قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۵ ساعت قبل

بورس با بازدهی 22 درصدی صدرنشین بازارها در مرداد شد - تسنیم

کارنامه مرداد بازارها از تغییر مقصد نقدینگی و پیشتازی بورس در میان بازارها حکایت دارد.
 بورس با بازدهی 22 درصدی صدرنشین بازارها در مرداد شد - تسنیم

اقتصادی

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بررسی عملکرد بازارهای مختلف در مردادماه نشان می‌دهد بورس با ثبت بازدهی 22 درصدی، در صدر بازارهای سرمایه‌گذاری قرار گرفته و در این ماه فاصله محسوسی با سایر بازارها داشته است.

بر اساس این بررسی، بازار نقره با بازدهی 17 درصدی در رتبه دوم قرار گرفت و طلا نیز رشد 12 درصدی را تجربه کرد. اوراق بدهی با بازدهی 3.3 درصدی و مسکن با رشد 2.5 درصدی در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند. در مقابل، بازار ارز و خودرو در مردادماه با افت همراه شدند؛ به‌طوری که قیمت دلار یک درصد کاهش یافت و خودروهای داخلی و خارجی نیز هر کدام افت 2.5 درصدی را ثبت کردند.

عملکرد متفاوت بازارها در مردادماه نشان می‌دهد بخشی از نقدینگی در این ماه به سمت بازار سرمایه حرکت کرده است. رشد قابل توجه بورس در شرایطی رخ داده که برخی بازارهای موازی، از جمله دلار، طلا و بازار خودرو، بازدهی کمتری داشته یا حتی با کاهش قیمت مواجه شده‌اند.

عواملی همچون کاهش بخشی از ریسک‌های سیاسی، افزایش انتظارات تورمی، ارزندگی نسبی سهام پس از یک دوره طولانی رکود و افزایش تقاضا در بازار سرمایه از جمله عوامل مؤثر بر رشد بورس عنوان می‌شوند.

در این میان، همزمانی رشد 22 درصدی بورس با کاهش یک درصدی نرخ دلار از اهمیت بیشتری …





 وقتی دولینگو همدلی را با شوخی ترکیب می‌کند؛ یک اتفاق ساده که به نفع برند تمام شد
۵۷ دقیقه قبل / سایت توسعه برند

وقتی دولینگو همدلی را با شوخی ترکیب می‌کند؛ یک اتفاق ساده که به نفع برند تمام شد

توسعه برند؛ دولینگو پس از آنکه پیشرفت ۳۰۱ روزه یک کودک ۱۰ ساله بستری در بیمارستان را در چند دقیقه بازگرداند، با موجی از درخواست‌های مشابه کاربران مواجه شد؛ اما واکنش‌های متفاوت و گاه تند این برند، ماجرا را به یک اتفاق پرمخاطب در شبکه‌های اجتماعی تبدیل کرد.

 حجت کریمی مدیرعامل تراکتور: بیرانوند فعلاً مشمول خدمت سربازی نیست
۲۸ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

حجت کریمی مدیرعامل تراکتور: بیرانوند فعلاً مشمول خدمت سربازی نیست

حجت کریمی مدیرعامل تراکتور با اشاره به آخرین وضعیت خدمت سربازی علیرضا بیرانوند اعلام کرد که باشگاه همچنان پیگیر این پرونده است.

 افزایش عمق رکود در اقتصاد ایران
۳۴ دقیقه قبل / سایت فردای اقتصاد

افزایش عمق رکود در اقتصاد ایران


 صعود شاخص کل به کانال ۶ میلیون واحد؛ ارزش معاملات به ۴۴۴ همت رسید
۱۰ دقیقه قبل / سایت صدای بورس

صعود شاخص کل به کانال ۶ میلیون واحد؛ ارزش معاملات به ۴۴۴ همت رسید

بازار سرمایه در معاملات امروز با ثبت رشد شاخص‌ها و گردش قابل توجه نقدینگی، در فضایی مثبت به کار خود پایان داد؛ جایی که شاخص کل از مرز ۶ میلیون واحد عبور کرد و ارزش معاملات به بیش از ۴۴۴ هزار میلیارد ریال رسید.

 عکس روز ناسا از پرواز شهاب‌سنگ‌ها
۴۰ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسکانیوز

عکس روز ناسا از پرواز شهاب‌سنگ‌ها

عکس روز ناسا یک نمای کامل را از بارش شهابی برساوشی به نمایش می‌گذارد.

 نقدینگی؛ گلوگاه پنهان تولید خودرو
۲ ساعت قبل / سایت دنیای خودرو

نقدینگی؛ گلوگاه پنهان تولید خودرو

حل مشکل نقدینگی صنعت‌خودرو تنها با افزایش سقف تسهیلات بانکی امکان‌پذیر نیست. باید چرخه مالی صنعت نیز اصلاح شود