قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

بروجردی: درآمد حاصل از خدمات تنگه هرمز باید در اختیار ایران باشد/ اجازه نخواهیم داد پایگاه‌های نظامی آمریکا در منطقه بار دیگر فعال شوند

عضو کمیسیون امنیت ملی کجلس درباره تنگه هرمز گفت: عرضه خدمات به کشتی‌های عبوری هزینه‌هایی دارد و درآمدهای حاصل از این خدمات باید در اختیار جمهوری اسلامی ایران قرار گیرد؛ چون تأمین امنیت تنگه هرمز بر عهده ایران است.
 بروجردی: درآمد حاصل از خدمات تنگه هرمز باید در اختیار ایران باشد/ اجازه نخواهیم داد پایگاه‌های نظامی آمریکا در منطقه بار دیگر فعال شوند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علاءالدین بروجردی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در برنامه سلام خبرنگار شبکه خبر گفت: طرح اقدام راهبردی تأمین امنیت پایدار تنگه هرمز و خلیج فارس در حال بررسی است

بنا بر روایت ایلنا، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، گفت: حدود ۱۲ طرح درباره تنگه هرمز به کمیسیون ارائه شد که در نهایت با تجمیع آنها، «طرح اقدام راهبردی تأمین امنیت پایدار تنگه هرمز و خلیج فارس» تدوین شد.

وی افزود: این طرح دارای مقدمه و ۱۴ ماده است و به دلیل حساسیت نمایندگان درباره جزئیات آن، بررسی تک‌تک مواد و پیشنهادها زمان‌بر است. همچنین مقرر شد این طرح با عنوان «طرح شهید تنگسیری» نیز نامگذاری شود.

بروجردی با اشاره به موضوعات زیست‌محیطی و خدمات مرتبط با عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز اظهار کرد: موضوع بیمه کشتی‌ها اهمیت زیادی دارد و در صورت تأمین امنیت مسیر از سوی ایران، باید خدمات بیمه‌ای را نیز  شرکت‌های معتبر ایرانی عرضه  کنند.

وی ادامه داد: عرضه خدمات به کشتی‌های عبوری هزینه‌هایی دارد و درآمدهای حاصل از این خدمات باید در اختیار جمهوری اسلامی ایران قرار گیرد؛ چون تأمین امنیت تنگه هرمز بر عهده ایران است.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به مسیرهای عبور کشتی‌ها در تنگه هرمز گفت: جمهوری اسلامی ایران مسیر جدیدی را برای عبور ایمن کشتی‌ها در محدوده قشم و لارک تعریف کرده و کشتی‌های کشورهای متخاصم و شناورهای نظامی اجازه عبور از این مسیر را نخواهند داشت.

بروجردی تأکید کرد: پس از جنگ اخیر و خسارت‌هایی که به ایران وارد شد، اجازه نخواهیم داد پایگاه‌های نظامی آمریکا در منطقه بار دیگر فعال شوند و زمینه تحمیل جنگ دیگری به کشور را فراهم کنند.

وی با بیان اینکه طرح مذکور صرفاً مختص دوران جنگ نیست، گفت: جغرافیای سیاسی منطقه خلیج فارس تغییر کرده و حوزه اقتدار جمهوری اسلامی ایران گسترش یافته است. با توجه به گره‌خوردگی تنگه هرمز با اقتصاد جهانی، ایران از این پس نقش مهم‌تری در معادلات منطقه‌ای و جهانی خواهد داشت.

بروجردی همچنین درباره طرح‌هایی برای انتقال نفت کشورهای منطقه از طریق خطوط لوله و بی‌نیاز شدن از تنگه هرمز اظهار کرد: این موضوع نمی‌تواند اهمیت تنگه هرمز را از بین ببرد؛ چون تنها نفت و گاز از این مسیر عبور نمی‌کند و بخش قابل‌توجهی از کالاها، محصولات و مواد مورد نیاز کشورهای منطقه نیز باید از طریق دریا جابه‌جا شود.

وی در پایان با تأکید بر اهمیت وحدت ملی گفت: ملت ایران طی ماه‌های اخیر با ایستادگی و مقاومت، یک افتخار ملی رقم زدند. نیروهای مسلح نیز با نمایش توانمندی‌های خود، قدرت دفاعی کشور را به سطح بالایی رسانده‌اند.

بروجردی خاطرنشان کرد: تصویب این طرح، سازوکار قانونی لازم را برای مدیریت و تأمین امنیت تنگه هرمز ایجاد می‌کند و به‌صراحت نشان می‌دهد که جمهوری اسلامی ایران برای این منطقه برنامه و قانون مشخص دارد.

۲۹۲۲۱ کد مطلب 2261029



۱۳ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

مالک شریعتی: قیمت‌هایی مثل ۸۷ هزار تومان برای بنزین، محاسبه غلط است + فیلم

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو؛ مالک شریعتی، عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفتگو ویژه خبری مطرح کرد: هزینه واقعی تولید و رساندن بنزین به دست مصرف‌کننده حدود ۱۷ هزار تومان محاسبه شده است.

 

کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی


۱ ساعت قبل / سایت اقتصاد ۲۴

ونس: باید بتوانیم نفت بیشتری از تنگه هرمز خارج کنیم

اقتصاد۲۴-«جی دی ونس» روز پنجشنبه به وقت محلی در گفت وگویی با تکرار زیاده خواهی ها به رغم شکست سیاست فشار حداکثری و تحریم های واشنگتن طی دهه های گذشته مدعی شد: «ما به اعمال این فشار ادامه خواهیم داد، چون معتقدیم این بهترین راه برای دستیابی نهایی به هدف نهایی است.»

به نوشته ایرنا، معاو.ن رئیس جمهوری آمریکا در این گفت وگو همچنین مدعی شد: با تلاش فوق‌العاده نیروهای نظامی‌ آمریکا، توانسته ایم مقدار زیادی نفت و گاز را از تنگه هرمز خارج کنیم.»

رئیس هیات مذاکره کننده آمریکا ادعا کرد: «باید مقدار بیشتری (نفت) را (از طریق تنگه هرمز) خارج کنیم، اما این کار تا اینجا بسیار موفقیت‌آمیز بوده است، چون تنگه هرمز همان نقطه اهرم فشار ایران است.»  

آمریکا سال‌هاست از ابزارهای تحریم‌های مالی و اقتصادی که به اذعان رسانه های آمریکایی، کارایی خود را از دست داده اند، علیه کشورها و گروه هایی که همسو با سیاست ها و اهداف واشنگتن نیستند، استفاده می کند.


۲ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

صالحی: برای شکستن محاصره باید اقدام نظامی کنیم

احسان صالحی، کارشناس مسائل سیاسی: محاصره دریایی و نشتی نفت در بخش جنوبی تنگه هرمز، صورتی از جنگ نظامی است و جمهوری اسلامی ایران باید با تثبیت معادله «پاسخ متقابل و تشدید در برابر تشدید»، مانع پیشروی دشمن شود.

ناوها و ناوپیکارهای آمریکایی که دست به عملیات محاصره دریایی می‌زنند، واحدهای کاملاً نظامی هستند. از این رو، همان منطقی که در جنگ ۴۰ روزه برقرار کردیم—مبنی بر اینکه «تنش و تشدید را با تشدید بیشتر پاسخ می‌دهیم»—باید در صحنه فعلی نیز برقرار باشد.

اگر نتوانیم این معادله را به صورت معتبر در برابر طرف مقابل تثبیت و برقرار کنیم، شرایط پیچیده‌تر و سخت‌تر خواهد شد و طرف مقابل مجاب می‌شود تا قدم‌های بعدی را بردارد.

 




 جای زخم ۱۸متری ایلان ماسک بر چهره ماه
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

جای زخم ۱۸متری ایلان ماسک بر چهره ماه

برخورد بقایای موشک فالکون ۹ متعلق به شرکت فضایی ایلان ماسک، با سطح ماه، دهانه‌ای ۱۸ متری بر جای گذاشت.

 پیروزی سریع بر ایران محقق نشد؛ نارضایتی متحدان عرب آمریکا از ترامپ افزایش یافته است
۵ ساعت قبل / سایت جماران

پیروزی سریع بر ایران محقق نشد؛ نارضایتی متحدان عرب آمریکا از ترامپ افزایش یافته است

روزنامه «واشنگتن‌پست» در گزارشی از افزایش نارضایتی دولت‌های عرب حاشیه خلیج فارس از سیاست دونالد ترامپ در قبال ایران خبر داده و نوشته است: متحدان منطقه‌ای واشنگتن که برخی از آنها در ابتدای جنگ تصور می‌کردند یک پیروزی سریع و قاطع می‌تواند به سودشان تمام شود، اکنون پس از ماه‌ها درگیری، تداوم حملات موشکی و پهپادی و بسته‌ماندن تنگه هرمز، بیش از گذشته نسبت به راهبرد آمریکا و توان ترامپ برای پایان دادن دیپلماتیک به بحران تردید دارند.

 خاموشی‌های ویرانگر؛ لوازم خانگی می‌سوزد، مسیر جبران خسارت مبهم است!
۵ ساعت قبل / سایت سیتنا

خاموشی‌های ویرانگر؛ لوازم خانگی می‌سوزد، مسیر جبران خسارت مبهم است!

تداوم خاموشی‌ها و نوسان برق، علاوه بر اختلال در زندگی روزمره، خطر آسیب به لوازم خانگی و تحمیل هزینه‌های سنگین به خانوارها را افزایش داده است؛ در حالی که با وجود

 ۲ ساعت سکوت در روز با مغز ما چه می‌کند؟
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

۲ ساعت سکوت در روز با مغز ما چه می‌کند؟

کارشناسان می‌گویند ۲ ساعت سکوت در روز، نقش مهمی در سلامت روان، حفظ حافظه، کاهش استرس و پیشگیری از بیماری‌های تحلیل‌برنده‌ی مغز داشته باشد.

 سهامداران عدالت بخوانند؛ مبلغ احتمالی سود ۱۴۰۵ برای هر سبد اعلام شد
۴ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

سهامداران عدالت بخوانند؛ مبلغ احتمالی سود ۱۴۰۵ برای هر سبد اعلام شد

جزییات مبلغ و زمان واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۵ را در این گزارش بخوانید.

 تنش دیپلماتیک ایران و لبنان شدت گرفت؛ وزیر خارجه لبنان از «دخالت تهران» گفت
۴ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

تنش دیپلماتیک ایران و لبنان شدت گرفت؛ وزیر خارجه لبنان از «دخالت تهران» گفت

وزیر امور خارجه لبنان با صدور بیانیه‌ای شدیداللحن مدعی شد که ادامه حضور سفیر ایران در بیروت با یک تصمیم حاکمیتی و قطعی در تعارض است و بازگشت روابط به مسیر طبیعی را منوط به پایان مداخله تهران و تمکین به مقررات دیپلماتیک دانست.