قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

کشف 57 تن برنج احتکاری در همدان/ توقیف محموله 15 تنی سیلیس قاچاق - تسنیم

فرمانده انتظامی همدان از کشف 57 تن برنج احتکاری و توقیف 15 تن سنگ سیلیس قاچاق در استان خبر داد.
 کشف 57 تن برنج احتکاری در همدان/ توقیف محموله 15 تنی سیلیس قاچاق - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، سردارحسین نجفی، فرمانده انتظامی استان همدان، امروز در جمع خبرنگاران از کشف 57 تن برنج احتکار شده و 15 تن سنگ سیلیس قاچاق در دو عملیات جداگانه در سطح استان خبر داد و اظهار کرد: در تداوم اجرای طرح تشدید مبارزه با قاچاق کالا و پیشگیری و مقابله با فعالیت‌های مجرمانه محتکران و برهم‌زنندگان امنیت اقتصادی، مأموران پلیس امنیت اقتصادی استان با انجام بررسی‌های تخصصی موفق به کشف 57 تن برنج احتکار شده در یک واحد صنفی در شهر همدان شدند.

وی افزود: مأموران در بازرسی از این واحد صنفی، 57 تن برنج را که بدون ثبت در سامانه انبار نگهداری شده بود، کشف کردند.این محموله ارزش 85 میلیارد ریالی برابر نظر کارشناسان دارد. در این رابطه یک متهم دستگیر و پرونده برای رسیدگی به مرجع قضایی ارسال شد. طرح نظارت و کنترل بر اصناف با هدف پیشگیری از قاچاق و احتکار کالاهای اساسی و مایحتاج ضروری مردم به صورت هدفمند در حال اجراست.

کشف 15 تن سیلیس قاچاق در همدان

فرمانده انتظامی استان همدان در ادامه از کشف 15 تن سنگ سیلیس قاچاق به ارزش 150 میلیارد ریال در یکی از محورهای مواصلاتی استان خبر داد و گفت: در پی اطلاع مأموران پاسگاه آبشینه از تردد یک دستگاه کامیون حامل سنگ سیلیس قاچاق، خودرو در یکی از محورهای مواصلاتی اصلی متوقف شد.

نجفی افزود: مأموران در بازرسی از کامیون توقیف‌شده، 15 تن سنگ سیلیس فاقد مجوز قانونی را کشف کردند که ارزش آن برابر نظر کارشناسان 150 میلیارد ریال برآورد شده است. در این عملیات یک متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده برای طی مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد.

وی با تأکید بر لزوم صیانت از سرمایه‌های ملی از شهروندان خواست در صورت اطلاع از فعالیت‌های مرتبط با استخراج، حمل یا نگهداری غیرقانونی مواد معدنی، موضوع را از طریق سامانه 110 به پلیس اطلاع دهند.

به گزارش تسنیم، کشف 57 تن برنج بدون ثبت در سامانه انبار، علاوه بر برخورد با یک مورد احتکار، از خروج حجم قابل‌توجهی از کالای اساسی از چرخه شفاف توزیع جلوگیری کرده است. با توجه به نقش برنج در سبد مصرف خانوار، نظارت بر نحوه نگهداری و عرضه این کالا می‌تواند در جلوگیری از ایجاد کمبود مصنوعی و اخلال در بازار مؤثر باشد.

کشف 15 تن سنگ سیلیس فاقد مجوز، علاوه بر ارزش مالی 150 میلیارد ریالی، از منظر صیانت از ذخایر معدنی اهمیت دارد؛ چراکه استخراج و جابه‌جایی غیرقانونی مواد معدنی می‌تواند موجب تضییع حقوق عمومی و خروج سرمایه‌های طبیعی از چرخه قانونی شود.

انتهای پیام/  





 التماس‌های بی‌نتیجه آقای رئیس جمهور به ترامپ!
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

التماس‌های بی‌نتیجه آقای رئیس جمهور به ترامپ!

در حالی که کی‌یف یکی از ویرانگرترین شب‌های نبرد ۴.۵ ساله خود را زیر ضربات سنگین موشک‌های بالستیک روسیه تجربه کرد، التماس‌های اضطراری زلنسکی از دونالد ترامپ بی‌پاسخ مانده است.

 حرف‌های جنجالی شاکی پژمان جمشیدی در حضور ترانه علیدوستی
۵۷ دقیقه قبل / سایت تابناک

حرف‌های جنجالی شاکی پژمان جمشیدی در حضور ترانه علیدوستی

پس از صدور حکم برای پژمان جمشیدی با شکایت ملیکا پارسادوست که این بازیگر از اتهام اصلی یعنی تجاوز تبرعه کرد و صرفاً ارتباط نامشروع را وارد دانست، پارسادوست در...

 طراحی سامانه آبیاری زیرسطحی هوشمند با سازوکار ضد گرفتگی و پایش خودکار
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

طراحی سامانه آبیاری زیرسطحی هوشمند با سازوکار ضد گرفتگی و پایش خودکار

سامانه آبیاری زیرسطحی هوشمند با هدف مدیریت مصرف آب و افزایش بهره‌وری آبیاری طراحی شده است. این سامانه امکان استفاده در آبیاری ثقلی، مناطق فاقد برق، مزارع کوچک، باغات و شبکه‌های آبیاری تحت فشار را دارد.

 تغییر تاکتیک ایران در جنگ با آمریکا؛  ترامپ دیگر برنمی گردد  |  ترامپ در تله افتاده و  چاره‌ای جز پذیرش شروط تهران  ندارد!
۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تغییر تاکتیک ایران در جنگ با آمریکا؛ ترامپ دیگر برنمی گردد | ترامپ در تله افتاده و چاره‌ای جز پذیرش شروط تهران ندارد!

جان مرشایمر، استاد روابط بین‌الملل دانشگاه شیکاگو، با اشاره به تغییر رویکرد ایران در برابر آمریکا و افزایش توانمندی‌های نظامی تهران، تأکید کرد که واشنگتن دیگر نمی‌تواند با اتکا به تهدید و حملات نظامی، ایران را وادار به تسلیم کند.

 صنعت در گرداب افزایش هزینه‌ها
۳۰ دقیقه قبل / سایت عصرایران

صنعت در گرداب افزایش هزینه‌ها

امروز صنعت کشور با یک بحران تدریجی اما عمیق مواجه است. بحرانی که شاید آثار آن به سرعت نمایان نشود، اما در بلندمدت منجر به کاهش سرمایه‌گذاری، تعطیلی واحدهای ت...

 کنکور ۱۴۰۵ در ایستگاه پایانی/ آزمون گروه‌های ریاضی و انسانی برگزار شد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

کنکور ۱۴۰۵ در ایستگاه پایانی/ آزمون گروه‌های ریاضی و انسانی برگزار شد

آزمون گروه های آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی صبح امروز ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ برگزار شد و با برگزاری این آزمون ها، کنکور ۱۴۰۵ به ایستگاه پایانی رسید.