قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

هوش مصنوعی؛ پیشران رفاه و امنیت آذربایجان‌شرقی با پیوند نخبگان و فتا - تسنیم

رئیس بنیاد نخبگان آذربایجان شرقی، گفت: هوش مصنوعی با کاربرد هدفمند، رفاه، امنیت و آرامش جامعه را تقویت می‌کند.
 هوش مصنوعی؛ پیشران رفاه و امنیت آذربایجان‌شرقی با پیوند نخبگان و فتا - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، تسریع در حرکت به سمت اقتصاد و حکمرانی مبتنی بر داده، دیگر یک انتخاب فناورانه صرف نیست؛ بلکه ضرورتی برای افزایش بهره‌وری، ارتقای کیفیت خدمات عمومی و تقویت امنیت در برابر تهدیدات نوظهور به شمار می‌رود. هوش مصنوعی در این میان، می‌تواند حلقه اتصال میان ظرفیت‌های علمی دانشگاه‌ها، نیازهای واقعی صنعت و مأموریت‌های دستگاه‌های خدمت‌رسان باشد.

آذربایجان‌شرقی با برخورداری از ظرفیت‌های صنعتی، تولیدی، دانشگاهی و نیروی انسانی متخصص، زمینه مناسبی برای توسعه کاربردهای هوش مصنوعی دارد؛ ظرفیتی که بهره‌برداری از آن، نیازمند شناخت دقیق مسائل دستگاه‌ها، دسترسی مسئولانه به داده‌ها و تعریف پروژه‌های کاربردی و مسئله‌محور است.

هم‌افزایی نهادهای علمی با مجموعه‌های تخصصی در حوزه امنیت سایبری نیز می‌تواند مسیر تبدیل ایده‌های نخبگانی به راهکارهای عملیاتی را کوتاه‌تر کند؛ رویکردی که علاوه بر پیشگیری از آسیب‌های فضای مجازی، در حوزه‌های سلامت، صنعت، خدمات و تولید نیز آثار ملموسی بر زندگی مردم خواهد داشت.

یوسف زندی، رئیس بنیاد نخبگان آذربایجان‌شرقی، روز یکشنبه در نشست مشترک کارگروه هوش مصنوعی بنیاد نخبگان استان با پلیس فتای آذربایجان‌شرقی، با تأکید بر اهمیت توجه به هوش مصنوعی به‌عنوان فناوری نوین دنیای معاصر، اظهار کرد: امروز هوش مصنوعی در حوزه‌های سیاسی، امنیتی، اجتماعی، سلامت و بهداشت و دیگر عرصه‌ها می‌تواند گره‌گشای مسائل و مشکلات جامعه و زمینه‌ساز امنیت و آرامش باشد.

وی با اشاره به شرایط حساس کنونی، افزود: گام‌های علمی کشور باید هدفمند و مرحله‌ای برداشته شود تا مسیر رشد و توسعه، همراه با خروجی‌های مشخص و ارائه راهکارهای عملی باشد.

رئیس بنیاد نخبگان آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه هوش مصنوعی در شمار حوزه‌های مهم میان‌رشته‌ای قرار دارد، گفت: این فناوری امروز در اغلب حوزه‌ها و شاید بتوان گفت در تمامی زمینه‌ها، ظرفیت اثرگذاری و ارائه راه‌حل دارد.

زندی، جوانان نخبه و متخصص هوش مصنوعی را از سرمایه‌ها و ظرفیت‌های ارزشمند استان دانست و از مسئولان پلیس فتا خواست با توجه به این توانمندی‌ها، زمینه عینیت‌بخشی به ایده‌ها و بهره‌گیری از ظرفیت نخبگان در مسیر تحقق اهداف مشترک را فراهم کنند.

سرهنگ اکبر محمدجعفری، رئیس پلیس فتای آذربایجان‌شرقی نیز در این نشست با استقبال از اهتمام بنیاد نخبگان استان برای گسترش همکاری‌های دوجانبه، اظهار کرد: بنیاد نخبگان یکی از مجموعه‌هایی است که پلیس فتا باید ارتباط و همکاری مستمر و مؤثری با آن داشته باشد.

وی با اشاره به ضعف موجود در شناخت و به‌کارگیری هوش مصنوعی در سازمان‌ها، دستگاه‌های اجرایی، بخش خصوصی و واحدهای تولیدی و صنعتی، افزود: میزان شناخت و استفاده از این فناوری در سطح استان، به‌ویژه در حوزه‌های صنعت، صنعت نظامی و دفاعی، نیازمند تقویت جدی است.

رئیس پلیس فتای آذربایجان‌شرقی تأکید کرد: نخبگان هوش مصنوعی باید در کنار معرفی علمی و کاربردی این فناوری به سازمان‌ها و بخش خصوصی، نیازهای واقعی مجموعه‌ها را نیز احصا کنند؛ چراکه هوش مصنوعی برای عملکرد مؤثر، به داده و شناخت دقیق فرایندها نیاز دارد.

وی ادامه داد: متخصصان این حوزه باید سازمان‌ها و واحدهای اداری، صنعتی، تولیدی، خدماتی و بهداشتی را به‌درستی بشناسند، دستورالعمل‌ها و فرایندهای آنان را بررسی کنند و پس از نیازسنجی، خدمات قابل ارائه مبتنی بر هوش مصنوعی را طراحی کنند.

محمدجعفری، صنعت، تولید و سلامت را سه اولویت اصلی جامعه برای پاسخ‌گویی به نیازها با استفاده از فناوری هوش مصنوعی عنوان کرد و گفت: متأسفانه بخشی از سازمان‌ها و فعالان بخش خصوصی، به دلیل شناخت ناکافی از موقعیت خود و کارکردهای هوش مصنوعی، هنوز ورود مؤثری به این عرصه نداشته‌اند.

وی نقش پلیس فتا را در این مسیر، همیاری، همکاری و حمایت دانست و از آمادگی این مجموعه برای همکاری در پروژه‌های هوش مصنوعی و ارائه مشورت‌ها و راهکارهای لازم به نخبگان و متخصصان خبر داد.

در ادامه این نشست، متخصصان و نخبگان هوش مصنوعی استان ضمن معرفی پروژه‌های موفق و تشریح کاربردهای آن‌ها، دیدگاه‌ها، پیشنهادها، راهکارها و انتقادهای خود را مطرح کردند.

نخستین نشست مشترک بنیاد نخبگان آذربایجان‌شرقی و پلیس فتای فرماندهی انتظامی استان با محور بررسی راهکارهای همکاری مؤثر و دوسویه در حوزه هوش مصنوعی، به همت کارگروه هوش مصنوعی بخش دانشجویی برگزار شد و مقرر است نشست‌های تخصصی آن در آینده نیز ادامه یابد.

انتهای پیام/  





 روس‌اتم: به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران ادامه می‌دهیم
۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

روس‌اتم: به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران ادامه می‌دهیم

مدیرعامل شرکت روس‌اتم تأکید کرد این شرکت روسی با وجود محدودیت‌ها و تحریم‌های در حال گسترش علیه آن، به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران، مصر، مجارستان و هند ادامه می‌دهد.

 شناسایی شبکه رشا و ارتشا در حوزه معادن در این استان/ ۲۵ نفر تحت تعقیب قضایی
۲ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

شناسایی شبکه رشا و ارتشا در حوزه معادن در این استان/ ۲۵ نفر تحت تعقیب قضایی

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان یزد از شناسایی و تعقیب قضایی یک شبکه رشا و ارتشا در حوزه معادن این استان خبر داد و گفت که در این پرونده ۲۵ نفر تحت تعقیب قرار گرفته‌اند.

 چرا امام حسن عسکری(ع) به سامرا آمدند و ایشان چگونه به شهادت رسیدند؟
۳ ساعت قبل / سایت جماران

چرا امام حسن عسکری(ع) به سامرا آمدند و ایشان چگونه به شهادت رسیدند؟

هشتم ربیع الاول سال 260 هجری قمری بود که امام عسکری علیه السلام با توطئه معتمد عباسی در شهر سامرا به شهادت رسیدند. معتمد قصد آن داشت که این شهادت را مرگ طبیعی جلوه دهد.

 رسمی؛ رونالدینیو بعد از ۱۱ سال به فوتبال برگشت!
۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رسمی؛ رونالدینیو بعد از ۱۱ سال به فوتبال برگشت!

پایگاه خبری فوتبالی- دنیای فوتبال شاهد یکی از عجیب‌ترین بازگشت‌های سال‌های اخیر است؛ رونالدینیو، اسطوره برزیلی و برنده توپ طلای ۲۰۰۵، در ۴۶ سالگی بار دیگر به فوتبال ایتالیا برگشته و به‌عنوان بازیکن راونا در سری C فعالیت خواهد کرد. به گزارش فوتبالی، باشگاه راونا در ماه ژوئن رسما اعلام کرده بود که رونالدینیو به‌عنوان بازیکن ثبت خواهد شد و حتی قرار است پیراهن شماره ۱۰ را بر تن کند. این اتفاق بیش از یک دهه پس از آخرین حضور حرفه‌ای رونالدینیو در زمین رخ می‌دهد. آخرین بازی رسمی او در سپتامبر ۲۰۱۵ با پ ...,سری سی,راونا,رونالدینیو,بارسلونا,تیم ملی برزیل,نقل و انتقالات,پیشنهاد سردبیر

 ویدئو | صدوهفتادوسه شب حضور حماسی مردم مشهد در خیابان | راه آقای شهید ایران را ادامه خواهیم داد (۲۹ مرداد ۱۴۰۵)
۲ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

ویدئو | صدوهفتادوسه شب حضور حماسی مردم مشهد در خیابان | راه آقای شهید ایران را ادامه خواهیم داد (۲۹ مرداد ۱۴۰۵)

مردم مشهد همراه با دیگر شهر‌ها ۱۷۳ شب است که خیابان را رها نکرده‌اند. خیابانی که سنگر مهمی در برابر دشمن سفاک آمریکایی و صهیونی است. خیابانی که طومار توطئه‌های دشمنان ایران را در هم پیچیده است.

 تحریم‌های تازه آمریکا علیه افراد و نهادهای مرتبط با ایران اعلام شد
۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

تحریم‌های تازه آمریکا علیه افراد و نهادهای مرتبط با ایران اعلام شد

وزارت خزانه‌داری آمریکا فهرست جدیدی از تحریم‌ها علیه اشخاص و نهادهای مرتبط با ایران، کوبا، حزب‌الله و روسیه منتشر کرد؛ در این میان نام سه تبعه ترکیه‌ای مرتبط با ایران نیز دیده می‌شود.