قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

فعالیت بیش از ۲۰ هزار تعزیه‌خوان در چهارمحال و بختیاری

سرپرست کانون تعزیه استان و دبیر اجرایی بیست‌ودومین سوگواره تعزیه‌خوانی گفت: بیش از ۲۰ هزار تعزیه‌خوان در قالب ۲۲۰ گروه تعزیه در چهارمحال و بختیاری فعالیت می‌کنند و این ظرفیت، استان را به یکی از قطب‌های تعزیه کشور تبدیل کرده است.
 فعالیت بیش از ۲۰ هزار تعزیه‌خوان در چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری ،رضا رحیم‌زاده در آیین اختتامیه بیست‌ودومین سوگواره تعزیه‌خوانی که در فرهنگسرای شهرکرد برگزار شد، ضمن تسلیت ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و گرامیداشت یاد و خاطره رهبر شهید، شهدای جنگ تحمیلی اخیر و دیگر شهدای والامقام، اظهار کرد: امسال سوگواره در فضایی متفاوت برگزار شد و در کنار عزاداری برای سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع)، یاد و خاطره فرماندهان، سرداران و شهدای وطن نیز گرامی داشته شد.

وی با قدردانی از میزبانی گروه تعزیه سیدالشهدا(ع) شهر کیان، گفت: ۱۰ گروه تعزیه در این دوره از سوگواره به اجرای برنامه پرداختند و آثار ارزشمندی را به نمایش گذاشتند.

دبیر اجرایی سوگواره با تأکید بر جایگاه تعزیه افزود: تعزیه تنها یک نمایش نیست، بلکه بیان هنرمندانه حقیقت و ابزاری برای انتقال پیام عاشورا، فرهنگ ایثار و معنویت به نسل‌های مختلف است.

سرپرست کانون تعزیه استان و دبیر اجرایی بیست‌ودومین سوگواره تعزیه‌خوانی گفت: بیش از ۲۰ هزار تعزیه‌خوان در قالب ۲۲۰ گروه تعزیه در چهارمحال و بختیاری فعالیت می‌کنند و این ظرفیت، استان را به یکی از قطب‌های تعزیه کشور تبدیل کرده است.

رحیم‌زاده با اشاره به روند داوری آثار تصریح کرد: داوری‌ها در بخش‌های مختلف از جمله موسیقی، نسخه‌خوانی، اسباب و ادوات، رنگ و مباحث دینی توسط کارشناسان و داوران متخصص انجام شد و هدف از این ارزیابی‌ها، ارتقای سطح کیفی تعزیه در استان است.

وی با بیان اینکه چهارمحال و بختیاری از مفاخر بزرگ تعزیه کشور برخوردار است، گفت: امروز مهم‌ترین مطالبه جامعه تعزیه استان، ایجاد یک مکان دائمی برای برگزاری نشست‌ها، کلاس‌های آموزشی و برنامه‌های تخصصی است.

سرپرست کانون تعزیه استان از اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و دستگاه‌های مرتبط خواست در تأمین زمین و ایجاد «بیت‌الحسین» یا مرکز دائمی تعزیه همکاری کنند و افزود: جامعه تعزیه استان آمادگی دارد با مشارکت خیران، این مجموعه فرهنگی را احداث و به پایگاهی برای آموزش و پاسداشت هنر اصیل تعزیه تبدیل کند.

رحیم‌زاده در پایان از مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی، نمایندگان، ائمه جمعه، داوران، هنرمندان، نوازندگان، مدیران شهرستان‌ها و تمامی …



1
 طرح ملی «فرا تهران» به کاشان رسید - تسنیم
۴ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

طرح ملی «فرا تهران» به کاشان رسید - تسنیم

استانها

احمد مقیمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان‌ اظهار داشت: طرح «فرا تهران» با هدف تمرکززدایی، توزیع عادلانه خدمات، امکانات و فرصت‌ها، بررسی میدانی روند ارائه خدمات صندوق در استان‌ها و شناسایی و رفع چالش‌ها و کاستی‌های موجود، از سال 1404 آغاز شده است.

مشاور مدیرعامل صندوق اعتباری هنر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: طی 9 سفر استانی، فرصت دیدار و گفت‌وگوی مستقیم با بیش از یک هزار هنرمند و فعال فرهنگی در شهرستان‌ها و روستاهای مختلف فراهم شده و امکان بهره‌مندی هنرمندان از خدمات صندوق اعتباری هنر بیش از پیش گسترش یافته است

وی افزود: این طرح با سفر به تمامی شهرستان‌ها اجرا می‌شود و اولویت صندوق در اجرای این طرح، رسیدگی به هنرمندان ساکن مناطق کمتر برخوردار بوده و در سال 1404 در استان‌های خراسان جنوبی، اردبیل، زنجان، مرکزی، قم، جنوب کرمان، البرز و کرمان با هنرمندان و اصحاب فرهنگ و هنر دیدار شده است.

مسئول طرح «فرا تهران» با اشاره به ادامه این طرح در سال جاری خاطرنشان کرد: نخستین سفر «فرا تهران» در استان هرمزگان و به طور خاص در شهرستان میناب انجام شد و تا پایان سال در سایر استان‌ها و شهرستان‌های کشور ادامه خواهد یافت.

مقیمی تاکید کرد: روند ارائه خدمات حمایتی صندوق از جمله بیمه تأمین اجتماعی، بیمه درمان تکمیلی، تسهیلات و سایر طرح‌های حمایتی در شهرستانها  بررسی شده و زمینه‌های تقویت، توسعه و تسهیل دسترسی جامعه فرهنگ و هنر به این خدمات ارزیابی می شود.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان کاشان نیز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان، اظهار داشت: گفت‌وگو و تبادل نظر پیرامون چالش‌ها و ظرفیت‌های حوزه شعر و ادبیات، ادبیات آیینی، لزوم توجه به مفاخر بومی و پاسداشت مقام مفاخر کاشان از جمله برنامه‌های اداره فرهنک و ارشاد اسلامی کاشان است.

میثم نمکی افزود: تأکید و عزم جدی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و صندوق اعتباری هنر برای توانمندسازی و حمایت از هنرمندان در شهرستان‌ها از دیگر موارد مد نظر است که مشکلات چند تن ازپیشکسوتان و اصحاب قلم و هنر شهرستان کاشان نیز مورد بررسی قرار گرفت. «فرا تهران»؛ تمرکززدایی خدمات صندوق اعتباری هنر در 8 استان

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان کاشان خاطرنشان کرد: طرح «فرا تهران» با شعار «ایران فقط تهران نیست» یکی از 40 طرحی است که و با هدف شناسایی استعدادهای کمتر دیده‌شده، تمرکززدایی جغرافیایی و گسترش عادلانه خدمات حمایتی صندوق هنر اجرا می شود.

انتهای پیام/801