قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۱۳

اکونومیست: ایران محاسبات آمریکا را بهم زد/ ترامپ در باتلاق 2 گزینه بد - تسنیم

یک رسانه انگلیسی گزارش داد ترامپ در باتلاق 2 گزینه بد و بدتر مقابل ایران گرفتار شده و راه خروج پیدا نمی‌کند.
 اکونومیست: ایران محاسبات آمریکا را بهم زد/ ترامپ در باتلاق 2 گزینه بد - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، در ادامه تحلیل‌های محافل رسانه‌ای غربی و آمریکایی از وضعیت جنگ منطقه‌ای و بحرانی که آمریکا و متحدانش گرفتار آن شده‌اند، مجله انگلیسی اکونومیست در مقاله‌ای تحت عنوان «ترامپ در باتلاق ایران: نه جنگ قاطع، نه صلح پایدار»، به بررسی گزینه‌های پیچیده ایالات متحده مقابل ایران پرداخت که شرح این مقاله به شکل زیر است.

سراسر منطقه در وضعیت متشنج و ناپایدار

توافق موقت صلح بین ایالات متحده و ایران نتوانسته است آتش‌بس پایدار ایجاد کند یا مسیر روشنی برای مذاکرات باز کند. تنگه هرمز عملاً بسته است و تبادل آتش ادامه دارد، در حالی که کشورهای خلیج فارس تلاش می‌کنند تا برای بازگشایی این آبراه و جلوگیری از تشدید بیشتر تنش، به یک توافق موقت دست یابند.

چند روز قبل دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، از تهدید خود مبنی بر «حمله گسترده» به ایران عقب‌نشینی کرد و اظهار داشت که مذاکرات در حال پیشرفت است. با این حال، تهران آخرین پیشنهادات را رد کرد. این تناقض، شکنندگی تفاهمات موجود و اتکای مداوم هر دو طرف به ترکیبی از فشار نظامی و تلاش‌های محدود دیپلماتیک را نشان می‌دهد.

ایالات متحده و ایران در 17 ژوئن یک توافق‌نامه موقت صلح امضا کردند. طبق این تفاهم‌نامه، قرار بود دو کشور به یک توافق‌نامه جامع نزدیک‌تر شوند، اما در عوض، آنها خیلی زود به چانه‌زنی بر سر تنگه هرمز بازگشتند. حتی اگر دیپلمات‌ها بتوانند به راه‌حلی برسند، که بعید به نظر می‌رسد، ممکن است چیزی بیش از یک راه‌حل موقت برای توافقی نباشد که از ابتدا شکننده بود.

این تفاهمنامه در تاریخ 6 جولای شروع به فروپاشی کرد و تبادل آتش میان دو طرف در دریا بر سر تنگه هرمز از سر گرفته شد و سپس آمریکا حدود دو هفته حملات هوایی مداوم را علیه ایران آغاز کرد که عمدتاً زیرساخت‌های جنوب این کشور را هدف قرار می‌داد و تهران هم با حملات شدید موشکی و پهپادی به پایگاه‌های آمریکا در کشورهای خلیج فارس پاسخ می‌داد و اردن را هم به بانک اهدافش اضافه کرد.

اما ناگهان در 24 جولای، ترامپ بمباران‌ها علیه ایران را متوقف کرد و مقامات آمریکایی گفتند که مشتاق دادن فرصت به دیپلماسی هستند. آمریکایی‌ها همچنین به شکل پنهانی نگرانی خود را در مورد کاهش ذخایر …



 کره جنوبی: کره شمالی بین ۸۰ تا ۱۲۰ کلاهک هسته‌ای در اختیار دارد
۲۳ دقیقه قبل / سایت انتخاب

کره جنوبی: کره شمالی بین ۸۰ تا ۱۲۰ کلاهک هسته‌ای در اختیار دارد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

کره جنوبی می‌گوید پیونگ‌یانگ تا ۱۲۰ کلاهک هسته‌ای دارد.

به گزارش انتخاب، کره جنوبی برآورد می‌کند کره شمالی بین ۸۰ تا ۱۲۰ کلاهک هسته‌ای در اختیار دارد؛ رقمی که به‌طور قابل‌توجهی بالاتر از برآورد اخیر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، یعنی ۵۷ کلاهک است.

آن گیو-بک، وزیر دفاع کره جنوبی، گفت این بازه بر اساس تحقیقات نهادهای پژوهشی خصوصی به دست آمده و تأکید کرد که ارتش کره جنوبی نمی‌تواند رقم دقیق را به‌طور رسمی تأیید کند.



 فریمن: ترامپ مانند یک کودک دو ساله رفتار می‌کند / ادعای کنترل تنگه هرمز مزخرف است + فیلم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

فریمن: ترامپ مانند یک کودک دو ساله رفتار می‌کند / ادعای کنترل تنگه هرمز مزخرف است + فیلم

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، چاس فریمن با انتقاد شدید از رویکرد دونالد ترامپ، وی را به جای یک رئیس‌جمهور، به «هیولا» تشبیه کرد و تأکید نمود که رفتار او در عرصه بین‌المللی، نامنظم و ناشی است.

او تصریح کرد که در شرایط فعلی، ایالات متحده بدون اعزام نیروی زمینی قادر به دستیابی به هیچ دستاورد قابل توجهی در روابط خارجی نخواهد بود.

این تحلیل‌گر ارشد با اشاره به نقش کلیدی سلطنت عمان به عنوان میانجی، ابراز تأسف کرد که ترامپ به جای بهره‌گیری از این دیپلماسی مؤثر، به تهدید عمان روی آورده است؛ در حالی که عمان و ایران در تلاش برای تدوین یک طرح بلندمدت جهت تضمین باز ماندن تنگه هرمز هستند.

فریمن در تندترین بخش اظهارات خود، ادعا‌های ترامپ مبنی بر کنترل تنگه هرمز را «مزخرف» نامید و افزود: «او مانند یک کودک دو ساله است که واقعیت را نمی‌پذیرد، کج‌خلقی می‌کند و به همین دلیل تمام اعتبار خود را در سطح جهانی از دست می‌دهد.»

کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی



 گاف امنیتی نخست‌وزیر جدید انگلیسی
۱ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

گاف امنیتی نخست‌وزیر جدید انگلیسی

اندی برنهام، نخست‌وزیر بریتانیا، گفت: از تبادل پیام با فردی که خود را به جای «سوزی وایلز»، رئیس دفتر دونالد ترامپ در کاخ سفید جا زده بود، احساس شرمساری نمی‌کند.  برنهام به خبرنگاران گفت: احساس شرمساری ندارم؛ زیرا تبادل پیام بسیار محدود و بی‌اهمیت بود و در واقع، خیلی زود متوجه شدم که باید این موضوع گزارش شود و همین کار را هم کردم.» 

اندی برنهم در واکنش به این گزارش‌ها تصریح کرد: این یک تبادل پیام کاملاً حداقل و بدون هیچ اهمیت یا اثری بود. در واقع خیلی سریع متوجه شدم که این مسئله باید به مقامات امنیتی گزارش شود و بلافاصله این کار را انجام دادم. 

در همین حال، یکی از مقامات کاخ سفید تأکید کرده است که این حادثه هیچ ارتباطی با هک شدن مجدد دستگاه‌های ارتباطی رئیس دفتر ترامپ ندارد. 

اندی برنهام پیام‌هایی را با فردی مبادله کرده است که خود را سوزی وایلز، رئیس دفتر کاخ سفید و از نزدیک‌ترین مشاوران دونالد ترامپ، جا زده بود. 

این رخنه امنیتی که نخستین‌بار توسط نشریه پولیتیکو فاش شد، موجب نگرانی شدید سفارت بریتانیا در واشنگتن شده تا جایی که این موضوع را رسماً با کاخ سفید در میان گذاشته است. با این حال، دفتر نخست‌وزیری بریتانیا (داونینگ استریت) اعلام کرده است که درباره مسائل مربوط به امنیت ملی اظهار نظر نمی‌کند. 

بر اساس اطلاعات منتشرشده، این ارتباطات به صورت متنی بوده و هیچ پیام مهم یا حائز اهمیتی ردوبدل نشده است. اندی برنهام پس از مدت کوتاهی به هویت فرستنده مشکوک شده و موضوع را بلافاصله به مقامات ذی‌صلاح گزارش داده است. 

اندی برنهم در واکنش به این گزارش‌ها تصریح کرد: این یک تبادل پیام کاملاً حداقل و بدون هیچ اهمیت یا اثری بود. در واقع خیلی سریع متوجه شدم که این مسئله باید به مقامات امنیتی گزارش شود و بلافاصله این کار را انجام دادم. 

در همین حال، یکی از مقامات کاخ سفید تأکید کرده است که این حادثه هیچ ارتباطی با هک شدن مجدد دستگاه‌های ارتباطی رئیس دفتر ترامپ ندارد.  سابقه حملات فیشینگ و نفوذ به فهرست مخاطبان

تلاش‌ها برای فیشینگ و جعل هویت …



 ترامپ هیچ برگ برنده‌ای ندارد!
۱ ساعت قبل / سایت مشرق

ترامپ هیچ برگ برنده‌ای ندارد!

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی جهان بین اظهارات استیو هانکه، اقتصاددان آمریکایی را منتشر کرد که معتقد است:

ایرانی‌ها به‌وضوح و با اختلافی عظیم، یک پیروزی بسیار بزرگ به دست آورده‌اند و حالا عملاً همه برگ‌های برنده را در اختیار دارند؛ ترامپ هیچ برگ برنده‌ای ندارد.

نتیجه این وضعیت، افزایش قدرت ایران بر تنگه و طرح پیش‌شرط‌های مختلف برای بازگشایی آن است.




*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.



 شیخ خطیب: دولت لبنان همدست دشمن است/ در کنار ایران پیروز می‌شویم - تسنیم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

شیخ خطیب: دولت لبنان همدست دشمن است/ در کنار ایران پیروز می‌شویم - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، شیخ علی الخطیب، نایب‌رئیس مجلس اعلای اسلامی شیعیان لبنان، با صدور بیانیه‌ای در واکنش به ادامه جنایات وحشیانه صهیونیست‌ها علیه مردم لبنان، به ویژه جنایاتی که طی یک هفته گذشته در میان انفعال و مواضع خائنانه دولت لبنان انجام شده، اعلام کرد که جهان در برابر تجاوزات وحشیانه دشمن صهیونیستی به لبنان، تخریب روستاها، هتک حرمت قبور، کشتار کودکان و نابودی تمدن و زیرساخت‌های کشور ما سکوت کرده است.

دولت نامشروع لبنان در ریخته شدن خون لبنانی‌ها شریک است

شیخ علی الخطیب اظهار داشت: نکته تاسف بار اینجاست که برخی طرف‌ها در داخل خود لبنان وجود دارند که در آنچه در جنوب و کل کشور اتفاق می‌افتد، با دشمن اسرائیلی توطئه و همکاری می‌کنند. در داخل لبنان توطئه‌گرانی هستند که با دشمن صهیونیستی همکاری و این رژیم را برای ارتکاب جنایات بیشتر علیه مردم لبنان گستاخ‌تر می‌کنند.

وی افزود: ولی ما همچنان با عزمی راسخ و با قدرت و یقین در برابر این موجودیت وحشی ایستاده‌ایم و به خواست خداوند، پروژه صهیونیستی را که شر مطلق است شکست خواهیم داد. ما همچنین با وجود توطئه‌های همه طرف‌ها و نیز توطئه‌ای که دولت لبنان در همکاری با اشغالگران صهیونیست علیه کشور طراحی کرده است، جنوب را آزاد می‌کنیم.

این شخصیت دینی لبنان تاکید کرد: دولت به اشغالگری صهیونیست‌ها در جنوب لبنان مشروعیت داده و تجاوزات وحشیانه دشمن و کشتار کودکان و زنان لبنانی را توجیه می‌کند. دولت و مقامات لبنانی به مردم قول دادند که دیپلماسی، جنوب را آزاد خواهند کرد، دشمن اسرائیلی را مجبور به عقب‌نشینی خواهد کرد، مردم به خانه‌هایشان بازخواهند گشت و شهرهایشان بازسازی و بهتر از قبل خواهد شد. پس این دیپلماسی کجاست؟ حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد هشدار شیخ خطیب درباره انفجار خشم لبنانی‌ها: دولت از خطای خود برگردد

نایب‌رئیس مجلس اعلای اسلامی شیعیان لبنان، گفت: این دیپلماسی که دولت لبنان از آن دم می‌زند چه چیزی جز اعطای مشروعیت به دشمن اسرائیلی برای ماندن در جنوب لبنان به ارمغان آورده است؟ این دولت نامشروع از طریق اقدامات خود از جمله مذاکرات مستقیم و توافق با دشمن صهیونیستی، در ریخته شدن خون مردم …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 پرادعای تنها در جنگ با ایران
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پرادعای تنها در جنگ با ایران

درخواست‌های ترامپ از دیگر کشورها برای ورود به جنگ به در بسته برخورد کرده است و برخی کشورها هم خواستار استقلال نظامی از آمریکا شده اند.
 مرحله جدید حملات یمنی به عربستان آغاز شد
سایت تابناک

مرحله جدید حملات یمنی به عربستان آغاز شد

منابع یمنی با اعلام جزئیات ۳ معادله خود علیه دشمن، به عربستان هشدار دادند که مرحله بعدی دردناک‌تر خواهد بود.
 الحدث به نقل از منابع آگاه: ترامپ دستور داده مذاکرات با ایران برای چند هفته متوقف شود
سایت هم میهن

الحدث به نقل از منابع آگاه: ترامپ دستور داده مذاکرات با ایران برای چند هفته متوقف شود

الحدث به نقل از منابع آگاه ادعا کرد که مذاکرات با ایران به دستور ترامپ برای چند هفته متوقف می‌شود.
 روسیه دو شهر دیگر را تصرف کرد
سایت هم میهن

روسیه دو شهر دیگر را تصرف کرد

روسیه از تصرف دو شهرک نیکولایپولیه و ماتیاشِوو خبر داد.
 وقتی غول‌های چینی از تنگه هرمز می‌گریزند!
سایت تابناک

وقتی غول‌های چینی از تنگه هرمز می‌گریزند!

دو غول کشتیرانی دولتی چین در بحبوحه تداوم تنش‌های منطقه‌ای، عبور نفتکش‌های خود از تنگه هرمز و باب‌المندب را متوقف کرده‌اند؛ تصمیمی که حالا انتقال کشتی‌به‌کشت...
 «فدوروف» علیه «زلنسکی»
روزنامه شرق

«فدوروف» علیه «زلنسکی»

میخائیلو فدوروف، وزیر دفاع پیشین اوکراین، برخلاف خواسته ولودیمیر زلنسکی، می‌گوید‌ حتی اگر جنگ با روسیه همچنان ادامه داشته باشد، این کشور باید راهی برای برگزاری انتخابات پیدا کند.
 هشدار پنتاگون به ۳۰ دانشگاه آمریکا!
سایت تابناک

هشدار پنتاگون به ۳۰ دانشگاه آمریکا!

پنتاگون در اقدامی تازه، ۳۰ دانشگاه آمریکایی را موظف کرده تا دو هفته آینده همکاری‌های علمی، پژوهشی و مالی خود با موسسات خارجی را مورد بررسی قرار دهند؛ اقدامی...
 سرگردانی نفتکش‌های چینی برگشت خورده از تنگه هرمز
سایت تابناک

سرگردانی نفتکش‌های چینی برگشت خورده از تنگه هرمز

بلومبرگ می‌گوید که دو نفتکش چینی که از مسیر عمانی برگشت خورده‌اند، در میانه تنگه سرگردانند.