قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۳ ساعت قبل

3حادثه رانندگی در محورهای شهرستان دیر 8 مصدوم بر جای گذاشت - تسنیم

وقوع 3 حادثه رانندگی در محورهای شهرستان دیر در مجموع منجر به مصدومیت 8 نفر شد.
 3حادثه رانندگی در محورهای شهرستان دیر 8 مصدوم بر جای گذاشت - تسنیم

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

استانها

عباس ریزیان، رئیس جمعیت هلال‌احمر شهرستان دیر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با اشاره به فعالیت شبانه‌روزی امدادگران این جمعیت در سواحل، محورهای مواصلاتی و مناطق کوهستانی شهرستان، از وقوع 3 حادثه رانندگی در محورهای شهرستان دیر خبر داد که در مجموع منجر به مصدومیت 8 نفر شد.

ریزیان با اشاره به جزئیات نخستین حادثه، بیان کرد: طی گزارش مرکز کنترل و هماهنگی عملیات 112 مبنی بر واژگونی یک دستگاه خودرو سواری پراید هاچ‌بک در جاده دیر به دشتی، بلافاصله تیم عملیاتی پایگاه امداد و نجات جاشک به محل حادثه اعزام شد.

وی با بیان اینکه این حادثه 4 مصدوم بر جای گذاشت، افزود: پس از حضور نیروهای امدادی در صحنه و انجام اقدامات اولیه درمانی، مصدومان توسط نجاتگران هلال‌احمر و عوامل اورژانس 115 به بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان کنگان منتقل شدند.

حادثه … …



سایت اقتصاد ۲۴

مرگ مرموز رزیدنت جوان در بیمارستان؛ دو روز بعد پیکرش پیدا شد/ زخم خودکشی پزشکان بازتر شد

ترامپ به دنبال مذاکره با ایران یا تغییر حکومت؟/ روایت متفاوت اندیشکده آمریکایی از سناریوی تحریمی
سایت اقتصاد ۲۴

ترامپ به دنبال مذاکره با ایران یا تغییر حکومت؟/ روایت متفاوت اندیشکده آمریکایی از سناریوی تحریمی

شورای روابط خارجی آمریکا با بررسی پیامدهای شش ماه جنگ ایران، محاسبه اولیه ترامپ درباره توان مقاومت تهران را اشتباه دانست و هشدار داد اختلال در تنگه هرمز، افزایش آسیب‌پذیری متحدان واشنگتن و تغییر موازنه منطقه‌ای می‌تواند آمریکا را در مسیر یک شکست راهبردی قرار دهد.
مرداد؛ ماه ثبات فشار تورمی بر خانوارها
سایت اکوایران

مرداد؛ ماه ثبات فشار تورمی بر خانوارها

اکوایران: سه شاخص تورمی ماهانه، نقطه به نقطه و سالانه در مرداد امسال نسبت به تیرماه افزایش یافته و همچنین تورم نقطه به نقطه و سالانه به رکوردشکنی ادامه داده‌اند. موضوعی که نشان از تداوم فشار تورمی در ماه‌های اخیر داشته و ضرورت اقدام فوری دولت برای کنترل تورم را یادآور می‌شود.
هر چه سریع‌تر تمامش کنید، کشور به کلی نابود خواهد شد| چرا پوتین با وجود همه ناکامی‌ها هم‌چنان می‌جنگد؟
سایت اکوایران

هر چه سریع‌تر تمامش کنید، کشور به کلی نابود خواهد شد| چرا پوتین با وجود همه ناکامی‌ها هم‌چنان می‌جنگد؟

اکوایران: به رغم خستگی عمومی از جنگ، مشکلات اقتصادی ناشی از آن و افزایش حملات اوکراین به خاک روسیه، بعید به نظر می‌رسد دیدگاه رهبر مسکو در مورد این‌که در نهایت به پیروزی خواهد رسید، تغییر کند.
سایت اکوایران

اختلافات بر سر کنوانسیون خزر چیست؟

سایت رویداد‌ ۲۴

صحبت‌های احساسی رونالدو درباره جورجینا