قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

بی‌محلی ترامپ به اینفانتینو

روزنامه تایمز مدعی شد که رئیس فیفا برای نجات شغل خود بارها با ترامپ تماس گرفته است اما رئیس جمهور آمریکا جواب او را نمی‌دهد.
 بی‌محلی ترامپ به اینفانتینو

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ جام جهانی ۲۰۲۶ برای اینفانتینو بسیار رقابت بدی بود و اتفاقات عجیبی که در این جام جهانی رخ داد به ویژه‌ لغو کارت قرمز بازیکن تیم ملی فوتبال آمریکا انتقادهای زیادی را از رئیس فیفا به دنبال داشت.

به نقل از ایسنا، اینفانتینو بیش از هر زمانی خطر کنار گذاشته شدن از ریاست فیفا را احساس می کند.

روزنامه تایمز انگلیس اعلام کرد که جانی اینفانتینو برای نجات شغلش از دولت ترامپ درخواست کمک کرده است به طوریکه او بارها تلاش کرده است که با دونالد ترامپ تماس بگیرد، اما ترامپ به تماس‌های تلفنی او پاسخ نمی‌دهد.

ولز و انگلیس دو کشوری هستند که اعلام کرده اند در انتخابات ریاست فیفا از اینفانتینو حمایت نخواهند کرد 

۲۵۷ ۲۵۱ کد مطلب 2255812



۳ ساعت قبل / سایت خبرفوری

جانشین رئیس فیفا از نزدیک ایران می‌آید

رویترز امروز(جمعه) در گزارشی اختصاصی خبر داد که یوفا، AFC و کونکاکاف در حال بررسی استفاده از سازوکار «رأی عدم اعتماد» برای برکناری جیانی اینفانتینو هستند تا این جدی‌ترین تهدید علیه ریاست او از زمان آغاز بحران اخیر فیفا لقب بگیرد. زد و بند اینفانتینو با ترامپ و پرونده فساد اخلاقی‌اش در دو هفته گذشته باعث از دست دادن اعتماد بیش از ٧٠ درصد اعضای فیفا شده است.   این بحران در فیفا با طرح شکست‌خورده اینفانتینو برای فروش بخشی از منافع تجاری آینده جام جهانی به سرمایه‌گذاران خصوصی و مخصوصا به شرکت برادر داماد ترامپ برمی‌گردد. این طرح با اعتراض شدید یوفا، AFC و کونکاکاف مواجه شد و در نهایت کنار گذاشته شد.   حالا رویترز درباره جزئیات پروژه برکناری اینفانتینو خبر داد که برای آغاز این فرآیند، حداقل ۲۰ درصد از ۲۱۱ عضو فیفا، یعنی ۴۳ فدراسیون، باید درخواست کتبی بدهند.   پس از آن، شورای فیفا باید طی سه ماه کنگره فوق‌العاده برگزار کند. در کنگره، هر کشور یک رأی دارد و تصمیمات معمولاً با اکثریت ساده آرای معتبر گرفته می‌شوند.   اگر اینفانتینو برکنار شود، طبق اساسنامه، طولانی‌ترین‌مدت معاون رئیس فیفا تا برگزاری انتخابات جدید سرپرست ریاست خواهد شد؛ این فرد در حال حاضر شیخ سلمان بن ابراهیم آل‌خلیفه، رئیس AFC است.

 




 صیادمنش در 20 دقیقه اروپا را به‌هم ریخت!
۱۹ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

صیادمنش در 20 دقیقه اروپا را به‌هم ریخت!

یک پاس گل و لحظاتی بعد هم یک گل تماشایی شروع توفانی ستاره ایرانی در بازی اروپاییِ امشب برای لخ پوزنان بود.

 مهدی تارتار سرمربی پرسپولیس: هواداران پرسپولیس این مدل بازی را دوست دارند
۲۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

مهدی تارتار سرمربی پرسپولیس: هواداران پرسپولیس این مدل بازی را دوست دارند

مهدی تارتار، سرمربی پرسپولیس پس از برتری پرگل مقابل استقلال خوزستان در نشست خبری گفت: هواداران پرسپولیس این مدل بازی را دوست دارند.

 دختران والیبالیست ایران تاریخ‌ساز شدند
۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

دختران والیبالیست ایران تاریخ‌ساز شدند

تیم ملی والیبال زنان ایران مسابقات قهرمانی آسیا را با برد مقابل چین تایپه آغاز کرد و برای اولین بار در تاریخ به جمع تیم‌های ۱۰۰ امتیازی جهان وارد شد.

 مگر هالند یا امباپه می‌خواستید؟ دبی در تب طارمی!
۱۶ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

مگر هالند یا امباپه می‌خواستید؟ دبی در تب طارمی!

خبر انتقال مهدی طارمی به الوصل، بحث داغ هواداران این تیم در شبکه اجتماعی ایکس شده و کاربران اماراتی دیدگاه‌های متفاوتی درباره سن، کیفیت فنی و توانایی‌های رهبری مهاجم ایرانی مطرح کرده‌اند.

 رد درخواست تراکتور؛ بازی با پرسپولیس بدون تماشاگر است
۱۰ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رد درخواست تراکتور؛ بازی با پرسپولیس بدون تماشاگر است

پایگاه خبری فوتبالی- علیرغم اصرار باشگاه تراکتور برای حضور هواداران در بازی با پرسپولیس به نظر می‌رسد این بازی بدون حضور تماشاگران برگزار خواهد شد.به گزارش فوتبالی، بازی‌های هفته سوم لیگ برتر ایران طی روزهای یکشبه و دوشنبه هفته آینده برگزار خواهد شد. بازی‌های استقلال با سپاهان و تراکتور با پرسپولیس حساس‌ترین بازی‌های این هفته هستند.طبق رای کمیته انضباطی که فصل گذشته صادر شد بازی‌های رودرروی تراکتور و پرسپولیس در لیگ و بیست و پنجم و لیگ بیست و ششم باید بدون تماشاگر برگزار شود.فصل گذشته بازی رفت د ...,پرسپولیس,تراکتور,لیگ برتر ایران,حجت الله بهمنی,پیشنهاد سردبیر

 پیامد یک پس‌گردنی؛ لیونل مسی چند جلسه محروم می‌شود؟
۲۸ دقیقه قبل / سایت خبر ورزشی

پیامد یک پس‌گردنی؛ لیونل مسی چند جلسه محروم می‌شود؟

احتمال دارد پس‌گردنی لیونل مسی به بازیکن حریف در دیدار اینترمیامی مقابل فیلادلفیا یونیون با محرومیت فوق ستاره آرژانتینی همراه شود.