قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۶

چهارمین کودک قربانی حمله سگ‌های بلاصاحب؛ حمله ۶ قلاده سگ به آراد ۹ ساله

سنندج بار دیگر شاهد حمله سگ‌های بلاصاحب به یک کودک بود؛ این‌بار آراد ۹ ساله در شهرک زاگرس، هنگام بازی، هدف حمله چند قلاده سگ قرار گرفت و با جراحات ناشی از گازگرفتگی به بیمارستان منتقل شد؛ حادثه‌ای که بنا بر گفته خانواده، با دخالت مادربزرگ و کمک همسایگان و نجات کودک از میان گله سگ‌ها پایان یافت.
 چهارمین کودک قربانی حمله سگ‌های بلاصاحب؛ حمله ۶ قلاده سگ به آراد ۹ ساله

به گزارش خبرآنلاین،این حادثه تکراری در سنندج یک سؤال جدی را دوباره پیش روی مسئولان قرار داده است؛ چرا با وجود هشدارها و حوادث متعدد، حملات سگ‌های بلاصاحب در سنندج همچنان تکرار می‌شود؟

ایسنا در خبری نوشت:عصر روز پنجشنبه ۱۵ مرداد، آراد مجیدی، کودک ۹ ساله ساکن شهرک زاگرس سنندج، در حالی که مشغول بازی بود، با حمله چند قلاده سگ مواجه شد؛ حمله‌ای که به گفته یکی از بستگان این کودک، با حضور حدود ۶ قلاده سگ همراه بود و در جریان آن آراد از ناحیه شکم و لگن دچار جراحات ناشی از گازگرفتگی شد.

یکی از بستگان آراد با اشاره به شدت جراحات این کودک اظهار کرد: زخم‌های ناشی از گازگرفتگی عمیق است و کودک هم‌اکنون در بیمارستان کوثر سنندج تحت درمان قرار دارد.

وی افزود: مادربزرگ آراد با کمک همسایگان توانستند کودک را از میان سگ‌ها نجات دهند.

اما حادثه آراد را نمی‌توان صرفاً یک اتفاق جداگانه دانست؛ چراکه بر اساس حوادث گزارش‌شده در هفته‌های اخیر، این چهارمین مورد حمله گله‌های سگ به یک کودک در سنندج طی حدود یک ماه اخیر است؛ موضوعی که نگرانی خانواده‌ها درباره امنیت کودکان در محلات و فضاهای عمومی شهر را افزایش داده است.

وقتی هشدارها یکی پس از دیگری تکرار می‌شوند

افزایش سگ‌های پرسه‌زن در سنندج پیش از این نیز از سوی مسئولان و کارشناسان مطرح شده و درباره پیامدهای بهداشتی، اجتماعی و امنیتی آن هشدار داده شده است.

فرزاد رحمانی، مدیر بهداشت و بیماری‌های دامی اداره‌کل دامپزشکی کردستان، پیش از این در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به افزایش قابل توجه سگ‌های پرسه‌زن در سطح شهر سنندج، بر ضرورت اجرای دستورالعمل ساماندهی سگ‌های بدون صاحب تأکید کرده بود.

بر اساس توضیحات وی، مطابق دستورالعمل شماره ۳۰۴۶۲ مورخ ۹ شهریور ۱۴۰۱، شهرداری‌ها و دهیاری‌ها متولی اصلی اجرای طرح ساماندهی سگ‌های بدون صاحب هستند و دامپزشکی نیز در بخش‌هایی همچون واکسیناسیون، انگل‌زدایی، همکاری در عقیم‌سازی و ارائه مشاوره تخصصی نقش دارد.

رحمانی همچنین افزایش جمع‌آوری سگ‌ها، مدیریت صحیح پسماند، جلوگیری از غذارسانی غیراصولی و آموزش عمومی را از جمله اقدامات ضروری برای کنترل جمعیت سگ‌های پرسه‌زن عنوان کرده بود.

طبق آمار اعلام‌شده از سوی دامپزشکی، طی مدت مورد اشاره هزاران قلاده …



 سقوط مرگبار ون به دره در محور هراز؛ ۷ نفر جان باختند و ۶ نفر مصدوم شدند
۳ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

سقوط مرگبار ون به دره در محور هراز؛ ۷ نفر جان باختند و ۶ نفر مصدوم شدند

معاون عملیات سازمان امداد و نجات از یک تصادف با ۷ کشته و ۶ مصدوم در جاده هراز خبر داد.

 ماجرای قتل شوهر ۳ زنه با دمنوش سمی
۳ ساعت قبل / سایت برترینها

ماجرای قتل شوهر ۳ زنه با دمنوش سمی

زنی که با خوراندن دمنوش سمی به همسرش باعث مرگ او شده بود، به همراه یکی از مردان فامیلش که با او رابطه پنهانی داشت، دستگیر شد.

 بالاخره لیلی به مجنون رسید/ مرگ خودخواسته راه حل نبود (+صدا)
۳ ساعت قبل / سایت عصرایران

بالاخره لیلی به مجنون رسید/ مرگ خودخواسته راه حل نبود (+صدا)

«بزن آرسن‌خان، بزن! شما نزنی کی بزنه؟ که اگر پدر و برادرهاش بفهمند چه خبطی ازش سر زده، سرش را گوش تا گوش می‌برند.»



پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی
روزنامه آرمان امروز

پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی

«آرمان امروز» «آرمان امروز» همزمان با روز پزشک گزارش می‌دهد؛ آرمان امروز- سپهرریاحی:‌ در ایران، زادروز ابوعلی سینا، یکم شهریورماه، به عنوان «روز پزشک» نام‌گذاری شده است؛ روزی برای تقدیر از کسانی که بخش مهمی از زندگی خود را صرف آموختن حرفه‌ای کرده‌اند که مستقیماً با جان و سلامت انسان‌ها سر و کار دارد. اما [ ]
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| جدیدترین استایل بهاره رهنما بعد از کاهش وزن قابل توجه

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| تصاویری از بهرام رادان و آزاده صمدی در پشت صحنه تمرین کنسرت‌نمایش «سیاوش»

سایت تابناک

دستور برخورد قاطع با مروجین فساد و برهنگی در مشهد

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.
سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]