قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۲ ساعت قبل

بسترسازی برای مهاجرت معکوس؛ ماموریت مهم‌دولت در معاونت روستایی - تسنیم

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور گفت: یکی از ماموریت‌های مهم‌دولت بسترسازی برای مهاجرت معکوس است.
 بسترسازی برای مهاجرت معکوس؛ ماموریت مهم‌دولت در معاونت روستایی - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، عبدالکریم حسین‌زاده امروز در جریان بازدید از طرح جابه‌جایی و تجمیع 6 روستای واقع در محدوده کاسه سد چایلی شهرستان مرزی مراوه‌تپه، این طرح را اقدامی اثرگذار در مسیر توسعه روستایی و تحقق مهاجرت معکوس دانست و اظهار کرد: یکی از مأموریت‌های مهم دولت، ایجاد شرایطی است که مردم بتوانند در زادگاه خود زندگی پایدار داشته باشند و این موضوع بدون فراهم شدن زیرساخت‌های لازم امکان‌پذیر نیست.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور افزود: دستگاه‌های خدمات‌رسان نباید منتظر بمانند تا مردم ابتدا خانه‌های خود را احداث کنند و سپس برای ایجاد امکانات عمومی اقدام شود؛ بلکه مدرسه، خانه بهداشت، درمانگاه و مسجد باید به سرعت در مناطق جدید ایجاد شود، چراکه شکل‌گیری فضاهای عمومی، زمینه شکل‌گیری روستا و افزایش امید اجتماعی را فراهم می‌کند.

وی با اشاره به مزایای تجمیع 6 روستای منطقه چایلی تصریح کرد: وقتی چند روستا در یک نقطه متمرکز می‌شوند، هزینه ایجاد زیرساخت‌هایی مانند آب، برق، گاز، تلفن، آموزش، بهداشت و درمان کاهش پیدا می‌کند و منابع با بهره‌وری بیشتری هزینه می‌شود.

حسین‌زاده ادامه داد: به جای احداث چندین مدرسه و خانه بهداشت در نقاط پراکنده، می‌توان یک مجموعه مجهز و استاندارد ایجاد کرد که هم دولت از نظر هزینه‌ای منتفع شود و هم مردم خدمات باکیفیت‌تری دریافت کنند.

وی با بیان اینکه این طرح دیگر صرفاً متعلق به مردم منطقه نیست، خاطرنشان کرد: …



 رزمایش «پیامبر اعظم (ص)» با محوریت خدمت و اقتدار در تهران اجرا می‌شود
۱ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

رزمایش «پیامبر اعظم (ص)» با محوریت خدمت و اقتدار در تهران اجرا می‌شود

فرمانده سپاه حضرت سیدالشهدا (ع) استان تهران از اجرای رزمایش «پیامبر اعظم (ص)» با محوریت خدمت، وحدت و اقتدار در محلات و رده‌های مختلف بسیج استان تهران خبر داد.

 روایت وارونه جروزالم‌پست از تنگه هرمز و ایران
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

روایت وارونه جروزالم‌پست از تنگه هرمز و ایران

یادداشت جروزالم‌پست با تلاش برای انحراف از اهمیت هرمز و ارائه آمارهای بحث‌برانگیز، روایت وارونه از واقعیت می‌دهد.

 اجرای طرح جامع مقابله با آسیب‌های اجتماعی پس از نشست اصفهان
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

اجرای طرح جامع مقابله با آسیب‌های اجتماعی پس از نشست اصفهان

معاون وزیر و رئیس سازمان امور اجتماعی کشور گفت: طرح کلان و جامع مقابله با آسیب‌های اجتماعی پس از نهایی شدن در نشست تخصصی مدیران کل دفاتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری‌های کشور در اصفهان، وارد مرحله اجرا خواهد شد.

 بازگشت طلا به کانال ۲۰ میلیونی بعید است
۵۴ دقیقه قبل / سایت عصرایران

بازگشت طلا به کانال ۲۰ میلیونی بعید است

در حال حاضر رویکرد مردم بیشتر به سمت سرمایه‌گذاری در بازار طلا رفته و خریداران تلاش می‌کنند با کمترین هزینه و اجرت، طلا با هدف سرمایه‌گذاری خریداری کنند.

 رسانه‌های معاند در بانک اهداف نظامی ما جای می‌گیرند
۵۲ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

رسانه‌های معاند در بانک اهداف نظامی ما جای می‌گیرند

سخنگوی ارشد نیرو‌های مسلح گفت: رسانه‌های معاند سربازان صهیونیست و آمریکا هستند و در بانک اهداف نظامی ما جای می‌گیرند.

 رایزنی وزرای خارجه ژاپن و کویت درباره بازگشایی تنگه هرمز
۱ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

رایزنی وزرای خارجه ژاپن و کویت درباره بازگشایی تنگه هرمز

وزیر خارجه ژاپن و وزیر خارجه کویت در توکیو دیدار و درباره بازگشایی تنگه هرمز گفتگو کردند.



ابرتورم در کمین اقتصاد ایران؟ تجربه کشورها چه می‌گوید
سایت اکوایران

ابرتورم در کمین اقتصاد ایران؟ تجربه کشورها چه می‌گوید

​ابرتورم یکی از شدیدترین و مخرب‌ترین اشکال تورم است؛ وضعیتی که در آن سطح عمومی قیمت‌ها با سرعتی بسیار بالا افزایش پیدا می‌کند و ارزش پول به‌سرعت کاهش می‌یابد. با توجه به افزایش تورم در ایران، در ماه‌های اخیر بحث‌هایی درباره احتمال حرکت اقتصاد کشور به سمت ابرتورم مطرح شده است. اما ابرتورم دقیقا چه زمانی رخ می‌دهد و چه عواملی می‌توانند اقتصاد را به این نقطه برسانند؟
روزنامه هفت صبح

سخنگوی دولت: چرا که نه؟ معین هم شهروند ایران است

روزنامه هفت صبح

جوانان جویای کار در دام کلاهبرداران کیونت

تراکم فروشی شهرداری در شرایط جنگ
روزنامه هفت صبح

تراکم فروشی شهرداری در شرایط جنگ

شورای عالی شهرسازی درباره تعداد پلاک‌ها، میزان تراکم و محل مصرف درآمدهای حاصل از واگذاری توضیح می‌خواهد
نجات تولید از مسیر بانکداری تخصصی
روزنامه عصر اقتصاد

نجات تولید از مسیر بانکداری تخصصی

نجات تولید و تبدیل رشد اقتصادی از یک وعده آماری به واقعیتی پایدار، از مسیر افزایش بی‌هدف تسهیلات یا تزریق نقدینگی عبور نمی‌کند، بلکه به تخصصی شدن بانک ها گره می‌خورد. هنگامی که همه بانک ها با یک الگوی مشابه برای جذب سپرده، پرداخت اعتبار و حضور در بازار دارایی ها رقابت می‌کنند، منابع به
از تورم مزمن تا تورم ساختاری
روزنامه عصر اقتصاد

از تورم مزمن تا تورم ساختاری

احمد بختیاری؛ دکترای اقتصاد پولی دانشگاه شهید بهشتی و کارشناس صنعت بیمه تحولات اقتصادی ایران از فروردین ۱۴۰۳ تا شهریور ۱۴۰۵ حاصل یک عامل واحد نبود. در این دوره مجموعه‌ای از شوک‌های سیاسی، امنیتی، ارزی و زیرساختی به‌صورت زنجیره‌ای بر اقتصاد اثر گذاشتند. هر شوک، بخشی از تعادل قبلی اقتصاد را برهم زد و سطح