قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

دعوای لفظی دموکرات‌ها با ترامپ: دو آمریکای متفاوت داریم - تسنیم

نامزد دموکرات‌ها برای مجلس سنای آمریکا از ایالت میشیگان به صحبت‌های ترامپ واکنش نشان داد.
 دعوای لفظی دموکرات‌ها با ترامپ: دو آمریکای متفاوت داریم - تسنیم
بین الملل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، عبدالرحمان السید، نامزد دموکرات‌ها برای مجلس سنای آمریکا از ایالت میشیگان، در واکنش به اظهارات دونالد ترامپ درباره وجود «دو آمریکای کاملاً متفاوت»، این ادعا را تأیید کرد و گفت میان دیدگاه خود و رئیس‌جمهور آمریکا درباره آینده این کشور تفاوتی اساسی وجود دارد.

ترامپ شنبه‌شب در شبکه اجتماعی تروث سوشال، تصویری از خود و همسرش ملانیا ترامپ در کنار تصویری از السید، نامزد مسلمان دموکرات، و همسر محجبه او، سارا جوکاکو، منتشر کرد و نوشت: «دو آمریکای کاملاً متفاوت.» ترامپ با جنگ علیه ایران برتری جمهوری‌خواهان در امنیت ملی را از بین برد دموکرات‌ها: دادستان‌کل آمریکا شریک فساد ترامپ است

 

السید روز یکشنبه در گفت‌وگو با شبکه سی‌ان‌ان در پاسخ به این مطلب گفت: «بله، حق با اوست.» او توضیح داد که یک تصویر از آمریکا، کشوری است که به گفته او، «دو نفر که یکدیگر را دوست ندارند اما برای کسب میلیاردها دلار از مردم در کنار هم قرار گرفته‌اند» آن را نمایندگی می‌کنند؛ در مقابل، تصویر دیگر آمریکایی است که در آن دو نفر یکدیگر را واقعاً دوست دارند و برای ساختن کشوری تلاش می‌کنند که بتوانند در آن خانواده تشکیل دهند و آینده بهتری برای فرزندانشان بسازند.

السید که اپیدمیولوژیست است، هفته گذشته در انتخابات درون‌حزبی دموکرات‌ها در میشیگان پیروز شد و اکنون باید در انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره در نوامبر با مایک راجرز، نماینده پیشین جمهوری‌خواه، رقابت کند. پیروزی او برای دموکرات‌ها اهمیت زیادی دارد، زیرا میشیگان یکی از ایالت‌های تعیین‌کننده در تلاش این حزب برای بازپس‌گیری کنترل سنا از جمهوری‌خواهان است.

ترامپ روز پنجشنبه السید را «کمونیست» و «پر از مزخرف» خوانده بود؛ اظهاراتی که با تشویق حاضران همراه شد. السید نیز در واکنش به این حمله لفظی گفت: «حداقل من اجازه نمی‌دهم حرف‌هایم وسط دفتر بیضی‌ شکل از من خارج شوند.»

السید برخلاف برخی نامزدهای جدید دموکرات، عضو سازمان «سوسیالیست‌های دموکرات آمریکا» نیست و خود را یک سرمایه‌دار می‌داند که معتقد است باید کاری کرد نظام سرمایه‌داری بهتر عمل کند.

باراک اوباما، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا، پس از پیروزی السید در انتخابات مقدماتی با او گفت‌وگو کرد؛ اقدامی که نشانه‌ای اولیه از حمایت او از کارزار انتخاباتی السید تلقی شده است. السید گفت این گفت‌وگو درباره راه‌های پیروزی در انتخابات بوده و اوباما «کسی است که درباره پیروزی در میشیگان اطلاعات زیادی دارد».

در صورت پیروزی السید در انتخابات نوامبر، او می‌تواند به نخستین سناتور مسلمان تاریخ آمریکا تبدیل شود. جمهوری‌خواهان او را «رادیکال‌ترین نامزد سنا در آمریکا» توصیف کرده‌اند و ترامپ نیز بارها از نام کامل او، عبدالرحمان محمد السید، استفاده کرده است؛ رویکردی که السید آن را مشابه استفاده جمهوری‌خواهان از نام میانی «حسین» در اشاره به باراک اوباما دانسته است.

السید در پاسخ به انتقادها از مواضعش گفت خواسته‌هایی مانند توانایی مردم برای خرید مواد غذایی، برخورداری از خدمات درمانی، برگزاری انتخابات آزاد، جلوگیری از سوءاستفاده رئیس‌جمهور از قدرت برای کسب ثروت و دسترسی مردم به هوای پاک و آب سالم، «رادیکال» نیستند.

او در ادامه تأکید کرد که تلاش‌هایی برای ترسیم چهره‌ای خاص از او به دلیل نام و پیشینه‌اش انجام خواهد شد، اما آمریکا را کشوری بسیار بزرگ‌تر از تصویری دانست که به گفته او، چهره‌هایی مانند ترامپ، جی‌دی ونس و مایک راجرز ارائه می‌کنند.

انتهای پیام/  



 سایه واشنگتن بر ادعای پهپادی بارزانی سنگینی می‌کند

سایه واشنگتن بر ادعای پهپادی بارزانی سنگینی می‌کند

ادعای هدف قرار گرفتن دفتر مسرور بارزانی با پهپادهای ایرانی، همزمان با خبرسازی درباره میانجی‌گری اربیل میان تهران و واشنگتن، ابهام‌هایی جدی درباره نقش اقلیم، اهداف آمریکا و تلاش برای گشودن جبهه‌ای تازه علیه ایران ایجاد کرده است.

 پنتاگون پایگاه‌های آمریکا را از خلیج فارس خارج می‌کند؛ فرار از تیررس موشک‌های ایران

پنتاگون پایگاه‌های آمریکا را از خلیج فارس خارج می‌کند؛ فرار از تیررس موشک‌های ایران

وزارت جنگ آمریکا در حالی امکان خارج کردن نیروها از پایگاه‌های بزرگ آمریکایی در منطقه را که در جنگ با ایران به‌شدت آسیب دیده‌اند، بررسی کرده که کشورهای خلیج فارس نگرانند این اقدام آنها را در برابر تهران آسیب‌پذیرتر کند.

 حمله پهپادی اوکراین به نیروگاه هسته‌ای زاپوریژیا

حمله پهپادی اوکراین به نیروگاه هسته‌ای زاپوریژیا

پس از حمله پهپادی نیروهای مسلح اوکراین به یک ایستگاه اتوبوس در انرگودار که توسط کارکنان نیروگاه هسته‌ای زاپوریژیا استفاده می‌شد، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژ...

 واکاوی مأموریت کوشنر در قاهره؛ تحمیل شروط اسرائیل با زبان آمریکایی - تسنیم

واکاوی مأموریت کوشنر در قاهره؛ تحمیل شروط اسرائیل با زبان آمریکایی - تسنیم

موضع کوشنر در نشست با حماس و میانجی‌ها نشان می‌دهد آمریکا در پی تحمیل شروط اسرائیل در قالب لفاظی جدید است.

 هدف قرار گرفتن یک کشتی باری در تنگه هرمز

هدف قرار گرفتن یک کشتی باری در تنگه هرمز

سازمان تجارت دریایی انگلیس از وقوع یک حادثه امنیتی در تنگه هرمز خبر داد.

 سوریه در دوراهی جنگ و بازسازی

سوریه در دوراهی جنگ و بازسازی

فشار کاخ سفید بر دمشق برای اقدام علیه حزب‌الله، دولت احمد الشرع را میان خواست واشینگتن و خطر ورود به جنگی تازه قرار داده است. سوریه در ظاهر مداخله نظامی در لبنان را رد می‌کند، اما نشانه‌هایی وجود دارد که این گزینه هنوز کاملا کنار گذاشته نشده است.

 اقتصاد عربستان به آب رفت!

اقتصاد عربستان به آب رفت!

عربستان زیر فشار هرمز و باب‌المندب با اقتصاد نفتی کوچک‌تر شده مواجه شده است.

 ادعای ارتش صهیونیستی درباره هدف قرار دادن رهبران حماس در غزه

ادعای ارتش صهیونیستی درباره هدف قرار دادن رهبران حماس در غزه

ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد در حملات امروز خود به شهر غزه، رهبران حماس را هدف قرار گرفته است.