
استانها
حسن موحدیان، رئیس شورای اسلامی شهر مشهد، در گفتوگو با خبرنگار تسنیم از مشهد با اشاره به جلسه روز گذشته تعدادی از اعضای شورای اسلامی شهر مشهد که با حضور فرماندار مشهد و برخی مسئولان استانی و شهری برگزار شد، اظهارکرد: اختلافی که در موضوع هیئترئیسه میان اعضای شورای اسلامی شهر مشهد مقدس به وجود آمده، باید از مسیر قانونی مورد بررسی قرار گیرد، ابعاد آن روشن شود و در نهایت احقاق حق صورت گیرد.
وی افزود: با توجه به ارجاع موضوع انتخابات هیاترئیسه شورا به هیئت نظارت بر عملکرد و حل اختلاف شوراها و همچنین نامه سازمان بازرسی کل کشور مبنی بر الزام رعایت رأی قضایی شعبه 36 دیوان عدالت اداری، لازم است تا تعیین تکلیف نهایی، فرآیند قانونی طی شود.
رئیس شورای اسلامی شهر مشهد گفت: در شرایطی که موضوع برای بررسی و تصمیمگیری به مرجع قانونی خود ارجاع شده است، برگزاری جلسه انتخاباتی جدید، نهتنها مسئله موجود، یعنی اختلاف بین اعضای شورای شهر را حل نکرده، بلکه صورت مسئله را تغییر داده است؛ در حالی که انتظار این است که اصل اختلاف، بهصورت شفاف بررسی و برای آن گرهگشایی قانونی صورت گیرد.
موحدیان ادامه داد: …











