قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

حکم قاچاق 107 میلیون دلاری ارز صادر شد - تسنیم

حکم قطعی پرونده قاچاق سازمان‌یافته ارز به ارزش 107 میلیون دلار در دادگاه تجدیدنظر آذربایجان غربی صادر شد.
 حکم قاچاق 107 میلیون دلاری ارز صادر شد - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ارومیه، ناصر عتباتی، رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی از صدور حکم قطعی قاچاق سازمان یافته ارز به ارزش 107 میلیون دلار و یک میلیون و 100 هزار یورو در دادگاه تجدیدنظر استان آذربایجان غربی خبر داد.

وی افزود: پرونده مزبور که با همکاری دستگان قضایی استان و معاونت اقتصادی اداره کل اطلاعات تشکیل شده بود با بررسی‌های دقیق و کارشناسانه منجر به تعقیب و مجازات 3 متهم پرونده به نام‌های حمزه کردستانی و محمد امین کردستانی و مصطفی کردستانی هر سه فرزندان قادر شد.

رئیس کل دادگستری استان آذربایجان غربی گفت: متهمان با اسناد صوری و ساختگی از بانک مرکزی ارز را اخذ و در بازار آزاد می‌فروختند که با هوشیاری و همکاری دستگاه قضایی و اداره اطلاعات شناسایی و تعقیب شدند.

عتباتی بیان کرد: 2500 میلیارد تومان جزای نقدی به‌علاوه حبس و شلاق، مجازات محکومان پرونده است که به موقع اجرا گذاشته می‌شود.

وی بیان کرد: با مخلین نظام ارزی کشور قاطعانه برخورد می‌شود و مبارزه بی‌امان با این سودجویان منفعت‌طلب در دستگاه قضایی جریان دارد.

انتهای پیام/  



۶ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

تکمیل مسیر ایواوغلی تا مرز با سرعت در حال پیگیری/ توسعه زیرساخت‌های تجاری در آذربایجان غربی

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حمید پورمحمدی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به ظرفیت آذربایجان غربی برای تبدیل‌شدن به یکی از قطب‌های تجارت بین‌المللی، گفت: توسعه زیرساخت‌های این استان با هدف تسهیل مسیرهای بازرگانی در دستور کار دولت قرار دارد.

وی افزود: برخورداری از زیرساخت‌های مناسب، نخستین گام برای تسهیل و توسعه تجارت است و در آذربایجان غربی نیز اقدامات لازم برای فراهم‌کردن این زیرساخت‌ها با جدیت دنبال می‌شود.

معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه خاطرنشان کرد: تکمیل مسیر ایواوغلی تا مرز با سرعت در حال پیگیری است و اجرای طرح‌های مرتبط با مرز تمرچین و مسیر خوی - قطور - رازی نیز در دستور کار قرار دارد.

در ادامه حتما بخوانید ورودی آب سد شهیدکاظمی بوکان به ۲.۲ میلیارد مترمکعب رسید / ۶۲۸ درصد افزایش نسبت به سال قبل

پورمحمدی ادامه داد: طرح اتصال ایواوغلی به منطقه آزاد ماکو به‌صورت قطعه به قطعه اجرا می‌شود و دولت برای تأمین منابع مورد نیاز آن پشتیبانی لازم را انجام خواهد داد که اجرای این طرح نیز در حال حاضر شتاب مناسبی گرفته است.

وی با تاکید بر ضرورت رفع موانع موجود در مسیر مبادلات تجاری پس از تکمیل زیرساخت‌ها، گفت: دولت با اهتمام ویژه، رفع موانع تجارت در مرز بازرگان را دنبال می‌کند و برنامه‌ریزی‌های لازم در این زمینه در حال انجام است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه همچنین به اقدامات هم‌زمان برای بهبود مسیر ایواوغلی به جلفا و مرز نوردوز اشاره کرد و افزود: بازسازی بخشی از آزادراه زنجان - تبریز نیز با مشارکت بخش خصوصی در حال انجام است و حدود ۲۰۰ کیلومتر از این مسیر در دست بازسازی قرار دارد.

پورمحمدی با اشاره به تاکید دکتر پزشکیان بر بهبود مسیر تبریز - ارومیه و رفع مشکلات اعتباری این طرح، گفت: عملیات مربوط به تونل‌های این مسیر نیز در حال اجراست.

وی بازدید از چشمه ثریا را یکی از برنامه‌های این سفر عنوان کرد و گفت: این بازدید با هدف بررسی ظرفیت‌های منطقه در ارتباط با اجرای مسیر ریلی سرخس در شمال شرق کشور تا ماکو در شمال غرب انجام شد.

معاون رئیس‌جمهور اضافه کرد: این مسیر ریلی در نهایت به چشمه ثریا می‌رسد و مطالعات و مقدمات دریافت ماده ۲۳ آن در حال انجام است.

پورمحمدی ادامه داد: در جریان این سفر مسائل و مشکلاتی از جمله تأمین آب روستاها، وضعیت نامناسب پل و فرسودگی جاده بازرگان به چشمه ثریا نیز مطرح شد که برای رفع این مشکلات برنامه‌ریزی خواهد شد.

وی همچنین گفت: این سفر فرصت مناسبی بود تا از رزمندگان مستقر در این نقطه نیز دیدار و از تلاش‌های آنان قدردانی شود.




 فرمانده نداجا به ترامپ: چرا جرات نمی‌کنی یک متر جلوتر بیایی؟
۱ ساعت قبل / سایت روزنو

فرمانده نداجا به ترامپ: چرا جرات نمی‌کنی یک متر جلوتر بیایی؟

امیردریادار شهرام ایرانی: اگر دشمن ادعای محاصره اقتصادی دریایی دارد پس بخشی از کشتی‌های ما کجا می‌روند و در بنادر حضور پیدا می‌کنند و این همان تنگه احد ولایت...

 سرمقاله همشهری/ آخرین برگ ترامپ و چه باید کرد؟ | آخرین خبر
۴۰ دقیقه قبل / سایت آخرین خبر

سرمقاله همشهری/ آخرین برگ ترامپ و چه باید کرد؟ | آخرین خبر

همشهری/ «آخرین برگ ترامپ و چه باید کرد؟» عنوان یادداشت روز در روزنامه همشهری است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: ترامپ از «تحریم‌های سخت و شکننده اقتصادی» علیه ایران گفته است. این یعنی چه؟ بازگشت از میدان به اقتصاد. شکست مطلق در میدان و دیپلماسی و حالا دوباره به همان ابزاری برگشته که پیش از ج

 پیش‌بینی وضعیت جوی ۵ روز آینده؛ رگبار و رعدوبرق شدید در ۸ استان
۱۳ دقیقه قبل / خبرگزاری مهر

پیش‌بینی وضعیت جوی ۵ روز آینده؛ رگبار و رعدوبرق شدید در ۸ استان

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از احتمال وقوع رگبار و رعدوبرق در ۸ استان خبر داد و گفت: وزش باد شدید و گردوخاک نیز در برخی مناطق کشور پیش‌بینی می‌شود.

 بنزین گران تر می شود، اما با چه کیفیتی؟/ ورود متانول به بنزین و یک سؤال بزرگ برای میلیون ها راننده / شرکت نفت ستاره خلیج فارس شفاف سازی کند!
۵۲ دقیقه قبل / سایت رکنا

بنزین گران تر می شود، اما با چه کیفیتی؟/ ورود متانول به بنزین و یک سؤال بزرگ برای میلیون ها راننده / شرکت نفت ستاره خلیج فارس شفاف سازی کند!

رکنا اقتصادی: در شرایطی که دولت و وزارت نفت با کمبود تولید بنزین، دشواری واردات و سناریوهای تغییر نرخ و سهمیه سوخت روبه رو هستند، خبر استفاده از متانول در بنزین پالایشگاه ستاره خلیج فارس، یک نگرانی تازه را به پرونده پرچالش بنزین اضافه کرده است؛ نگرانی از اینکه در آینده نزدیک، شهروندان نه تنها باید برای بنزین بیشتر بپردازند، بلکه همچنان ندانند دقیقاً چه سوختی، با چه ترکیبی و با چه تبعاتی برای خودروهایشان دریافت می کنند.

 دومینوی کناره‌گیری در دولت ترامپ؛ معاون وزیر جنگ کنار می رود
۹ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

دومینوی کناره‌گیری در دولت ترامپ؛ معاون وزیر جنگ کنار می رود

یک روزنامه آمریکایی فاش کرد که وزیر ارتش ایالات متحده به علت درگیری با وزیر جنگ این کشور، پنتاگون را ترک می کند.

 سازمان تجارت دریایی بریتانیا: افزایش ۲۷ درصدی شمار کشتی‌های عبوری از تنگه هرمز طی هفته گذشته/ سخنگوی وزارت خارجه: اعلام تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران، اعلان جنگ به همه دولت‌ها است/ ادعای ترامپ: ایرانی‌ها هنوز برای یک توافق درست و مناسب آماده نیستند؛ من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم/ وال استریت ژورنال: وزیر ارتش آمریکا که متحد ونس است، تا پایان سال کناره‌گیری می‌کند
۳۰ دقیقه قبل / سایت انتخاب

سازمان تجارت دریایی بریتانیا: افزایش ۲۷ درصدی شمار کشتی‌های عبوری از تنگه هرمز طی هفته گذشته/ سخنگوی وزارت خارجه: اعلام تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران، اعلان جنگ به همه دولت‌ها است/ ادعای ترامپ: ایرانی‌ها هنوز برای یک توافق درست و مناسب آماده نیستند؛ من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم/ وال استریت ژورنال: وزیر ارتش آمریکا که متحد ونس است، تا پایان سال کناره‌گیری می‌کند

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهل و دوم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۷ روز می‌گذرد، سازمان عملیات تجارت دریایی ب...