
استانها
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، محمد انصاری، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان البرز در نشست شورای مدیران این ادارهکل با اشاره به ظرفیتهای معدنی استان گفت: البرز از نظر تعداد معادن در رتبه بیستونهم کشور قرار دارد و برای ارتقای نظارت و پایش فعالیتهای معدنی، اجرای سامانه هوشمند پایش و مانیتورینگ معادن شن و ماسه در دستور کار قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه در حوزه صنایع دانشبنیان 338 پروانه و 179 جواز تأسیس صادر شده که نشاندهنده ظرفیت قابلتوجه استان در توسعه تولیدات فناورانه و دانشبنیان است، به نقش صنعت در تجارت خارجی استان اشاره کرد و ادامه داد: حدود 76 درصد صادرات غیرنفتی البرز ماهیت صنعتی دارد و ارزش صادرات استان به بیش از یک میلیارد دلار رسیده است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان البرز عنوان کرد: یکهزار و چهار بنگاه اقتصادی آسیبدیده در استان شناسایی شده که شامل 782 واحد صنفی و 222 واحد صنعتی است و حمایت از این واحدها با هدف حفظ تولید و اشتغال دنبال میشود. بیش از 95 درصد مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان در سال 1404 اجرایی شده است.
انصاری با اشاره به اینکه بیشترین مصوبات اجراشده در حوزه …








