قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

در دیدار میلیبند با آل نهیان چه گذشت؟

«اد میلیبند» وزیر خارجه انگلیس گفت که در دیدار با همتای اماراتی خود «شیخ عبدالله بن زاید آل‌نهیان» درباره «کاهش تنش‌ها در خاورمیانه و حفاظت از آزادی کشتیرانی در تنگه هرمز» گفت‌وگو کرد.
 در دیدار میلیبند با آل نهیان چه گذشت؟

به گزارش خبرآنلاین، میلیبند جمعه شب در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: ما همکاری انگلیس و امارات متحده عربی را حتی بیشتر پیش خواهیم برد تا رشد و رفاه را در هر دو کشور افزایش دهیم.

به روایت ایرنا، «سیدعباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و میلیبند عصر جمعه ۹ مرداد در خصوص موضوعات دوجانبه و آخرین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی به صورت تلفنی گفت‌وگو و رایزنی کردند.

>>> بیشتر بخوانید

هشدار عراقچی به میلیبند؛ تجدید نظر کن/ لندن: ما بخشی از جنگ با ایران نیستیم

وزیر خارجه جدید انگلیس حدود ۲ هفته پیش در نخستین موضع‌گیری رسمی خود پیرامون تحولات بین‌المللی، بر لزوم ادامه تلاش‌ها برای خاتمه تجاوز علیه ایران و بازگشایی تنگه هرمز تأکید کرد.

میلیبند در بیانیه‌ای اعلام کرد که دولت این کشور باید نقش خود را برای پایان دادن به تجاوز علیه ایران ایفا کند.

وی گفت که پیگیری منافع و ارزش‌های انگلیس، به معنای «ایفای نقش برای تلاش جهت پایان دادن به درگیری در ایران و بازگشایی کامل تنگه هرمز است.»

وزیر خارجه جدید انگلیس در این بیانیه بدون اشاره به نقش آمریکا در آغاز و تشدید جنگ علیه ایران و تجاوز نظامی این کشور به زیرساخت‌های غیرنظامی جمهوری اسلامی ایران، تحولات منطقه را بخشی از بی‌ثباتی فزاینده در نظام بین‌الملل توصیف کرد.

میلیبند همچنین جنگ اوکراین و تحولات غرب آسیا را از عوامل افزایش ناامنی و تشدید بحران هزینه‌های زندگی برای خانواده‌ها و کسب‌وکارها در انگلیس دانست و گفت که لندن باید برای دفاع از منافع خود با دیگر کشورها همکاری کند.

315 کد مطلب 2254400



۳ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

گفت‌وگوی وزرای خارجه ایران و عمان

به گزارش آفتاب نیوز،

وزرای خارجه ایران و عمان در این تماس تلفنی درباره راه‌های فراهم کردن شرایط برای ازسرگیری مذاکرات گفت‌وگو کردند و بر اهمیت ادامه رایزنی‌ها برای کمک به ازسرگیری آزادی کشتیرانی و تامین امنیت و ثبات در منطقه تاکید کردند.


۷ ساعت قبل / سایت نورنیوز

کاهش شدید تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز؛ تنها 7 شناور عبور کردند

نورنیوز- گروه بین الملل: به گزارش الجزیره،‌ مرکز عملیات تجارت دریایی انگلیس اعلام کرد تردد کشتی‌ها از مبدأ و به مقصد خلیج فارس به چهار درصد سطح پیش از درگیری کاهش یافته است.

این گزارش در حالی است که طبق تازه ترین داده های شرکت کپلر (Kpler) که در زمینه ردیابی حرکت کشتی ها فعالیت می کند، تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به شدت کاهش پیدا کرده است.

طبق این داده‌ها، طی دیروز پنج شنبه گذشته تنها ۷ شناور از تنگه هرمز عبور کرده اند.

نشریه آمریکایی پولیتیکو پیشتر در گزارشی نوشته بود که دولت ترامپ مدعی است که تنگه هرمز برای تجارت باز است و عبور و مرور نفتکش‌ها در جریان است، اما ردیاب‌های بازار تصویر چندان خوش‌بینانه‌ای در این خصوص ندارند.

مقام های کشورمان هم همیشه تأکید کرده اند که تا رفتار آمریکا تغییر نکند و هزینه نقض تفاهم‌نامه اسلام آباد را متقبل نشود، تغییری در وضعیت تردد تنگه هرمز ایجاد نخواهد شد و عبور و مرور شناورها بر اساس تصمیم نیروهای مسلح ایران خواهد بود.


۶ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

نیویورکر: ترامپ همچنان در برابر ایران بازنده است

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ اهداف اولیه دولت ترامپ محقق نشده، حکومت ایران همچنان منسجم است و بسته ماندن تنگه هرمز، هزینه‌های نظامی و سیاسی آمریکا را افزایش داده است.

فکری هم به حال ملوانان ناو «یواس‌اِس آبراهام لینکلن» کنید چرا که گزارش‌های متعددی درباره وخامت شرایط و تلاش نیروهای آن برای خودکشی منتشر شده است.




 روسیه: در انتظار توضیح آمریکا و ترکیه درباره ارسال سلاح به کی‌یف هستیم - تسنیم
۱۴ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

روسیه: در انتظار توضیح آمریکا و ترکیه درباره ارسال سلاح به کی‌یف هستیم - تسنیم

ماریا زاخارووا گفت: به‌جز روسیه هیچ کشور دیگری وجود ندارد که بتواند حاکمیت و تمامیت ارضی اوکراین را تضمین کند.

 سوریه عضو بعدی پیمان مکه!
۴۹ دقیقه قبل / روزنامه آرمان امروز

سوریه عضو بعدی پیمان مکه!

آرمان امروز-سرویس بین الملل: وزیر امور خارجه سوریه می گوید که  دمشق در حال بررسی گزینه‌های خود درباره پیوستن یا همکاری با توافق مکه است.  وزیر امور خارجه سوریه، اسعد حسن الشیبانی، روز پنج‌شنبه گفت دمشق در حال بررسی گزینه‌های خود درباره پیوستن به ائتلاف دفاعی جدیدی است که پاکستان، عربستان سعودی و ترکیه تشکیل [ ]

 تاکید بغداد و برن بر کاهش تنش‌های منطقه‌ای و بازگشت ایران و آمریکا به میز مذاکرات
۱۴ ساعت قبل / سایت تابناک

تاکید بغداد و برن بر کاهش تنش‌های منطقه‌ای و بازگشت ایران و آمریکا به میز مذاکرات

وزیران خارجه عراق و سوئیس در تماسی تلفنی بر اهمیت آغاز ابتکار‌های بین المللی برای کمک به توقف درگیری و بازگشت دوباره ایران و آمریکا به میز مذاکرات تاکید کردن...

 خیز ترکیه برای بازداشت نتانیاهو /  ترکیه درخواست اعلان قرمز اینترپل صادر کرد
۷ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

خیز ترکیه برای بازداشت نتانیاهو / ترکیه درخواست اعلان قرمز اینترپل صادر کرد

وزیر دادگستری ترکیه اعلام کرد که آنکارا از وزارت کشور خواسته است برای پیگرد بین‌المللی بنیامین نتانیاهو به اتهام نسل‌کشی، اعلان قرمز صادر کند.

 نیویورکر: ترامپ همچنان در برابر ایران بازنده است
۳۱ دقیقه قبل / سایت تابناک

نیویورکر: ترامپ همچنان در برابر ایران بازنده است

اهداف اولیه دولت ترامپ محقق نشده، حکومت ایران همچنان منسجم است و بسته ماندن تنگه هرمز، هزینه‌های نظامی و سیاسی آمریکا را افزایش داده است.

 «نبرد هرمز» روز چهل و دوم | گزارش در حال به روز رسانی
۱۳ ساعت قبل / سایت فراز

«نبرد هرمز» روز چهل و دوم | گزارش در حال به روز رسانی

در حالی که مذاکرات تهران و واشنگتن متوقف مانده و اختلاف‌ها بر سر تنگه هرمز همچنان حل نشده است، آمریکا تلاش می‌کند فشار بر اقتصاد ایران را از مسیر محدود کردن...