قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

تأکید مدیر ارتباطات شهرداری کرمان بر نقش رسانه‌ها در توسعه شهر/خبرنگاران، روایتگران صادق جامعه هستند

مدیر ارتباطات شهرداری کرمان در پیام تبریک خود به مناسبت روز خبرنگار، رسانه‌ها را همراه دلسوز مدیریت شهری دانست و گفت: تحقق یک شهر پویا و شفاف، در گرو همراهی و نگاه آگاهی‌بخش خبرنگاران حقیقت‌جو است.
 تأکید مدیر ارتباطات شهرداری کرمان بر نقش رسانه‌ها در توسعه شهر/خبرنگاران، روایتگران صادق جامعه هستند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ مصطفی مرادی مدیر ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری کرمان، به مناسبت ۱۷ مرداد روز خبرنگار، پیام تبریکی صادر کرد که متن آن به شرح زیر است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

مناسبت روز خبرنگار در هرسال، فرصتی است برای قدردانی از جان‌های بیداری که آگاهی را وسعت می‌بخشند؛ آنان صدایِ رسا و وجدانِ بیدار مردم و روایتگران صادق جامعه‌اند که با دردمندی و دلسوزی، برای فردای بهتر سرزمین خود قلم می‌زنند.

در این روز فرخنده، با تجلیل از همه خبرنگاران آزاده و حقیقت‌جو، و گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای والامقام این عرصه، از زحمات بی‌وقفه فعالان عرصه خبر و اصحاب رسانه در انعکاس واقعیت‌ها و مطالبه‌گری منصفانه و همراهی دلسوزانه با مدیریت شهری کرمان، صمیمانه قدردانی می‌کنم.

بی‌تردید، توسعه شهرها و تحقق شهری پویا، شفاف و مردم‌محور، ازجمله کلان‌شهر کرمان، بدون همراهی و نگاه دلسوزانه و آگاهی‌بخش خبرنگاران این شهر امکان‌پذیر نیست.

امید است با تداوم این همراهی صمیمانه و سازنده، بتوانیم در مسیر آبادانی و سربلندی شهر کریمان گام‌های مؤثرتری برداریم و همچنان در سایه همدلی و تعامل سازنده، شاهد نقش‌آفرینی مؤثر رسانه‌ها در پیشبرد اهداف شهری و خدمت‌رسانی بهتر به شهروندان نجیب و شریف دیار کریمان باشیم.

روز خبرنگار بر شما مبارک باد. کد مطلب 2258309



۱ ساعت قبل / خبرگزاری جام جم

افتتاح مرکز مدرن سورتینگ در هفته دولت؛ گام بزرگ پست کرمان برای تحول در زنجیره توزیع

به گزارش جام جم آنلاین کرمان ؛ ساسان سالاری، شرکت پست را به عنوان یکی از قدیمی‌ترین ارگان‌های خدمات‌رسان و بازوی توانمند حاکمیت در پیشبرد اهداف توسعه معرفی کرد و گفت: شرکت پست همواره در کنار دولت، نقشی ارزشمند در ارتقای سطح خدمات اجتماعی ایفا کرده است.

وی افزود: با دائمی شدن اساسنامه شرکت، جایگاه حقوقی و ساختاری این سازمان تثبیت شده است.

تحول در زیرساخت‌ها و هوشمندسازی

وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در دو سال اخیر، اظهار داشت: هیئت مدیره جدید، نقشه راه جامعی را تحت عنوان «برنامه عملیاتی» تدوین و به تمامی استان‌ها ابلاغ کرده است.

سالاری، ادامه داد: این برنامه با تمرکز برمحورهای نوسازی، بهسازی، دولت الکترونیک و پشتیبانی از کسب‌وکارهای اینترنتی تنظیم شده است. 

وی تأکید کرد: برای دستیابی به یک پست تحول‌آفرین، تمرکز اصلی ما بر هوشمندسازی سطح شبکه خواهد بود.

افتتاح مرکز سورتینگ و تغییر الگوی خرید پس از کرونا

مدیر کل پست استان کرمان در ادامه به اهمیت تغییر الگوی خرید در دوران پس از همه‌گیری کرونا اشاره کرد و گفت: پس از بهمن سال ۱۳۹۸، با تغییر سبک خرید مردم به سمت بازارهای اینترنتی، سطح خدمات پستی دگرگون شد.

سالاری، افزود: در همین راستا، مرکز مدرن تجزیه و تفکیک محصولات پستی (سورتینگ) که نقش بسزایی در سرعت بخشیدن به فرآیند توزیع دارد، در هفته دولت با حضور مقامات کشوری و استانی به‌طور رسمی افتتاح خواهد شد.

وضعیت خدمات در استان کرمان و پروژه‌های منطقه‌ای

مدیرکل پست استان کرمان با اشاره به حجم بالای تردد محصولات پستی در این استان، اعلام کرد: روزانه بین ۴ تا ۵ کامیون حامل محصولات پستی وارد استان کرمان می‌شود. 

سالاری، همچنین از برنامه‌های توسعه‌ای برای شهرستان‌های سیرجان و بردسیر سخن گفت و افزود: با حمایت مسئولان محلی و استانی، پروژه ساخت ساختمان پست سیرجان به سرانجام خواهد رسید.

وی با اشاره به پیشرفت پروژه‌های پستی در سطح استان کرمان، گفت: پروژه «جی‌نف» در سطح استان کرمان در حال اجرا است؛ به‌طوری که در مناطق روستایی کرمان ۶۹ درصد و در سطح شهرستان‌های این استان ۵۷ درصد پیشرفت داشته است.

وی با بیان اینکه هدف ما در شهر کرمان، سیرجان و رفسنجان، تکمیل ۱۰۰ درصدی این پروژه است، خواستار همکاری تمامی نهادها برای رساندن پست استان کرمان به جایگاه واقعی و شایسته خود شد.


۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

از پلنگ ایرانی تا شوکا؛ کرمانشاه زیستگاه گونه‌های ارزشمند زاگرس در سایه حفاظت محیط‌بانان/ حفاظت از حیات وحش بدون مشارکت مردم ممکن نیست

به‌گزارش خبرگزاری برنا از کرمانشاه؛ سعید دزفولی‌نژاد امروز جمعه (۳۰ مردادماه) در گفت‌وگو با خبرنگار برنا با اشاره به موقعیت کرمانشاه در پهنه زاگرس، اظهار کرد: برخورداری استان از زیستگاه‌های متنوع کوهستانی و طبیعی، کرمانشاه را به یکی از مناطق مهم کشور از نظر تنوع زیستی تبدیل کرده و مناطق تحت مدیریت محیط زیست، زیستگاه گونه‌های مختلف جانوری و گیاهی هستند.

وی افزود: پلنگ ایرانی، شوکا، کل و بز، قوچ و میش، آهو و گونه‌های متنوعی از پرندگان، پستانداران و خزندگان در زیستگاه‌های استان حضور دارند و ثبت و مشاهده این گونه‌ها، بیانگر ظرفیت ارزشمند زیستگاه‌های طبیعی کرمانشاه است.

بوزین و مرخیل؛ زیستگاه مهم پلنگ ایرانی

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه با اشاره به منطقه حفاظت‌شده بوزین و مرخیل، گفت: حضور پلنگ ایرانی در این منطقه در کنار تنوع گونه‌های جانوری و گیاهی، اهمیت حفاظتی این زیستگاه را نشان می‌دهد و صیانت از چنین مناطقی نیازمند تداوم پایش و حضور نیروهای محیط زیست است.

دزفولی‌نژاد، محیط‌بانان را نیروهای خط مقدم حفاظت از طبیعت عنوان کرد و افزود: پایش مستمر زیستگاه‌ها، مقابله با شکار و صید غیرمجاز و جلوگیری از تخریب عرصه‌های طبیعی، بخش مهمی از وظایف محیط‌بانان است که به صورت مستمر دنبال می‌شود.

وی با تأکید بر نقش مردم در حفاظت از حیات وحش، خاطرنشان کرد: تجربه نشان داده است هرجا جوامع محلی و مردم خود را در حفاظت از طبیعت سهیم بدانند، برنامه‌های حفاظتی با موفقیت بیشتری همراه خواهد شد.

«هر شهروند یک محیط‌بان»؛ حفاظت از طبیعت وظیفه‌ای عمومی

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه با اشاره به شعار «هر شهروند یک محیط‌بان» اظهار کرد: حفاظت از محیط زیست تنها وظیفه یک دستگاه نیست و بر اساس اصل پنجاهم قانون اساسی، یک مسئولیت عمومی به شمار می‌رود.

وی از شهروندان خواست با خودداری از شکار و زنده‌گیری حیات وحش، جلوگیری از تخریب طبیعت و گزارش تخلفات زیست‌محیطی، در حفاظت از سرمایه‌های طبیعی استان مشارکت کنند.

دزفولی‌نژاد همچنین جنگل‌های زاگرس، کوهستان‌ها، رودخانه‌ها، سراب‌ها، تالاب‌ها و غارهای استان را بخشی از زنجیره به‌هم‌پیوسته زیست‌بوم کرمانشاه دانست و گفت: این ظرفیت‌ها علاوه بر ارزش‌های زیست‌محیطی، می‌توانند زمینه‌ساز توسعه گردشگری طبیعی و ایجاد معیشت‌های سازگار با محیط زیست باشند.

وی تأکید کرد: تنوع زیستی طی سال‌ها شکل گرفته و از دست رفتن گونه‌ها و زیستگاه‌ها در بسیاری از موارد قابل جبران نیست؛ بنابراین حفاظت از این سرمایه‌ها در واقع حفاظت از آینده استان است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه از توسعه استفاده از فناوری‌های نوین در پایش حیات وحش نیز خبر داد و گفت: تقویت دوربین‌های پایش و تجهیزات حفاظتی می‌تواند به رصد دقیق‌تر مناطق حساس و شناسایی بهتر گونه‌های جانوری کمک کند.

دزفولی‌نژاد در خاتمه سخنانش اظهار کرد: تداوم فعالیت محیط‌بانان، کارشناسان و همراهی مردم می‌تواند زمینه حفاظت مؤثرتر از حیات وحش و زیستگاه‌های کرمانشاه را فراهم کند تا این میراث طبیعی سالم و پویا به نسل‌های آینده منتقل شود.

گفتنی است؛ حفاظت از زیستگاه‌ها و گونه‌های جانوری کرمانشاه نیازمند تداوم پایش، مقابله با شکار غیرمجاز، استفاده از فناوری‌های حفاظتی و مشارکت فعال جوامع محلی و شهروندان است.

انتهای پیام/




 پشت پرده سقوط سخنگوی ترامپ؛ پنج روز تحقیق و یک مظنون اصلی
۴۱ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

پشت پرده سقوط سخنگوی ترامپ؛ پنج روز تحقیق و یک مظنون اصلی

گزارش تازه از واشنگتن، روایت رسمی خروج کارولین لویت را زیر سؤال می‌برد: سخنگوی ترامپ در تحقیقات محرمانه درباره افشای کمبود تسلیحات و خسارات جنگ با ایران، مظنون اصلی معرفی شد؛ اما پیش از برکناری تحقیرآمیز، خود استعفا داد و گفته می‌شود آخرین ضربه را با افشای ماجرای هواپیمای باری به ترامپ زد.

 نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۵ اواخر شهریور اعلام می‌شود
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۵ اواخر شهریور اعلام می‌شود

رئیس سازمان سنجش گفت: نتایج اولیه کنکور سراسری سال ۱۴۰۵ اواخر شهریورماه اعلام می‌شود و دانشگاه ها هر دو نیمسال را خواهند داشت.

 یک کارشناس: روش پاک‌سازی آلودگی‌های نفتی خلیج‌فارس باید تغییر کند | خسارت مرگ مرجان‌ها از هر جنگی بیشتر است [+فیلم] |  انصاف نیوز
۱ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

یک کارشناس: روش پاک‌سازی آلودگی‌های نفتی خلیج‌فارس باید تغییر کند | خسارت مرگ مرجان‌ها از هر جنگی بیشتر است [+فیلم] | انصاف نیوز

یک کارشناس محیط‌زیست مرجانی با تاکید بر اهمیت حفاظت از مرجان‌ها برای حفظ زیست‌بوم خلیج‌فارس، خواستار تغییر روش پاک‌سازی آلودگی‌های نفتی در پهنه آبی جنوب کشور شد.

 آزمایش موشکی بی‌سابقه روسیه
۳۵ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

آزمایش موشکی بی‌سابقه روسیه

روسیه یک رزمایش موشکی بی‌سابقه با حضور کشتی‌های نیروی دریایی و یک پرتابگر زمینی در نزدیکی جزایری در شرق دور خود که مورد ادعای ژاپن نیز هستند، انجام داد.

 ونس: در مرحله جدیدی از جنگ هستیم
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

ونس: در مرحله جدیدی از جنگ هستیم

معاون رئیس جمهور آمریکا عملا اعتراف کرد که هیچ ایده‌ای ندارد که تا چه مدت باید کارزار فشار اقتصادی دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا بر ایران را اجرا کند!

 صلح، ثبات، آزادی؟ چه می‌خواهیم که حال مان بهتر شود؟ | حال خوبِ جامعه از کیفیتِ حکمرانی، وضعیت معیشتی، امنیت، آزادی، آرامش پایدار و چشم‌اندازی می‌آید  | 10 نیاز اصلی برای کاستن رنج جامعه
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

صلح، ثبات، آزادی؟ چه می‌خواهیم که حال مان بهتر شود؟ | حال خوبِ جامعه از کیفیتِ حکمرانی، وضعیت معیشتی، امنیت، آزادی، آرامش پایدار و چشم‌اندازی می‌آید | 10 نیاز اصلی برای کاستن رنج جامعه

اقتصادنیوز: نمی‌شود به آدم‌هایی که نگرانِ ارزش پول، امنیت و آینده هستند، توصیه کرد دخیل ببندید، یوگا کنید، کمتر اخبار ببینید و نگاهتان به نیمۀ پر لیوان باشد. حال خوبِ جامعه از کیفیتِ حکمرانی، وضعیت معیشتی، امنیت، آزادی، آرامش پایدار و چشم‌اندازی می‌آید که شهروندان از فردای خود دارند. در این شرایط چطور می‌توان از رنجِ جامعه کاست؟ چه اتفاقی باید بیفتد تا مردم دوباره دلیلی برای آرامش داشته باشند؟