قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۸ ساعت قبل

هوش مصنوعی همه بیماری‌ها را درمان می‌کند؟

«فیجی سیمو»، مدیر ارشد سابق OpenAI و هم‌بنیان‌گذار استارتاپ زیست‌پزشکی ChronicleBio، باور دارد هوش مصنوعی قادر به درمان تمامی بیماری‌ها خواهد بود؛ اما دستیابی به این هدف نیازمند زیرساخت‌های داده‌ای جامع است و صرفاً با اتکا به مدل‌های هوشمندتر محقق نخواهد شد.
 هوش مصنوعی همه بیماری‌ها را درمان می‌کند؟
به گزارش خبرآنلاین، فیجی سیمو می‌گوید: «هوش مدل‌ها و زیرساخت‌های زیست‌شناختی باید پابه‌پای یکدیگر توسعه یابند. من باور دارم که هوش مصنوعی می‌تواند تمامی بیماری‌ها را درمان کند، اما فقط در صورتی که زیرساخت‌های لازم برای تبدیل این هوش به درمان‌های واقعی را با همان سرعتی بسازیم که مدل‌ها پیشرفت می‌کنند.» درمان بیماری‌ها با هوش مصنوعی

اظهارات فیجی سیمو در قالب پاسخی به یادداشت اخیر «داریو آمودی»، مدیرعامل آنتروپیک، مطرح شده است. آمودی نوشته بود که شرکت‌های هوش مصنوعی برای جلب اعتماد افکار عمومی و افراد بدبین، باید به جای شعارهای کلی، دستاوردهای ملموس و واقعی ارائه دهند.

فیجی سیمو با اشاره به مواضع اخیر مدیرعامل آنتروپیک نوشت: «من در اکثر موارد با داریو اختلاف نظر دارم، اما این حرف او درست و دقیق است: درحال‌حاضر، ادعای اینکه هوش مصنوعی سرطان را درمان خواهد کرد بیشتر یک شعار تکراری است تا یک حرف الهام‌بخش، و اکثر مردم آن را فریب می‌دانند. آنچه واقعاً کارساز خواهد بود، درمان واقعی سرطان است.»

اظهارات آمودی بخشی از دفاعیه گسترده‌تر او از چشم‌انداز آنتروپیک در قبال هوش مصنوعی بود. او با رد اتهام بدبینی نسبت به منافع هوش مصنوعی گفت بدبینی عمومی به دلیل وعده‌های بزرگ و عمل‌نشده صنعت فناوری ایجاد شده است. سیمو نیز با تأیید این دیدگاه اشاره کرد که مشکل اصلی، ترسیم یک خط مستقیم میان هوش مدل‌ها و درمان بیماری‌ها بدون در نظر گرفتن زیرساخت‌های میانی است.

به گفته سیمو، بزرگ‌ترین گلوگاه در مسیر درمان بیماری‌ها توسط هوش مصنوعی، دسترسی به داده‌های زیست‌شناختی درست است. او می‌گوید هوش مصنوعی نمی‌تواند بدون داده‌های لازم برای درک یک بیماری مشخص، فقط با استدلال محض به درمان آن دست یابد.

او درباره علت پیشرفت سریع‌تر هوش مصنوعی در حوزه سرطان نسبت به سایر بیماری‌ها توضیح داد: «به طرز باورنکردنی، دقیقاً به همین دلیل است که من بیشترین امیدواری را به پیشرفت چشمگیر هوش مصنوعی در درمان سرطان دارم: ده‌ها سال سرمایه‌گذاری منجر به تولید مجموعه‌داده‌های فوق‌العاده‌ای در حوزه‌های ژنومیک، پاتولوژی، تصویربرداری، پیامدهای بالینی و غیره شده است.»

او اضافه کرد برای بیماری‌های مزمن و پیچیده‌تر، چنین زیرساخت‌های داده‌ای جامع و یکپارچه‌ای هنوز وجود ندارد. تمرکز اصلی استارتاپ ChronicleBio که سیمو در آگوست ۲۰۲۵ تأسیس کرد، روی برطرف کردن همین کمبودها است. این شرکت زیست‌فناوری درحال جمع‌آوری و ساخت مجموعه‌داده‌های پایه برای درک بهتر بیماری‌های مزمن و پیچیده است.

انگیزه سیمو در این حوزه با تجربه شخصی او نیز پیوند خورده است. او با بیماری POTS درگیر است که تشخیص و درمان آن کار هر کسی نیست. سیمو برای تمرکز بر روند درمان و بهبود خود، از نقش تمام‌وقتش در اوپن‌ای‌آی کناره‌گیری کرد.

۵۸۵۸ کد مطلب 2261978



 افزایش قیمت بنزین، مسیر حرکت نقدینگی را تغییر می‌دهد؟ | گلوانی: گرانی بنزین یک شوک موقت تورمی ایجاد می‌کند نه تورم 150 درصدی!

افزایش قیمت بنزین، مسیر حرکت نقدینگی را تغییر می‌دهد؟ | گلوانی: گرانی بنزین یک شوک موقت تورمی ایجاد می‌کند نه تورم 150 درصدی!

اقتصادنیوز: یک پژوهشگر و کارشناس اقتصادی گفت: در حال حاضر تورم ماهانه بالای ۵ تا ۶ درصد است و تورم نقطه‌ای و سالانه نیز بالای 83 یا 84 درصد قرار دارد. بنابراین این‌طور نیست که اگر در قیمت بنزین افزایش جدی صورت بگیرد، تورم ناگهان به سمت ۱۵۰ درصد یا اعداد مشابه حرکت کند؛ چنین اتفاقی رخ نخواهد داد.

 فال و طالع بینی امروز ۲۸ مرداد

فال و طالع بینی امروز ۲۸ مرداد

فال و طالع بینی ۲۸ مرداد ماه را در ادامه بخوانید.

 چراغ سبز ترامپ به اسرائیل برای بمباران | بهانه عجیب نتانیاهو برای حمله

چراغ سبز ترامپ به اسرائیل برای بمباران | بهانه عجیب نتانیاهو برای حمله

دولت ترامپ دقیقاً می‌دانست که بمب‌افکن‌های اسرائیلی در راه سوریه هستند. گزارش محرمانه آکسیوس نشان می‌دهد واشنگتن در یک بازی دوگانه، پس از دریافت پیش‌اخطار از تل‌آویو، چشمان خود را بر بمباران باندهای فرودگاهی سوریه بست .

 دفتر نتانیاهو بالاخره مسئولیت این حمله را پذیرفت | هشدار دوباره به ترکیه

دفتر نتانیاهو بالاخره مسئولیت این حمله را پذیرفت | هشدار دوباره به ترکیه

رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند دفتر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی پس از حدود ۲۴ ساعت رسماً مسئولیت حمله اخیر در سوریه را پذیرفت.

 قیمت انواع خودرو داخلی در بازار +جدول

قیمت انواع خودرو داخلی در بازار +جدول

اقتصادنیوز: ​بررسی بازار خودرو نشان می‌دهد در حالی که رکود معاملاتی و انتظار همچنان بر بازار حاکم است، قیمت برخی خودروهای داخلی طی دو ماه گذشته با تغییرات قابل توجهی همراه نبوده؛ با این حال در میان ۱۵ مدل خودروی مورد بررسی، «ری‌را» با ۲۶۵ میلیون تومان افزایش بیشترین رشد قیمت و «۲۰۷ دنده‌ای پانوراما» با ۵۰ میلیون تومان کاهش، بیشترین افت قیمت را به ثبت رسانده‌اند.

 پاسخ بازیکن استقلال به بازگشت رقیبش؛ خسته نباشید!

پاسخ بازیکن استقلال به بازگشت رقیبش؛ خسته نباشید!

حبیب فرعباسی دروازه‌بان تیم فوتبال استقلال، پس از پیروزی آبی پوشان برابر نساجی، درحالی که ورزشگاه را ترک می‌کرد، پاسخ جالبی به سوال خبرنگاران داد.

 تاریخ و ورزشگاه دربی تهران لو رفت؛ ۱۱ شهریور در اصفهان

تاریخ و ورزشگاه دربی تهران لو رفت؛ ۱۱ شهریور در اصفهان

گزارشگر مسابقه سپاهان و تراکتور تاریخ و محل برگزاری دیدار استقلال و پرسپولیس را لو داد.

 جنگ آبراه‌ها در راه است؟ | قمار اوکراین و دوری تهران از دام پهن شده

جنگ آبراه‌ها در راه است؟ | قمار اوکراین و دوری تهران از دام پهن شده

اقتصادنیوز: تنش‌های ایران و اوکراین اگر باعث ادغام جبهه‌های نبرد در اروپا و خاورمیانه نشود، دست‌کم جغرافیای بی‌ثباتی را گسترش می‌دهد.