو ایجاد می‌کند

جدیدترین فیلم جیسون استاتهام، با وجود برخورداری از یک ایده اولیه جذاب و چند صحنه اکشن خشن، در نهایت اثری بی‌رمق، قابل‌پیش‌بینی و فاقد تنش از آب درآمده است؛ فیلمی که حتی تماشاگرانی را که تنها به‌دنبال یک اکشن سرگرم‌کننده هستند نیز ناامید خواهد کرد.

 اذعان تحلیل‌گر برجسته تایوانی از ناتوانی آمریکا در برابر ایران!
۱۵ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اذعان تحلیل‌گر برجسته تایوانی از ناتوانی آمریکا در برابر ایران!

روزنامه‌نگار و تحلیل‌گر برجسته تایوانی گفت که آمریکا از پس ایران برنیامد پس دوباره سراغ اقتصاد رفته است.



ویدیو/ مقابله با نفوذ؛ با واژه‌های مبهم و محدودیت‌های گسترده
خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ مقابله با نفوذ؛ با واژه‌های مبهم و محدودیت‌های گسترده

مجلس کلیات طرح «مقابله با نفوذ بیگانگان» را تصویب کرده؛ طرحی که هدفش، مقابله با نفوذ و سلطه بیگانگان است؛ موضوعی که طبیعتاً با امنیت ملی کشور ارتباط دارد. اما سؤال اینجاست که مرز مقابله با نفوذ با ارتباطات عادی و مشروع شهروندان کجاست؟
سایت تابناک

دختر ۱۵ ساله پرندی گم شد

سایت رکنا

فیلم/ معجزه‌ای که در روز حمله به بیت رهبری رخ داد

سایت عصرایران

یک لکه خون راز سرقت مسلحانه یک میلیارد تومانی در شمال تهران را فاش کرد

از سقوط رویای مهندسی تا افسانه سعادت در پزشکی؛ کارنامه کنکور ۱۷ ساله چه می‌گوید؟
سایت فرارو

از سقوط رویای مهندسی تا افسانه سعادت در پزشکی؛ کارنامه کنکور ۱۷ ساله چه می‌گوید؟

آمار داوطلبان سه گروه اصلی کنکور در ۱۷ سال گذشته، از سقوط چشمگیر رویای مهندس شدن، ماندگاری جذابیت پزشکی و تغییر نگاه جوانان ایرانی به دانشگاه، شغل و آینده خبر می‌دهد. اما چرا؟
از پلمب کافه‌ها تا کندن نیمکت‌های خیابان؛ آیا شهر یکدست می‌شود؟
سایت فرارو

از پلمب کافه‌ها تا کندن نیمکت‌های خیابان؛ آیا شهر یکدست می‌شود؟

یک جامعه‌شناس شهری تأکید می‌کند که نخستین گام مدیریت شهری باید پذیرفتن واقعیت اجتماعی و حق همه گروه‌ها برای استفاده از شهر باشد. ایمانی جاجرمی می‌گوید نمی‌توان حق مردم را از شهر نادیده گرفت.