قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۶/۰۲

ماجرای عجیب تعطیلی برخی پمپ‌بنزین‌ها در تهران!

گزارش‌های دریافتی از مخاطبان تابناک از بسته بودن یا اختلال در فعالیت شماری از جایگاه‌های سوخت در نقاط مختلف تهران حکایت دارد؛ از شرق پایتخت تا جنوب تهران.
 ماجرای عجیب تعطیلی برخی پمپ‌بنزین‌ها در تهران!

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش خبرآنلاین،کی از مخاطبان می‌گوید روز گذشته با موتورسیکلت به دست‌کم ۹ جایگاه سوخت مراجعه کرده، اما همگی تعطیل بوده‌اند و نتوانسته بنزین بزند. هنوز علت دقیق این وضعیت به‌صورت شفاف اعلام نشده است.

تابناک در خبری نوشت:ماجرا از تماس‌ها و پیام‌های متعدد مخاطبان تابناک آغاز شد؛ شهروندانی که اعلام کردند هنگام مراجعه به برخی جایگاه‌های سوخت در شرق تهران، با جایگاه‌های بسته یا امکان محدود سوخت‌گیری مواجه شده‌اند.

بر اساس گزارش‌های اولیه مخاطبان، دست‌کم چند جایگاه در محدوده‌های میدان رسالت، سراج، شهید بابایی، جاده لشکرک و دردشت در ساعاتی از روز امکان ارائه خدمات عادی را نداشته‌اند.

آنچه بر نگرانی شهروندان افزوده، این است که زمان مراجعه، توضیح روشنی درباره علت این وضعیت به آنها ارائه نشده و مشخص نبوده که با یک مشکل فنی در جایگاه، محدودیت عرضه، پایان موجودی یا مسئله‌ای در شبکه توزیع سوخت مواجه هستند. اما بررسی گزارش‌های منتشرشده نشان می‌دهد موضوع فقط به شرق تهران محدود نمانده است.

گزارش‌های مشابه از شرق تا جنوب پایتخت …





 اخبار جدید

 دکتر «علی محمد خانکی» به عنوان معاون مالی و امور شرکت های بانک شهر منصوب شد
۵ ساعت قبل / سایت تابناک

دکتر «علی محمد خانکی» به عنوان معاون مالی و امور شرکت های بانک شهر منصوب شد

با صدور حکمی از سوی دکتر سیدمحمدمهدی احمدی مدیرعامل بانک شهر؛ «علی محمد خانکی» به عنوان معاون مالی و امور شرکت های این بانک منصوب شد.

 صادرات خودروی آلمان کاهش یافت
۴۸ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

صادرات خودروی آلمان کاهش یافت

دنیای اقتصاد: اداره فدرال آمار آلمان گزارش داد که این کشور بین ماه‌های ژانویه تا ژوئیه ۲۰۲۶، حدود دو‌میلیون دستگاه خودروی سواری نو صادر کرده که نشان‌دهنده کاهش 4درصدی حجم صادرات نسبت به مدت مشابه سال قبل است. به گزارش ایسنا، ارزش کل صادرات خودروهای نو با 8.9درصد کاهش، به 73.5‌میلیارد یورو (84.4‌میلیارد دلار) رسید.

 کوچک  زیباست
۴۸ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

کوچک زیباست

حکمرانان اقتصادی در روزهای سخت، بیش از آنکه با کمبود ایده مواجه باشند، با یک پرسش اساسی روبه‌رو می‌شوند: کدام ظرفیت‌های موجود را باید دید و کدام فرصت‌ها را نباید از دست داد؟

 رشد منفی 10 درصدی اقتصاد ایران چقدر نگران‌کننده است؟
۶ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

رشد منفی 10 درصدی اقتصاد ایران چقدر نگران‌کننده است؟

دنیای اقتصاد: مرکز آمار به‌صورت رسمی رشد اقتصادی ایران را در بهار 1405 منتشر کرده است.

 اوج‌گیری ارزش دلاری واردات خودرو
۴۸ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

اوج‌گیری ارزش دلاری واردات خودرو

دنیای اقتصاد: واردات خودرو در سال جاری وارد فاز تازه‌ای شده است. براساس آمار گمرک جمهوری اسلامی ایران، در پنج‌ماهه نخست امسال ۲۷هزار و ۲۳۵ دستگاه خودرو به ارزش ۷۴۳‌میلیون دلار وارد کشور شده؛ این در حالی است که در پنج‌ماهه نخست سال گذشته ۱۹هزار و ۵۸۶ دستگاه خودرو به ارزش ۴۳۲‌میلیون دلار وارد کشور شده بود. بر این اساس، تعداد خودروهای وارداتی حدود 39.1درصد و ارزش دلاری آنها نزدیک به ۷۲درصد افزایش یافته است.

 سوخت مایع کافی برای تأمین نیاز نیروگاه‌ها در فصل سرد ذخیره شد
۴ ساعت قبل / خبرگزاری شانا

سوخت مایع کافی برای تأمین نیاز نیروگاه‌ها در فصل سرد ذخیره شد

وزیر نفت با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده برای تأمین سوخت زمستانی گفت: ذخیره‌سازی سوخت مایع نیروگاه‌ها و افزایش ذخایر گازوئیل صنایع در دستور کار قرار گرفته است تا در روزهای اوج مصرف گاز، سوخت موردنیاز نیروگاه‌ها و صنایع تأمین و از بروز وقفه در خدمات‌رسانی جلوگیری شود.

چهارشنبه ۱ مهر ۱۴۰۵ - 23 September 2026