قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱ ساعت قبل

ملت ایران اجازه نمی‌دهد دشمن امنیت کشور را خدشه‌دار کند - تسنیم

نماینده مجلس گفت: ملت ایران در برابر تهدیدات دشمن ایستادگی می‌کند و اجازه خدشه به امنیت کشور را نمی‌دهد.
 ملت ایران اجازه نمی‌دهد دشمن امنیت کشور را خدشه‌دار کند - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، علی حدادی، نماینده مردم شهرستان‌های غرب استان البرز در مجلس شورای اسلامی در مراسم اربعین تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب که در مسجد روستای قوهه در چهارباغ برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا بر ضرورت تداوم مسیر شهیدان و پاسداری از آرمان‌های انقلاب اسلامی تأکید کرد.

وی با اشاره به تشییع باشکوه پیکر رهبر شهید و قائد امت اظهار کرد: این حضور گسترده مردمی، نشانه تجدید عهد و پیمان ملت‌های آزاده با مسیر شهدا و آرمان‌های انقلاب اسلامی است و امروز هرچه داریم، به برکت خون پاک شهدا و ایستادگی ملت ایران به دست آمده است.

نماینده مردم شهرستان‌های غرب استان البرز در مجلس شورای اسلامی خداباوری، توکل بر خداوند، توسل به ائمه اطهار(ع)، مردم‌باوری، خودباوری، استقلال‌طلبی و استکبارستیزی را از مهم‌ترین مبانی و ویژگی‌های حرکت انقلاب اسلامی دانست و گفت: ملت ایران باید با تکیه بر توان داخلی و اعتماد به ظرفیت‌های خود، مسیر پیشرفت و استقلال کشور را ادامه دهد.

حدادی با اشاره به درس‌ها و عبرت‌های واقعه عاشورا، بر ضرورت بصیرت، اقدام به‌موقع و پرهیز از دنیاطلبی و ترس از دشمن تأکید کرد و ادامه داد: تجربه عاشورا به ما می‌آموزد که جامعه باید در برابر فتنه‌ها و عملیات روانی دشمن هوشیار باشد و در زمان مناسب وظیفه خود را انجام دهد.

وی همچنین با اشاره به تحولات منطقه و شکل‌گیری محور مقاومت، آن را یکی از دستاوردهای راهبردی انقلاب اسلامی عنوان و بیان کرد: امروز جریان مقاومت در منطقه به یک ظرفیت مؤثر تبدیل شده و ملت‌های منطقه با ایستادگی در برابر نظام سلطه، معادلات جدیدی را رقم زده‌اند.

دبیر کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی پیشرفت علمی، توسعه فناوری، شرکت‌های دانش‌بنیان و صنعت هسته‌ای را از دیگر دستاوردهای جمهوری اسلامی دانست و بر ضرورت صیانت از حقوق هسته‌ای ملت ایران و حفظ توانمندی‌های علمی و فناورانه کشور تأکید کرد.

حدادی با اشاره به توانمندی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در جنگ تحمیلی 12 روزه مطرح کرد: نیروهای مسلح کشور با اتکا به توان داخلی و ظرفیت جوانان، توان بازدارندگی و دفاعی کشور را ارتقا داده‌اند و امروز جمهوری اسلامی ایران از آمادگی لازم برای مقابله با تهدیدات برخوردار است.

وی امیدآفرینی، جوانان توانمند، نیروی انسانی متخصص و اعتماد به ظرفیت‌های داخلی را از مهم‌ترین سرمایه‌های کشور برشمرد و اظهار کرد: دشمن تلاش می‌کند با ایجاد تردید و عملیات روانی، امید مردم را هدف قرار دهد اما ملت ایران با توکل بر خدا و اعتماد به توان خود، آینده‌ای روشن برای کشور رقم خواهد زد.

حدادی از پیگیری و بررسی طرح‌ها و قوانین مرتبط با مقابله با جاسوسی و نفوذ، مقابله با جنایات بین‌المللی و تأمین امنیت تنگه هرمز در مجلس شورای اسلامی خبر داد و تأکید کرد: در برابر تهدیدات دشمن، باید با هوشیاری و اقتدار از منافع ملی و امنیت کشور صیانت کنیم.

دبیر کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی ضمن گرامیداشت مقام آزادگان و جانبازان، بر حفظ وحدت و انسجام ملی تأکید کرد و ادامه داد: ملت قوی ایران اسلامی با یکپارچگی و تبعیت از رهنمودهای مقام معظم رهبری، مسیر عزت و اقتدار کشور را ادامه خواهد داد.

نماینده مردم شهرستان‌های غرب استان البرز در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ضرورت بصیرت، اقدام به‌موقع، امیدآفرینی و آمادگی در برابر توطئه‌های دشمن خاطرنشان کرد: راه شهدا و آرمان‌های انقلاب اسلامی باید با قدرت ادامه پیدا کند و ملت ایران اجازه نخواهد داد دشمنان امنیت و استقلال کشور را خدشه‌دار کنند.

انتهای پیام/  



۵۸ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

«ایران قوی» تنها راه حفظ عزت و امنیت ملی در برابر تهدیدهاست

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام علی وحدانی‌فر، در خطبه‌های نمازجمعه ۳۰ مردادماه دهدشت با گرامیداشت یاد و خاطره رهبر شهید انقلاب، اظهار کرد: چهل روز از عروج امام شهید می‌گذرد، شخصیتی که تمام عمر خود را وقف اسلام و اقتدار ایران کرد. امروز اقتدار ایران اسلامی، ماحصل تفکر «ایران قوی» است که امام شهید ما بر آن تأکید داشتند.

وی با اشاره به تقارن زمانی با واقعه سوم شهریور ۱۳۲۰ و اشغال ایران توسط متفقین، گفت: تاریخ به ما می‌آموزد که در نظام بین‌الملل، تنها انسان‌های قدرتمند باقی می‌مانند. ضعف در قدرت بازدارندگی و وابستگی در آن دوران، منجر به اشغال کشور، قحطی، بیماری و آسیب به حاکمیت ملی شد.

امام جمعه دهدشت افزود: این عبرت تاریخی نشان می‌دهد که بی طرفی لزوماً مانع طمع قدرت‌های بزرگ نخواهد شد و راهبرد «ایران قوی» یک ضرورت حیاتی برای حفظ عزت ملی است.

حجت‌الاسلام وحدانی‌فر در بخش دیگری از سخنان خود به احکام صادره از سوی مقام معظم رهبری در ۱۹ مردادماه برای فرماندهان عالی‌رتبه نظامی اشاره کرد و افزود: این احکام، نقشه راه جدید کشور را ترسیم کرد. 

وی تصریح کرد: گذر از راهبرد صرفاً تدافعی به «بازدارندگی تهاجمی»، ترکیب قدرت سخت و نرم، مردمی‌سازی دفاع و نگاه سیستمی به نهادهای نظامی، از مؤلفه‌های مهم این راهبرد نوین است که باید قدر دانسته شود.

امام جمعه دهدشت با انتقاد شدید از برخی جریانات داخلی که با بیانیه‌های خود پالس ترس به دشمن می‌فرستند، تصریح کرد: کسانی که با رویکرد صلح‌طلبی کور، گمان می‌کنند با لبخند و تبسم می‌توان دشمن را مهار کرد، باید به عبرت‌های تاریخی نگاه کنند.

حجت‌الاسلام وحدانی فر خاطرنشان کرد: شکست فرانسه در جنگ جهانی دوم نمونه بارز پیامدهای رویکرد روشنفکرانه و سازش‌کارانه در برابر دشمن است. ملت ایران نه متهور است و نه ترسو، بلکه شجاع، عاقل و واقع‌بین است و در عین صلح‌طلبی، جنگ‌بلدترین ملت در برابر متجاوزان است.

وی با اشاره به روز جهانی مسجد و فعالیت «قرارگاه ملی مسجد»، بر تغییر نگاه‌ها به مدیریت این پایگاه‌های دینی تأکید کرد و گفت: مسجد مدیر دارد و هیئت‌امنا باید طبق شاخص‌های مشخص عمل کنند.

امام جمعه دهدشت با گلایه از برخی هیئت‌امناهای مساجد که مانع حضور نوجوانان و جوانان در مسجد می‌شوند، افزود: نباید به بهانه‌های واهی نظیر کثیف شدن فرش یا سیستم صوتی، نسل جوان را از مسجد دور کرد. مسجد باید پویا و نسل به نسل در حال تغییر و تعالی باشد.

حجت‌الاسلام وحدانی‌فر با انتقاد از عملکرد برخی مسئولان فرهنگی استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: مسئولان فرهنگی استان باید نسبت به برنامه‌های فرهنگی شهرستان‌ها پاسخگو باشند. به نظر می‌رسد توجه و عنایت مدیران استانی تنها به مرکز استان محدود شده و شهرستان کهگیلویه از بی‌توجهی‌ها رنج می‌برد.

وی افزود: انتظار می‌رود مسئولان مربوطه، همان‌گونه که برای پروژه‌های عمرانی اهتمام دارند، برای مسائل فرهنگی شهرستان نیز تدبیر و اقدام عاجل کنند.




 میزان سود نماد‌هایی که این هفته مجمع داشتند؛ سود مجامع این ۱۴ نماد چه زمانی واریز می‌شود؟
۱ ساعت قبل / سايت نبض بورس

میزان سود نماد‌هایی که این هفته مجمع داشتند؛ سود مجامع این ۱۴ نماد چه زمانی واریز می‌شود؟

با به پایان رسیدن سال مالی شرکت‌های بورسی، آنها موظف به برگزاری مجمع عمومی خود بودند و در این مجامع ضمن تصویب صورت‌های مالی شرکت، سود نقدی به ازای هر سهم نیز...

 آپارتاید و سوسیالیسم نژادی | کوررنگی بازار؛ پادزهر تبعیض نژادی | چگونه اتحادیه‌های کارگری خشت اول دیوار آپارتاید را بنیان گذاشتند؟
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

آپارتاید و سوسیالیسم نژادی | کوررنگی بازار؛ پادزهر تبعیض نژادی | چگونه اتحادیه‌های کارگری خشت اول دیوار آپارتاید را بنیان گذاشتند؟

اقتصادنیوز: ویلیام هات، در کتاب «اقتصاد تبعیض نژادی» توضیح می‌دهد که نظام آپارتاید در آفریقای جنوبی، ابتدا توسط اتحادیه‌های کارگری برای محدود کردن مصنوعی عرضه نیروی کار و در نتیجه افزایش دستمزدها برای کارگران سفیدپوست شکل گرفت. او توضیح می‌دهد که نقطه شروع تقریباً تمام محدودیت‌های قانونی بعدی برای سیاه‌پوستان در آفریقای جنوبی ناشی از مشکل نفوذ سیاسی اتحادیه‌های کارگری بود.

 ای‌بی‌سی‌نیوز: اف‌بی‌آی درباره احتمال حمله پهپادی ایران به کالیفرنیا هشدار داد
۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

ای‌بی‌سی‌نیوز: اف‌بی‌آی درباره احتمال حمله پهپادی ایران به کالیفرنیا هشدار داد

ادعای‌ای‌بی‌سی‌نیوز:پلیس فدرال آمریکا (FBI) در روز‌های اخیر به ادارات پلیس کالیفرنیا هشدار داده که ایران ممکن است در واکنش به حملات آمریکا، با پرتاب پهپاد از سواحل غربی آمریکا دست به اقدام تلافی‌جویانه بزند.

 قیمت طلا، دلار و سکه امروز جمعه 30 مرداد 1405 / طلای ۱۸ عیار از ۲۰ میلیون تومان عبور کرد + جدول
۱ ساعت قبل / سایت رکنا

قیمت طلا، دلار و سکه امروز جمعه 30 مرداد 1405 / طلای ۱۸ عیار از ۲۰ میلیون تومان عبور کرد + جدول

رکنا اقتصادی: بازار طلا و ارز در روز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ در حالی دنبال شد که دلار در محدوده ۱۹۰ هزار تومان قرار گرفت و قیمت طلای ۱۸ عیار از مرز روانی ۲۰ میلیون تومان عبور کرد. سکه امامی نیز در محدوده ۲۰۰ میلیون تومان معامله شد.

 پزشکیان: به جای بیان دردها، برای درمان مشکلات باید چاره کرد/ لازمه حفظ قدرت، وحدت است
۱۷ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

پزشکیان: به جای بیان دردها، برای درمان مشکلات باید چاره کرد/ لازمه حفظ قدرت، وحدت است

رئیس جمهور جایگاه جامعه پزشکی در نظام سلامت را اثرگذار و مورد اعتماد مردم برشمرد و گفت که به‌جای بیان صرف دردها، باید برای درمان آنها گام برداریم و با صداقت در خدمت مردم باشیم و بدانیم با وجود برخورداری از قدرت، اگر اختلاف باشد، نابود خواهیم شد.

 چراغ سبز سازمان لیگ به یاسر آسانی ؛ قرارداد دوساله همچنان معتبر و پابرجا
۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

چراغ سبز سازمان لیگ به یاسر آسانی ؛ قرارداد دوساله همچنان معتبر و پابرجا

یاسر آسانی مشکلی برای به میدان رفتن ندارد و شکایت علیه استقلال در این مورد به جایی نمی‌رسد. آسانی قرارداد دو فصل با استقلال دارد.