قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۳۶ ساعت قبل

مدیرکل بهزیستی گیلان ؛یک‌هزار و ۳۰۰ سهمیه اشتغال برای مددجویان بهزیستی گیلان

مدیرکل بهزیستی گیلان بهمراه فرماندارشهرستان لنگرود در حاشیه بازدید از دهکده سلامت سالمندان در دست احداث شهرستان لنگرود به تشریح برنامه‌ها و اقدامات این سازمان در حوزه حمایت‌های اجتماعی، توانبخشی، مسکن و اشتغال با تاکیر بر ویژگی خدمات خانواده‌محور و محله محور و افزایش دسترسی افراد تحت پوشش به خدمات مورد نیاز تأکید کرد.
 مدیرکل بهزیستی گیلان ؛یک‌هزار و ۳۰۰ سهمیه اشتغال برای مددجویان بهزیستی گیلان

رضا جعفری سدهی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری خبرآنلاین گیلان اظهار کرد: سازمان بهزیستی با رویکرد خانواده‌محور و محله محور، ارائه خدمات به افراد در معرض آسیب‌های اجتماعی، از جمله کودکان، زنان سرپرست خانوار و زنان آسیب‌دیده را دنبال می‌کند.

وی افزود: توسعه مراکز روزانه، مراقبت در منزل و کارگاه‌های حمایتی از جمله برنامه‌های در دست اجراست. سال گذشته یک کارگاه حمایتی در شهرستان لنگرود راه‌اندازی شد و در حال حاضر نیز دو مرکز جدید در این شهرستان در دست اقدام است؛ یکی خانه شبانه روزی کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست با ظرفیت حدود ۱۰نفر و دیگری خانه سالمندان در قالب دهکده سلامت که با هدف ارائه خدمات جامع به سالمندان و با محوریت خدمات بهداشتی و درمانی ایجاد خواهد شد. پوشش ۵۳ هزار نفر در حوزه خدمات بهزیستی مدیرکل بهزیستی گیلان با اشاره به جامعه هدف این سازمان گفت: حدود ۵۳ هزار نفر از افراد دارای معلولیت در طیف های گوناگون شناسایی شده اند که نزدیک به ۳۷ هزار نفر نیز از خدمات مالی مستقیم یا مستمری بهره‌مند هستند. ضمن انکه پرداخت کمک هزینه نعیشت، کمک هزینه پرستاری خانواده محور، وسایل توانپزشکی. سایر خدمات نیز به این عزیزان ارایه می شود رضاجعفری سدهی ادامه داد: در استان حدود ۱۰۰ مرکز توانبخشی، شامل مراکز شبانه روزی ،روزانه و ویزیت در منزل، مراقبت در منزل فعال است.

همچنین حدود ۱۲ هزار زن سرپرست خانوار و حدود یک هزار و ۳۰۰ کودک بی‌سرپرست و بدسرپرست تحت حمایت بهزیستی قرار دارند. توسعه مسکن مددجویان وی در بخش دیگری از سخنان خود به اقدامات حوزه مسکن اشاره کرد و گفت: سال گذشته حدود ۸۰۰ واحد مسکونی برای جامعه هدف بهزیستی در دست احداث بود که با همکاری و تفاهم‌نامه با بنیاد مسکن، بیش از ۱۶۰ واحد به مرحله افتتاح رسید. مدیرکل بهزیستی گیلان افزود: شناسایی زمین‌های مناسب در روستاها و تکمیل و افتتاح واحدهای باقی‌مانده در سال جاری دنبال می‌شود و با حمایت استاندار، روند اجرای طرح‌های مسکن مددجویان رو به پیشرفت است.

جعفری همچنین از افزایش اعتبارات حوزه مسکن خبر داد و گفت: سقف اعتبارات و تسهیلات این بخش از حدود ۹۰ میلیارد تومان با سقف تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومان، به ۲۷۰ میلیارد تومان افزایش یافته است. گسترش اشتغال و توانمندسازی وی با بیان اینکه توانمندسازی اقتصادی از اولویت‌های بهزیستی است، گفت: سال گذشته حدود یک هزار و ۱۰۰ سهمیه اشتغال اختصاص یافت که این میزان در سال جاری به حدود یک هزار و ۳۰۰ سهمیه افزایش یافته است.

هزینه اجرای برنامه‌های اشتغال نیز در سال گذشته حدود ۱۸۰ میلیارد تومان بوده است. مدیرکل بهزیستی گیلان افزود: در زمینه آموزش و آماده‌سازی شغلی نیز از ظرفیت تفاهم‌نامه با سازمان فنی و حرفه‌ای و همچنین طرح‌های مربوط به مشاغل خرد و خانگی استفاده می‌شود تا زمینه ورود افراد تحت حمایت به بازار کار فراهم شود. پرداخت کمک‌هزینه درمان و تأمین دارو جعفری با اشاره به حمایت‌های درمانی این سازمان اظهار کرد: سال گذشته به حدود پنج هزار نفر کمک‌هزینه درمان پرداخت شد. نظارت مستمر بر کمپ‌های ترک اعتیاد جعفری با اشاره به فعالیت ۳۳ کمپ در استان گفت: نظارت بر این مراکز براساس پروتکل‌های مشخص و به‌صورت مستمر انجام می‌شود و بازدیدهای نظارتی حداقل هر سه ماه یک‌بار صورت می‌گیرد.

وی افزود: در صورت مشاهده تخلف، با مراکز متخلف برخورد قانونی شده و در موارد لازم کمپ‌ها تعطیل یا فعالیت آنها به‌صورت موقت متوقف می‌شود. سال گذشته نیز تعدادی کمپ غیرقانونی شناسایی و تعطیل یا فعالیت آنها متوقف شد و پرونده‌های مربوط به شکایات و تخلفات نیز به قوه قضاییه و دادگاه ارجاع شده است. مدیرکل بهزیستی گیلان در پایان خاطرنشان کرد: رویکرد اصلی بهزیستی، توسعه خدمات اجتماعی و حمایتی، بهبود دسترسی جامعه هدف به خدمات پزشکی، تأمین مسکن مناسب و ایجاد فرصت‌های شغلی و اقتصادی است. ایجاد خانه‌های روزانه برای کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست و توسعه خانه سالمندان در قالب دهکده سلامت نیز از جمله طرح‌هایی است که با هدف ارائه خدمات جامع و تخصصی در استان دنبال می‌شود مدیرکل بهزیستی گیلان ؛یک‌هزار و ۳۰۰ سهمیه اشتغال برای مددجویان بهزیستی گیلان کد مطلب 2262507



۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

عزم مشترک برای تحول اقتصادی گیلان

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان ؛ رییس مرکز آموزش بازرگانی گیلان در این همایش گفت: حمایت از تولید نه به عنوان یک شعار، بلکه به عنوان یک «ضرورت ملی و اقتصادی» است که مستقیماً با حفظ اشتغال، ایجاد فرصت‌های شغلی جدید و افزایش ارزآوری کشور از طریق توسعه صادرات گره خورده است.

روهام قلیچی در تحلیل ظرفیت‌های استان گیلان افزود: این استان نباید تنها به کشاورزی و گردشگری محدود شود، بلکه با تکیه بر صنایع دانش‌بنیان، فرآوری مواد معدنی و صنایع دریایی، گیلان می‌تواند به یکی از قطب‌های صنعتی و صادراتی کشور تبدیل شود.

وی تصریح کرد: هدف نهایی در این مسیر، عبور از مرحله تولید مواد اولیه و رسیدن به مرحله «خلق ارزش» است؛ به گونه‌ای که با تکمیل زنجیره‌های تولید و جایگزینی دانش و فناوری، گیلان از فروش مواد خام فاصله گرفته و به سمت تولیدات باارزش حرکت کند.

قلیچی همچنین گفت: یکی از محورهای کلیدی این نشست، تأکید بر کاهش فاصله میان «تصمیم‌گیرندگان» و «واقعیت‌های میدانی» است و در این راستا تصمیم‌گیری‌های صحیح تنها زمانی ممکن است که صدای فعالان صنعت و معدن شنیده شود؛ کسانی که با چالش‌های واقعی نظیر نوسانات قیمت، بحران نقدینگی، تأخیر در تأمین مواد اولیه و پیچیدگی‌های فرآیندهای اداری دست و پنجه نرم می‌کنند.

وی تأکید نمود: هر روز توقف یک خط تولید، هزینه‌های سنگینی بر اقتصاد تحمیل می‌کند و بنابراین، شنیدن صدای تولیدکننده، نه یک تشریفات، بلکه یک ضرورت استراتژیک است.

وی افزود: توسعه واقعی هرگز از پشت میزهای اداری آغاز نمی‌شود، بلکه نقطه شروع توسعه، کارخانه‌ها، معادن، کارگاه‌ها و دستان توانمند کارگران و کارآفرینان است و برای دستیابی به این هدف، ایجاد یک «عزم مشترک» میان دولت، بخش خصوصی و مدیران صنعتی ضروری است تا بخش خصوصی نه به عنوان مخاطب تصمیمات، بلکه به عنوان «شریک اصلی توسعه» در کنار دولت قرار گیرد.

رییس مرکز آموزش بازرگانی گیلان و مدیرعامل گروه دانش بنیان کاشف در پایان ضمن قدردانی از صبوری و ایستادگی تولیدکنندگانی که با وجود تمام دشواری‌ها، مسیر اشتغال‌زایی و آبادانی گیلان و ایران را برگزیده‌اند، بر این نکته تأکید کرد که هدف از این گردهمایی، تنها تجلیل از تلاش‌های گذشته نبوده، بلکه برداشتن گام‌هایی محکم و عملی برای آینده‌ای روشن در صنعت و معدن استان گیلان است.

شایان ذکر می باشد، در همایش گرامیداشت روز صنعت و معدن استان گیلان که روز چهارشنبه ۲۸ مرداد، در سالن همایش بانک ملی گیلان برگزار شد، از ۲۰ برگزیده حوزه صنعت و معدن نیز با حضور استاندار گیلان، مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت صمت، مدیرکل صمت گیلان و جمعی از مسئولان ارشد استانی تجلیل بعمل آمد.

انتهای پیام/




 گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از نساجی - استقلال در قائمشهر؛ سه امتیاز با پنجره بسته!
۴ ساعت قبل / سایت فوتبالی

گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از نساجی - استقلال در قائمشهر؛ سه امتیاز با پنجره بسته!

پایگاه خبری فوتبالی- یک: وفادار به ترکیب برنده: یک قانون ساده در فوتبال وجود دارد، به تیمی که برنده شده دست نزنید و بیخودی دنبال جنگولک بازی نروید. منطق حکم می‌کند، مربیان موفق در دنیای فوتبال اکثرا با چرخه محدودی از بازیکنان ترکیب را می‌چینند و به ندرت دست به تغییر می‌زنند.دو: تیمهای مجتبی حسینی در سالهای اخیر یک ویژگی مشترک داشته‌اند. جمع شدن در زمین خودی، بازی فشرده و استفاده از ضدحمله. هر چند آنها به دروازه استقلال فشار خاصی نیاوردند چون زورش را نداشتند. تارتار در کنفرانس مطبوعاتی قبل از باز ...,استقلال,نساجی,مجتبی حسینی,سهراب بختیاری‌زاده,صالح حردانی,یاسر آسانی,عارف آقاسی,پیشنهاد سردبیر

 ۶۹ میلیون ایرانی خودرو ندارد/ ۱۴۰۰۰ خانوار بیش از ۱۰ خودرو دارند +جدول
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

۶۹ میلیون ایرانی خودرو ندارد/ ۱۴۰۰۰ خانوار بیش از ۱۰ خودرو دارند +جدول

اقتصادنیوز: ۳۴.۵ میلیون خانوار ایرانی حتی یک خودرو ندارند

 هیچکس نمی‌داند چه کسی ایران را رهبری می‌کند |  ما در ایران بسیار فعال بودیم...
۳۶ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هیچکس نمی‌داند چه کسی ایران را رهبری می‌کند | ما در ایران بسیار فعال بودیم...

کابوس تسلط منطقه‌ای تهران، رئیس‌جمهور آمریکا را به تناقض‌گویی بی‌سابقه‌ای واداشته است.

 جهش ۴۰ درصدی نرخ فروش محصولات خگلپا
۱۱ ساعت قبل / سایت صدای بورس

جهش ۴۰ درصدی نرخ فروش محصولات خگلپا

شرکت فنرسازی زر گلپایگان (خگلپا) در پی توافق با مشتری عمده خود، سازه‌گستر سایپا، از افزایش حدود ۴۰ درصدی نرخ فروش محصولات اصلی خبر داد.

 میلان به دنبال اندریک؛ رئال مادرید فعلا با جدایی مخالف است
۶ ساعت قبل / سایت فوتبالی

میلان به دنبال اندریک؛ رئال مادرید فعلا با جدایی مخالف است

پایگاه خبری فوتبالی- باشگاه میلان علاقه خود به جذب اندریک، مهاجم جوان رئال مادرید، را به باشگاه اسپانیایی اعلام کرده و شرایط انتقال قرضی این بازیکن را زیر نظر دارد. به گزارش فوتبالی، با این حال، موضع فعلی رئال مادرید روشن است یعنی باشگاه در مقطع فعلی اجازه جدایی اندریک را نمی‌دهد. اندریک در تابستان ۲۰۲۴ از پالمیراس به رئال مادرید پیوست و به‌عنوان یکی از مهم‌ترین استعدادهای نسل جدید فوتبال برزیل وارد سانتیاگو برنابئو شد. با این حال، مسیر او در مادرید آن‌طور که انتظار می‌رفت سریع پیش نرفت. رقابت ب ...,میلان,رئال مادرید,نقل و انتقالات,اندریک,پیشنهاد سردبیر

 گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از پرسپولیس - استقلال خوزستان؛ زیبا، پرگل، یکطرفه!
۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از پرسپولیس - استقلال خوزستان؛ زیبا، پرگل، یکطرفه!

پایگاه خبری فوتبالی- یک: مهدی تارتار همه را غافلگیر کرده است. آن چیزی که در ذهن اکثر فوتبالی‌ها از تارتار به یادگار مانده با چیزی که این روزها می‌بینیم از زمین تا آسمان متفاوت است. یک فوتبال ترکیبی و رو به جلو که پرسپولیسیها را یاد خاطرات خوب گذشته می‌اندازد، البته که قرعه هم فعلا با‌ او یار بوده هرچند برای قضاوت دقیق‌تر باید صبر بیشتری به خرج داد.دو: در بین تیمهای مدعی پرسپولیس کاملترین اسکواد را دارد، آنها یک پیش فصل عالی را در نقل و انتقالات و اردوی آماده‌سازی پشت سر گذاشتند و همین برای یک شر ...,پرسپولیس,استقلال خوزستان,مهدی تارتار,اوستون اورونوف,مهدی تیکدری,مجید عیدی,محمد عمری,تیوی بیفوما,محمد خدابنده‌لو,پیشنهاد سردبیر